Hot אקזיט !

B a M b i 1

New member
Hot אקזיט !

"אקזיט" תהפוך לערוץ ב-HOT "HOT EXIT" יעלה בחודשים הקרובים ויופיעו בו המנחים הנוכחיים לצד כמה חדשים זוהר ישראל מגזין הנוער של ערוץ 10 "אקזיט" עתיד להפוך לערוץ בפני עצמו בפלטופרמה הדיגיטלית של חברת הכבלים HOT. הערוץ, "HOT EXIT", יתבסס על פעילות אינטראקטיבית ויפעל בשיתוף פעולה עם ערוץ 10. את הערוץ החדש תפעיל חברת "ענני תקשורת" שגם מפיקה את "אקזיט". בימים אלה נשלמת בנייתו של אולפן חדש שקוף במתחם VIEW בקניון ארנה שישמש את הערוץ החדש. המנחים הנוכחיים של התוכנית ינחו בהיקף מסוים גם בערוץ החדש, כאשר אליהם יצטרפו מנחים חדשים שלצופים תהיה השפעה על זהותם. תכני הערוץ יכללו היכרויות, תחרויות קריוקי, סיקור מסיבות ואירועים ועוד. שידורי הערוץ ילוו במגזין אינטראקטיבי שיעסוק בין היתר באופנה, רכילות, מידע על מקומות בילוי ועוד. "HOT EXIT" יעלה בחודשים הקרובים וישדר בין השעות 9:00-0:00, מהן מספר שעות חדשות בכל יום. מוזר!!

Vivi Sparrow

New member
בהחלט מוזר

אני לא מבינה למה לתוכנית כל כך שטחית מחליטים לעשות ערוץ משל עצמו.

yoooni

New member
כל אחד וההנאות שלו

הרשי לנו לא לבקר אותך על מה שאת צופה ואת לא תבקרי אותנו? ok?

KiShKooSh

New member
לי נראה משהו אחר מוזר.....

זו תקופת שפל של אקזיט היא שיטחית ונראה לי הרייטינג ירד, אז הם מנסים לעשות הכל לרייטניג, אבל אקזיט איבדה את הקסם שלה
וכמה דברים שטחיים לא נראה לי יחזרו את זה

מ i ר

New member
חרא בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

למנויי יס לא מגיע להנות מערוץ כזה??? חוצפה!!!

B a M b i 1

New member
הם ישדרו מארנה

בטח עכשיו יהיה גל של מעריצים גם שם. אני חושבת שזה קצת מפגר הדבר הזה. שיהיה... דווקא עכשיו התוכניות התחילו להיות נורמליות יותר, למה הורסים אותן !?

טַלי

New member
תודה רבה ונצל"ש ../images/Emo26.gif

"גרסה חדשה של המחזמר 'פיטר פן' שתשלב בין שתי הגרסאות הקודמות שהוצגו בארץ, תעלה בחנוכה הקרוב בין המועמדים לככב בהפקה - עפר שכטר, שירי מימון ומיכל ינאי..." עיתון 'המגזין' של מעריב

למעלה