hostel באיסטנבול

א י י ל 20

New member
hostel באיסטנבול

אני מחפש המלצות למשהו כזה, אם בכלל קיים, באיסטנבול. חוץ מהקריטריונים הרגילים והנדושים - של ביטחון, מיקום, מחיר - אני צריך גם לדעת איך ליצור עם המקום קשר... במידה ואין, אז מלון פשוט וזול. תודה !

יש המון...

יש שם איזור שלם שכולו תיירים ומלונות... (לא זוכר את השם אני מניח שאחרים ישלימו...) ויש איזור אחר שכולו הוסטלים ומלונות למקומיים... בקיצור ממש לא חסר...

sela v

New member
אכסניות באיסטנבול

דווקא רוב האכסניות אני חושב באזור של איה סופיה, לפחות אני ישנתי באכסניה שם. את השאלה לגבי הבטחון אני לא הבנתי בדיוק. אני דווקא מאמין שבמקומות הקטנים בניגוד למלונות הגדולים יותר בטוח. האכסניה שאני ישנתי בה ברמה סבירה, ושמה Orient hostel. כתבתי בזמנו גם דף על איסטנבול באנגלית, אז אתה מוזמן לקרא אותו, הקישור מפנה לחלק על האכסניות בעיר (אלה שאני מביר). מה שטוב באזור שליד איה סופיה, שזה הליכה ברגל מכמה מהאטרקציות העיקריות של העיר. היתרון באכסניה על מלון זול, הוא שפה תוכל מהמטיילים האחרים לשאוב הרבה אינפורמציה, שלא נראה לי שתקבל במלון.

סולטן-אחמט

זה שם האזור עם המלונות הזולים באיסטנבול. בטקסים יש מלונות אולם הם יקרים יותר ומלונות זולים הם במבחר מצומצם יותר. סולטן אחמט הוא האזור של האיה סופיה, המסגד הכחול ועוד הרבה מקומות טובים אחרים.

למעלה