HOT HOT HOT ! זוכרים?

HOT HOT HOT ! זוכרים? ../images/Emo8.gif

כן, פעם היתה כאן פינה כזאת... לקראת החזרה של צח"מ "רייטינג" נערכים בהתאם והשבוע הם דירגו לנו את 5 הזוגות הכי שווים בסדרה. הנה: "בעוד פחות משלושה שבועות, 4 בספטמבר, תגיע סוף סוף תקופת ההמתנה המתישה לקצה, וצח"מ תחזור לחיינו המרוטים. אז ברור שהתגעגענו לזוגות היקרים של ג'נואה-סיטי- הרי הם הלחם,החמאה וריבת הפסיפלורה שלנו- אבל למי הכי? קבלו את חמשת המקומות הראשונים, מהסוף להתחלה." זהירות! השרשור הבא מכיל ספויילרים רבים ומרובים!

מקום 5 - ../images/Emo88.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

ויקטור וניקי! למה כן: כי הם נצחיים, כי הם משלימים זה את זה, כי לא משנה על מה יריבו וכמה, תמיד נרצה לראות אותם יחד. למה לא: כי די כבר עם היויו הזה. איפה השארנו אותם: ויקטור חטף עצבים על ניקי, שהחליפה את הזרע שלו בזרע של מישהו אחר ובגללה יש לדיאן ילד מאב לא ידוע. ניקי, אכולת רגשות, החלה לחפש אחרי הביולוגי של הילד של דיאן. מה מצפה לנו: יצליחו להתקרב שוב. ויקטור יתכוון להציע לניקי נישואים, אבל קודם ייצא למסע בעקבות אהובותיו לשעבר. אחר כך יחזור לחייה של ניקי, ובגדול. שורה תחתונה: מעייפים וכבר לא ממש יפים.

מקום 4 - ../images/Emo88.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

אשלי ובראד ! למה כן: כי בטוח יש להם אחלה סקס. למה לא: כי כנראה היא לעולם לא תאהב אותו באמת. איפה השארנו אותם: בשלב הפוצי-מוצי של אחרי החתונה. בראד אימץ את אבי המתוקה, ואפילו ג'ק, האח המגונן, נתן את ברכתו ליחסים. מה מצפה לנו: קולין, בתו המעט מופרעת של בראד, תחזור לעיר, תציל את אבי מחנק ותחליט לשקם את חייה. אשלי תחלה, ובראד יילחם על מקומו לצדה מול ויקטור. שורה תחתונה: גם אנחנו, כמו אשלי, מחפשים משהו טוב יותר.

מקום 3 - ../images/Emo88.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

ניק ושרון ! למה כן: כי הקשר שלהם הוא דוגמא ומופת למערכת יחסים תקינה ובריאה, ולכן רוב הזמן הם עסוקים בלשעמם זה את זה, וחוסכים את עצמם מהדמויות האחרות. למה לא: יותר מידי בלונדיניים. איפה השארנו אותם: ניק ושרון הורדו מהמטוס בדרך לירח הדבש השני שלהם, וניק נחקר על סחר בסמים, שכמובן לא היה לו חלק בו. מי שהפליל אותו הוא אויבו משכבר הימים מאט קלארק, אשר שוהה כעת בג'נואה-סיטי תחת השם קרטר מילס. מה מצפה לנו: מאט/קרטר ינסה לאנוס את שרון שוב. טרישה תתפוס אותו, ותסיע את שניהם אל מעבר לצוק. לבסוף היא ולארי יספרו למשטרה את האמת, וניק ישוחרר לחופשי. שורה תחתונה: מרעננים כמו כדור שינה.

Kalla

New member
../images/Emo12.gif ניק בלונדיני?

That's a new one. מישהי מאיתנו (או אני או הכתבת) עוורת צבעים.

taish

New member
לדעתי הכוונה לא הייתה לבלונדיני

במובן המילולי, אלא יותר לבלונדיני ב"מנטליות" - כלומר יפה, מתקתק, מצועצע מעט. והרמוני - המון תודה!

