Horizon / קו האופק

Kettercat

New member
Horizon / קו האופק

מישהו שמע במקרה את השיר החדש של Third World Love? (בואו נגיד שיש מישהו מסויים מאוד ששר שם...
) שמעתי אותו היום ברדיו. וואו

InfeCtedShesek

New member
זה לא אביתר.. זה ארבעה מוזיקאים,

שלושה ישראלים ואחד אמריקאי ואיןןן לייי מושגגגג מה הקשר לכאן..

bmt29

New member
הם משתפים פעולה עם אביתר לא מעט...

הוא שר גם ב"קו האופק" אחד השירים שלהם... ומי שמעוניין ב26 באוגוסט הם מופיעים בזאפה ומארחים את אביתר... (אני אישית מת ללכת רק בשביל הסקרנות מהשילוב המעניין: אבישי כהן, יונתן אבישי ואביתר...) JB

מאוד מצחיק אדם ../images/Emo46.gif

מי אלה
= מה הם שרו/ עשו עד היום שיש סיכוי שאני אכיר
לגבי אביתר יש לי תשובה מאוד מאוד טובה ומפורטת אז בלי ציניות בבקשה.. לא את כל העולם אני אמורה להכיר ישר.

bmt29

New member
בבקשה...

"ההרכב נוסד בברצלונה בקיץ 2002. לאחר כמה הופעות משותפות מתכנסים ארבעה מוסיקאים, שלושה ישראלים ואמריקאי אחד להקלטות. המשתתפים בהרכב הם אבישי כהן בחצוצרה, הפסנתרן יונתן אבישי, הבסיסט/עודיסט עומר אביטל והמתופף דניאל פרידמן. האלבום נקרא "שירי אהבה מהעולם השלישי" ובו הציגו חברי ההרכב חומר מקורי פרי עטם. אחרי שנים של הצלחה בינלאומית בעיקר בזכות פעילותם כסולנים, כמלחינים וכוירטואוזים בתחומם, החלה הדינמיקה של ההרכב לפרוש כנפיים. החיבור החזק, החברות והתקשורת הכמעט טלאפטית, הובילה את ארבעת המוזיקאים להבנה שזהו אינו עוד פרוייקט חד פעמי אלא הרכב עם סגנון מוזיקלי ייחודי. שנה לאחר מכן, הם לקחו את השם משיר הנושא של האלבום הראשון, third world love story והגיחו לארץ לסיבוב ההופעות הראשון הגדול שלהם. במהלך הסיבוב הם הקליטו את אלבומם השני, "אבנים". האלבום שמכר קרוב לארבעת אלפים עותקים, יצר תקדים בשוק הג'אז המקומי שלא מבין במספרים האלו, וזאת לא מעט בזכות הלהיט, השיר המדהים של יונתן אבישי, "אבנים". החשיפה שבאה בעקבות "אבנים" הפכה את ההרכב לתופעה מוזיקלית ייחודית בנוף התרבותי הישראלי. תופעה שמשפיעה ומעוררת השראה על דור חדש של מוזיקאים. ההצלחה במקרה של "אהבה מהעולם השלישי" מפתיעה לאור העובדה שברוב ימות השנה החברים מפוזרים בין ניו-יורק וצרפת. נדיר לפגוש הרכב שפועל ברמה של מפגשים ספורים בשנה ושומר על רמת מתח מוסיקלית כל כך אינטנסיבית. ניתן לקטלג את היצירה של החברים כ"מוסיקת עולם", כ"גרוב אקוסטי" או כ"ג'אז מתקדם", כל התשובות נכונות, הדינמיות של המוסיקה, המעבר בין השפעות וסגנונות (מג'ימי הנדריקס, ת'לוניוס מונק ועד זהר ארגוב) מצליחה להניע ולעניין קהל שמחפש את הריגושים המוסיקליים שלו במחוזות אחרים. Sketch of Tel Aviv: הדיסק החדש מורכב מקטעים שנולדו וצמחו בהופעות של ההרכב בעולם ובייחוד בתל-אביב. הדינמיקה שהצליחו ליצור עם הקהל הובילה את ההרכב לכתיבה ופיתוח של שמונה קטעים מגוונים מבחינה סגנונית. מבלדה יפיפייה הנקראת "קו האופק", בה הלהקה מארחת את חברה הטוב אביתר בנאי, אל שיר תימני מסורתי, סוויטה אפריקאית, קטע גרוב צפון אפריקאי/לטיני ועד לשיר הנושא Sketch of Tel Aviv שהוא מעין טיול בין שכונותיה של העיר תל אביב. Sketch of Tel Aviv ("סקיצה של תל אביב" בתרגום חופשי), הוא מסע מוזיקלי העובר בין קברט וסווינג דרך ריקוד תימני אל רוק-אנד-רול וג'אז. " מתוך תיאור ההרכב באתר הזאפה... מקווה שעזרתי... (אם באמת קראת את הכל עד לפה אני נותן לך מה שאת רוצה
) JB

Kettercat

New member
אני רואה שכבר ענו... ../images/Emo8.gif

בכל אופן, ללהקה יש שיר חדש "קו האופק" שאביתר שר בו. וזהו

מממ

האלבום החדש שלהם שנקרא Sketch of Tel Aviv ייצא באוגוסט... אז אני מניח שהשיר יהיה בתוכו ... באתר הרשמי שלהם אפשר לשמוע שיר מתוך האלבום בהופעה חיה, אבל לא את השיר הזה.

gal1983

New member
מה זה גם פה את נמצאת ?

טוב התוודתי לפורום הזה פעם ראשונה היום... יש עוד פורומים מגניבים שאני לא מכיר ?

תגדיר מגניבים ../images/Emo3.gif

חוץ מזה בעמוד הראשי של הפורומים יש את השמות של כל הפורומים הקיימים לפי ה-א' ב' או לפי נושאים

למעלה