hot extra

Aranel Nenharma

Well-known member
hot extra

מישהו יודע עם הערוץ הוא זמני וניסיוני ושעוד חודש הוא יעלה כסף כי אם כן אני צריכה לדעת לא להתמכר לתוכניות ואז להתאכזב שאין לי אפשרות לראות אותם (למרות שאני כבר התמכרתי [התוכניות שם ממש יפות]) תודה

adi4011

New member
כנסיי

הערוץ בא חינם למי שיש את חבילת הסרטים... ונראה לי שלרוב יש את זהה

lola666

New member
זה נכון

הערוץ יהיה בתשלום אבל הוא יכלל בחבילה של הסרטים

Adidush888

New member
ולמי שיש את חבילת הסרטים

כבר אז הוא לא יצטרך לשלם?? יש!!! ד.א. אני חדשה קוראים לי עדי אני בת 14 מירושלים מישהו יודע מתי
אלונה טל תהיה בסדרה?

Zombit4Ever

New member
../images/Emo58.gif היא תיהיה ב....

פרק השמיני של הסדרה ועוד תלבש עליה איזה צלב גדולה !!!!!!! ממש איכזבה אותי

Adidush888

New member
../images/Emo58.gif

כן אני יודעת, ראיתי בגיא פינס... אני ממש לא מבינה אותה!! גם בשביל כל הכסף שבעולם לא הייתי מוכנה לשים שרשרת של צלב!! וזה לא שהיא משחקת שמה תפקיד ראשי, אז היא בטח לא קיבלה הרבה כסף (אני מנחשת), אני לא מבינה מה הבעיה לשחק דמות של יהודיה ולשים שרשרת של מגן דוד! נראה שחקנית נוצריה שמה שרשרת של מגן דוד!!היא ממש לא בסדר!

Zombit4Ever

New member
../images/Emo58.gif תגובה

הבעיה היא שהיא ממש סתומה שבכלל הסכימה לשים צלב דפוק כזה כאילו מה הרעיון להגיד להפקה שהיא לא שמה, זה לא פריט חשוב בסדרה או משהו כולה פריט לבוש !!! בקיצור היא דפוקה שבכלל הסכימה (אם זה היה בכלל הרעיון של ההפקה ולא הרעיון שלה !)

r o n i1

New member
לכל אלה שכועסים עליה בגלל הצלב

אנשים זה רק בתור משחק.. אין לכם יותר מידי מה להתרגש.. וחוץ מזה -מי קבע מה מותר או לא מותר לה.. אולי היא בכלל אתיאיסטית?

LadyLuvJess

New member
מה שהוא/היא אמר/ה

(מצטערת. לא יודעת את מינך. :) ) (ואני פשוט משרשרת לפה את התגובה שלי לנושא) בכל אופן, למה לא להגיד להפקה שהיא לא מוכנה? כי כמו שאמרת, זה לא תפקיד ראשי והיא לא שחקנית ראשית. הם יכולים להסתדר בלעדיה טוב מאוד. ואם היא כן רוצה להצליח בתור שחקנית, היא צריכה תפקידים כאלה. חוץ מזה, זה לא כזה דבר קריטי. סה"כ פריט לבוש- של הדמות. זה לא אומר שהיא מתנצרת. (ואפילו אם כן- זו בחירה שלה. זכותה.) היא סה"כ לבשה משהו שהדמות שלה לובשת. אגב, אם כבר מדברים עליה, היא נורא טובה. לא זיהיתי אותה בכלל. יש לה אנגלית מצוינת, בלי מבטא, והיא שחקנית לא רעה בכלל. כל הכבוד לה.

למעלה