מקום שני - ../images/Emo88.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

בילי ומקנזי ! למה כן: כי הם טהורים ועדינים, כ בריטני מעצבנת וכי ג'יל תחטוף שבץ אם הם יחזרו. למה לא: כי בעתיד יתברר שהם בני דודים. איפה השארנו אותם: מקנזי הצילה את חייהם של בילי ובריטני כשמנעה מהם ליטול את האקסטות המורעלות. בילי הודה לה על כך והיא בתמורה החליטה לצאת על ג'י.טי, בשביל לגרום לו לקנא. מה מצפה לנו: השניים ימשיכו לשחק בקקה עוד כמה זמן, עד שג'ק ופיליס ידאגו שייתקעו יחד במעלית, ואז הם סוף סוף יבינו שוואלה, הם מאוהבים. שורה תחתונה: למי יש זמן למשחקי ילדים.

מקום 1 - ../images/Emo106.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

שחר, במשחק ההישרדות שלך היא אמנם הפסידה, אבל כנראה שבשניים היא עושה את זה יותר טוב... פיליס וג'ק ! למה כן: כי שניהם סקסיים בטירוף, בעל חוש הומור וטעם טוב בבגדים. למה לא: למה לא באמת? איפה השארנו אותם: הרציונל של ג'ק ניסה לתפוס פיקוד ולגרום לו לעזוב את פיליס הבעייתית, אבל ההורמונים משכו אותו חזרה. אחרי שגילה שויקי ביקשה ממנה לרגל אחריו, השניים החליטו להחזיר לויקי כגמולה. מה מצפה לנו: יישארו מאוהבים עד מעל לראש. כשג'ק ירצה להתחתן עם פיליס היא תיבהל, כ תחשוש שלא תהיה אם ראויה. לבסוף היא תשתכנע, תיקח הורמונים כדי להרות וכמעט תמות מזה. שורה תחתונה: זוגיות סבונית במיטבה.

Dawn12

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

אם אני הייתי צריך לבחור חמישה זוגות ששווה לחכות בשבילם לפרקים הישראליים זה היה נראה ככה: 5. בילי ומאק 4. ויקטור וניקי 3. בראד ואשלי 2. ריאן וויקי
1. ג'ק ופיליס

וב"פנאי פלוס" של שבוע שעבר...

(שכבר הספקתי לזרוק
) סיפרה שם לורן וודלנד (בריטני הודג'ס), איך יום אחד בעודה מסיימת לצלם את הסצנה האחרונה היא נכנסת למכוניתה המפוארת, מאושרת שעברה עוד יום עבודה, והנה, במהלך הנסיעה היא מקבלת טלפון מפתיע מההפקה, ובקו השני מסברים למיס וודלנד שנשארה לה עוד סצנה לצלם, ויום העבודה שלה כלל לא נגמר כמו שהיא חשבה... והגברת אכן עשתה אחורה פנה... נו טוב, בלונדינית, ועוד בריטני...! (סלחנו)

כן, קראתי את זה

זה באמת היה משעשע
וסחטיין הרמוני על ההשקעה שהעתקת את מה שעשו ברייטינג, ואפיו דאגת לצרף תמונות של הזוגות, כל הכבוד!

אני מרגיש ממש מיוחד... ../images/Emo6.gif

אגב, במפגש ראינו את מאק השנייה ולא התלהבתי ממנה במיוחד. יש לה פרצוף מעצבן, אז לפחות איתה אני מעדיף את אשלי בשיום שלך

נועה! איזו חמודה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

חשבתי עלייך כשראיתי שבילי ומאק במקום ה-2. נכון שזה עשה לך טוב?

אור2221

New member
טוב, באמת יש גבול

זה שויקטור וניקי קיבלו מקום חמישי, על זה אני עוד סולחת. זה שבילי ומקנזי, שלא לדבר על בראד ואשלי, שאהבה מעולם לא ממש היתה שם - דורגו לפניהם. זה כבר עובר כל גבול.

טוב, אז יש לקוח אחד שלא מרוצה...

וגם לא היה קשה לצפות את זה... תתנחמי בזה שלפחות כתבו על בראשלי שאהבה גדולה אין שם. גם אני חושבת שמגיע לניקי ולויקטור מקום יותר מכובד. סיפור האהבה שלהם הוא הכי מדובר שם שנמשך שנים ארוכות, ואולי דווקא בגלל זה קצת נמאס לאנשים (כמו לכותבת ב"רייטינג") והם מעדיפים אהבה יותר צעירה ויותר תוססת...

למעלה