HOT העלו את HOT-Space

sysiphus

New member
HOT העלו את HOT-Space

והעולם כמנהגו נוהג? אז מה יש ב-HOT-Space? כל יום משודרות שלוש סדרות הדגל של הערוץ במהלך הקיץ: אזור הדמדומים (20:00), פארסקייפ (20:30), פיירפליי (21:20 במהלך יולי) עוד תשודרנה מיני-סדרות, דוגמת באטלסטאר גלקטיקה, (שהוקרנה בכנס אבק כוכבים 2004), מכדור הארץ לירח ואחרות. וכן המון-המון סרטים, ממספר סוגים עיקריים: • מחזור של סרטים ישנים. אין ברירה, צריך סרט בינוני מדי פעם, אחרת לא נצא מהבית. • קלסיקות (שזה גם מחזור, אבל מהסוג החיובי), דוגמת אי.טי, דרקולה, מכסחי השדים, חנות קטנה ומטריפה, הנוסע השמיני, הטורף, אחרון לוחמי החלל, ליידי נץ ועוד... • סרטים מהשנים האחרונות, מדורגים מ"בסדר" ועד "טוב מאוד" ומעלה, בהם מלכודת לפרקליט, ספרה, השער התשיעי, ראיון עם הערפד ומצוינים כמו פיינל פנטסי, אקזיסטנז, שר הטבעות, הארי פוטר, סולאריס ועוד רבים וטובים. רוצים את HOT-Space למשך השנה? אם באמת יש קהל גדול בארץ שמעוניין בערוץ כזה, חשוב כי הוא יורגש. מספיק לשלוח דואר, דוא"ל ולהגיב בכל צורה חיובית בפורומים באינטרנט לקיומו של הערוץ, והמסר יעבור, ואם יהיה מספיק חזק, יתורגם ככל הנראה לערוץ שיפעל במתכונת מסוימת כל השנה. ערוץ קבוע שכזה בכבלים יביא גופים אחרים בארץ להבנה כי מדובר בקהל רב המעוניין בתכנים אלו בארץ ויקפצו גם הם על הפוטנציאל הכלכלי הטמון... בנו. אז קדימה, להלן הפרטים... אינטרנט: http://www.hot.net.il – יש לבחור ב"כתבו אלינו". אל תחששו לתת את פרטיכם האמיתיים, בכדי שידעו כי מדובר באנשים אמיתיים שרוצים ערוץ מד"ב אמיתי. מרכז השירות של HOT, טלפון: *6900 מרכז השירות של HOT, פקס: 03-9631110 מכתבים יש להפנות אל... גוסטבו טרייבר, סמנכ"ל תוכן HOT רח' השלושה 2, קומה 4 תל אביב, 67060

papal

New member
זה ערוץ שאני כבר מכור אליו

אבל חסר לי שם מאוד מאוד מאוד שתי סדרות שבלעדיהן ערוץ מד"ב הא לא ערוץ מד"ב האחת היא בבילון 5- שלדעתי הוט צריכים להפוך עולמות כדי להשיג אותה והשניה היא כל סידרה של מס"ב אה- וכן - שיקרינו סרטי מס"ב שם- גם זה יתקבל בברכה ולא דיברתי על דברים כמו חזרה לעתיד ומלחמת הכוכבים שאומנם נטחנו- אבל עדיין יש להם מקום להיות משובצים שם מדי פעם - פיירפליי זו סדרה מעולה וממש חבל לי שהיא בוטלה אהבתי אותה מאוד ונהניתי מכל פרק על פארסקייפ אין לי מילים היא כל כך מצחיקה שזה לא ייאמן אני ממש אוהב את הסדרה הזו ... נקווה שזה רק ימשיך

dsa100

New member
פיירפלי תחזור..בעקבות הצלחת ה DVD

ויש גם סרט שאמור לצאת עוד שנה

n i v1

New member
אני פשוט

לא מצליח לראות שום סדרה שכולה מורכבת מבובות ושאר אביזרי איפור... אני רואה את זה ונהיה נבוך

sysiphus

New member
בבילון 5 מוקרנת כל שבוע

באירועי מועדון סטארבייס השבועיים באוניברסיטת ת"א, כל יום חמישי מהשעה 18:00 כרגע. ולגבי HOT, הגבת להם כבר או שאתה מחכה שהערוץ יירד כדי להצטער שלא עשית את זה?

TOMPARIS

New member
המיני סידרה של פארסקייפ באוקטובר

שהיא תקרא: מלחמת שומרי השלופ

ygeva

New member
מה עם סרטי האנימה למיניהם?

הרי מה לעשות, לא רק חובבי אנטרפרייז ופארסקייפ מסתובבים בערוץ, אלא גם כמות נכבדה של חובבי האיור היפני או שאר סרטי המד"ב המצויירים למיניהם (רובוטריקים, העדשאי, קשת-בענן, חלוצי החלל, גברים בחלל - הגירסא הממוחשבת ועוד שאר סרטים מצויירים טובים שאהבנו לראות בילדותנו). לא מזמן היה ערב אנימה למיניהם, וכן שודרו גם (לא זוכר איפה, עמכם הסליחה) מספר סרטי אנימה תחת הכותר של מד"ב. סליחה, אבל אם ישנם סרטי אימה בערוץ (וכאלו שהם יד שנייה או שממש לא קשורים למד"ב, מה לעשות...), אז מגיע גם לנו, חובבי גדולי העיניים למניהם. למשל - Ghost in the Shell יכול להיות סרט סופש מצויין! הבה נרים את הכפפה (בבעל זבוב קראו לזה קונכיה)!

הי, ygeva, בקשה קטנה לי... ../images/Emo39.gif

ההודעה שלך הייתה תגובה לשירשור הנוכחי. אנא שרשר הודעותיך להבא בשירשור המתאים להם
(ע"י לחיצת "הוספת תגובה" במקום "הוספת הודעה") עוד על שירשורים, אוף-טופיקים וכו' -בתקנון הפורום, שאני ממליצה לקרוא בכל מקרה.
תודה!

ygeva

New member
לגבי ההודעה על פטריק סטירואט?

ידוע, מוכר, עמכם הסליחה.

למעלה