!Hooray! I'm ex-gay

odedee

New member
!Hooray! I'm ex-gay

כידוע, יש בעולם כל מיני נשמות טובות שבטוחות שמתפקידן להציל הומואים ולסביות מחטא, רצוי בשילוב עם חזרה בתשובה (כל אחד בדת המתאימה לו). מתברר שהם גם מפעילים "קייטנות" שבהן "מתקנים" בני נוער עם נטיות הומולסביות. כדרך אגב הם גם גורפים ככה סכומים נאים. אני מניח שאפשר לשרוד שם בלי סמים, אלכוהול, מוזיקה "חילונית" (מה זה?), אוננות או פרטיות, אבל בלי תחתוני קלווין קליין??? עד כאן, אני אומרת.

Nirvana0

New member
עצוב נורא

נראה לי שיש אנשים שעם הזמן נדפק להם המוח עד שהם שרויים עמוק בפיצול אישיות ומשחקים את האלוהים איפה שרק אפשר. אני לא מקנאה בנערים המסכנים, שנשללת מהם הזכות לחשיבה עצמאית ועצמית של מה טוב ומה לא טוב לגביהם. אני לא אופתע, אם יבוא יום ואותם גורמים ימצאו עצמם בהליך משפטי על פשעי אנושות. בלי קשר או עם קשר גם זה מעצבן ומעציב אותי- וולך מתהפכת בקברה כרגע על הטעות הפאטלית שבמסירת אחריות על יצירותיה לבן זוגה וכל מילה מיותרת היא.

ro99

New member
כל ה-industry של חזרה בתשובה

זה אחד האסונות הכי גדולים שקרו בארץ בשנים האחרונות. מי אמר שהיהודים לא מסיונרים? חוויתי על בשרי את המוות הרוחני של אנשים קרובים ואבדנם המוחלט לשטיפת המוח הזאת: אח, אהובה, חברים. מה שאותי הכי הורס זאת השחצנות והעליונות שבאה עם זה: כולנו דבילים ורק הם יודעים מה טוב לנו. צנזורה סטייל אירן. חנק הנפש והרוח. פשוט פשע.

Dublinoa

New member
קצת מזכיר לי את ברי מ-

Desperate Housewives - כשהביאה את הכומר שיש לו תוכנית בדיוק כזו "לעזור" לנערים "מבולבלים"... אחלה גישה ותשובות היו לבעלה ולבן

ניתושית

New member
דווקא כן...

וברצינות, אני לא מאמינה בשטויות האלה של הצלת ההומואים וחזרתם למוטב. מי שחושב כך, הוא אדם אומלל, בעיני. מעבר לזה לא ברור לי למה למישהו יש בעיה עם הומואים (הכוונה גם לנשים). היתה לי פעם שיחה בנושא ההומואים עם בחורה דתיה, ש"ס. היא אמרה משהו בסגנון הזה"..אין לי בעיה עם הומואים, אבל היית שוכבת עם כלב? זה אותו הדבר!..." איך אפשר ליצור תקשורת ברמה כלשהי עם אדם שנושא דעות כאלו? זה נורא בעיני.

odedee

New member
טוב, יש עדיין לא מעט אנשים כאלה.

טענה ששומעים אצל הרבה הומופובים היא שהצעד הבא אחרי מתן אישור לגבר וגבר או אשה ואשה הוא לגיטימציה לגבר וילד, גבר וכבשה, גבר וגופה, מה שתרצי. אז כמובן, אין שום קשר, אין כל דמיון בין קשר רצוני בין שני בגירים לכל המקרים האלה, והטיעון הזה הוא חסר כל הגיון. אבל הומופוביה היא לא הגיון, היא פוביה - פחד עמוק שהגיון לא עובד עליו. אבל עדיין, אפשר לתקשר עם אנשים כאלה, וזו הדרך היחידה לשנות את הדעות שלהם. אחד הדברים שעוזרים הוא היכרות אישית. כל עוד הם תופשים הומואים כמשהו שטני ומרוחק שאין להם שום קשר איתו, קל לחוש ריחוק. אבל ביום שהם מגלים שמישהו שהם מכירים ומחבבים הוא הומולסבי, בדרך כלל זה היום שבו העמדה הזו מתחילה להתרכך ומבינים שאנחנו לא אורבים בגנים לאנוס את הילדים שלהם בדרך לבי"ס.

ro99

New member
התפתחויות בנושא

בשנה הבאה בירושלים? אמן. התנועה הזאת גוברת בארץ תודות לשרלטנים במסווה של מדע (ובשיתוף "אוניברסיטת" בר אילן, בין היתר).

למעלה