HOT הורידו את ערוץ CNN.

shon100000

New member
באמת צלחת זה הפיתרון הטוב ביותר כנראה..

רק שחסרים שם ערוצים שעדיין ברצוננו לראות. אין שם את ערוץ 5 פלוס לדוגמא,נכון?

אבל יש שם את כל התכנים שלהם

תוכל למצוא שם כל מה שמשודר ב5-, 5+, 5++, 5 גולד ו-5 פלטינה רק בלי מודי וחבורת זייני השכל שלו. (טוב, אולי הגזמתי קצת - סביר להניח שתתקשה למצוא את התכנים משידורי המופת של ערוץ 5 מינוס מהסיבה הפשוטה ששם משודרים ענפי ספורט כה איזוטריים שחוץ מקברניטי הערוץ ו3 וחצי הצופים שלו, אף אחד לא מכיר).

לא נכון...

אתה מזלזל בפופולריות של הוקי-גלגיליות בארץ?? או במרוץ עין גדי-קרית חיים מערבית, לגימלאי הליגה למקומות עבודה המסורתי??

אוי, סליחה

איך יכולתי לשכוח את מרוץ עין גדי-קרית חיים מערבית, לגימלאי הליגה למקומות עבודה המסורתי. זהו כמובן ארוע בינלאומי חשוב ממעלה ראשונה (והם בכלל לא משלמים לערוץ כדי שישדרו אותם...
) אבל לגבי כל השאר - אני עומד מאחורי דבריי. ומה פשר החתימה שלך? חזרת בתשובה?!

shon100000

New member
כמו שגיל אמר,זה לא יחזיר את CNN

האם הם בדרך להוריד גם את SKY NEWS ואת ה-BBC ? בפעם האחרונה אחרי שאיימנו עליהם קיבלנו את חבילת כל הערוצים הערביים
זה פשוט מה שנשאר. אל ג'זירה גם מעניין לפעמים....

pgprince

New member
והשאלה שלי-למה אנשים מתעקשים להשאר ב-HOT?

הם גם יותר יקרים, איכות התמונה שלהם ירודה ובחברה המתחרה יש יותר ערוצים ותוכן...

Astroo

New member
הם דווקא קצת יותר זולים

כי חבילת הבסיס שלהם כוללת את הערוצים הרוסיים, וב-YES צריך לקנות את הרוסיים בנפרד. איכות התמונה זהה בשתי החברות.

pgprince

New member
לא ממש

לפני כחודש וחצי עברתי דירה וקיבלתי הצעות מחיר מ-2 החברות (בחבילות כוללות אינטרנט) והסתבר שהלויין יותר זול בכ-15% .

Astroo

New member
זה רק לתקופת ההתחייבות

אם אתה לא רוצה להתחייב, הכבלים יוצאים יותר זולים. למשל, אני כרגע על חבילת הבסיס + בידור + רוסית משלם בכבלים 205 ש"ח בחודש ללא התחייבות. אותו הדבר בלווין עלה לי 230 ש"ח.

pgprince

New member
אני על חבילות בסיס+ספורט+מדע+רוסי+סרטים

+3 ממירים משלם 220 ש"ח (בנוסף קיבלתי תשתית אינטרנט מבזק חינם לשנה ראשונה.

pgprince

New member
כן, יש התחייבות לשנה

אבל אם זה משתלם, למה לא להתחייב?

ואני על חבילת בסיס+רוסי+סרטים+פורנו+מדע

+אל מאנר+אל ג'אזירה+ספורט+הערוץ החקלאי של מזרח טורקמניסטן+CNN+ חבילת ערוצי בי בי סי+ 5 ממירים+תשתית אינטרנט למחשב הנייח+תשתית אלחוטית לPALM+ פאנלים פעם בשבוע+ניקוי חדר המדרגות אחת לחודש+קפה נמס כל בוקר, משלם רק 1.90 ש"ח.

עבדו עליך

גם אני משלם 1.90 ש"ח וחוץ מכל מה שהזכרת הביאו לי גם סלולרי ורכב צמוד.

לי גם נתנו וילה עם שתי קומות

בלי חזר גדולעם בריכה ענקית גנן ומשרתות=) וכמתנה נתנו לי מתנה לטוס לאירופה לחצי שנה:)

למעלה