HOT הורידו את ערוץ CNN.

shon100000

New member
HOT הורידו את ערוץ CNN.

כרגיל,עניין כספי,החברות עושות מה שהן רוצות והלקוח נדפק..

shon100000

New member
יש הרבה אנשים שהערוץ חשוב להם

מדובר באחד מערוצי החדשות הגדולים והמפורסמים בעולם. העניין הוא חברות הכלבים (כן,כלבים) שעושות ככל העולה על רצונם.

Old Cat

New member
זה לא סתם עוד ערוץ אמריקאי

למרות הנטיה שלך לשנוא כל מה שקשור לארה"ב, זה עדיין ערוץ החדשות האמין ביותר שמכסה את כל העולם כיעדי כיסוי חדשותי. זה ממש לא עוד ערוץ זניח כמו ערוץ הסרטים הרוסיים שעיקרו סרטים תעמולתיים מלפני 50 שנה. הנקודה החשובה היא ההתיחסות הצרכנית ללקוחות.

g I L 20

New member
../images/Emo45.gif

שעיקרו סרטים תעמולתיים מלפני 50 שנה

Astroo

New member
בוא נגיד שבמלחמת לבנון האחרונה

הם היו הרבה יותר אמינים מדובר צהל...

shon100000

New member
אני לא רוצה לעזוב את HOT

לי באופן אישי אין עיניין מיוחד בערוץ CNN,אבל כמו שהם הורידו אותו הם יכולים גם להוריד מתי שרק ירצו ערוצים נוספים. אני כועס בעקבות כל מה שקורה עם חברות הכבלים למינהם. קח לדוגמא את ערוצי הספורט,אני עדיין זוכר להם את לקיחת מונדיאל 2006 בגרמניה,הליגה האנגלית ואת זה שנמנע מאיתנו לראות את המשחק ישראל-צרפת (הם גם החשיכו את הערוץ הצרפתי France 2)..
ורק לאחרונה ערותץ NTV MIR הפך גם לערוץ בתשלום נוסף. הם מסירים ערוצים ומחשיכים אותם מתי שהם רוצים,ולוקחים מאיתנו דברים שהיו תמיד חלק מהחבילה ומקימים בשבילם ערוצים מיוחדים עם תשלום נוסף כמובן. אני מבין שזה עיניין של תחרות אבל עדיין...

הדבר המסריח הוא שהם לא מורידים את המחיר

הם מורידים ערוצים כל שני וחמישי אבל ממשיכים לגבות את אותו המחיר כאילו כלום לא קרה.

TaL53

New member
אז פשוט תאיים בהתנתקות

זה כבר יעשה את העבודה והם יציעו לך הטבות או יורידו את המחיר.

למעלה