hook,midnight,mike,trancecolver...

Tsuyoshi

New member
hook,midnight,mike,trancecolver...

או כל מישהו אחר.... אני יודע שבדרך כלל לא מתייחסים פה להודעות כאלה אבל אני צריך עזרה... אני צריך להשיג טראק שאין לי עליו כמעט פרטים... אני יודע שהיה איפשהו הופעה של אינפקטד עם ברי (בת"א ניראה) ואחריהם על די ג´יי שניגן איזה טראק שבאמצע אישה שרה קטוע כזה... אמרו לי שזה טראק סוף הדרך וחשבתי שמישהו ממכם בטוח ידע למה אני מתכוון... נ.ב. 1. זה לללאאא האוס או דאנס או משהו כזה 2. אני מוכן לתת כל טראק בעדו (אני מאמין שיש לי כמה טראקים לחדש לכם אם אתם רוצים משהו בחזרה) --------------תודה------------------

Tsuyoshi

New member
לא לא לא...

אמרתי שהדי ג´יי שניגן אחרי אינפקטד שם ת´טראק הזה... I SEE MY SELF זה כבר ישן....

ELior

New member
יכול להיות שזה הטראק החזק של סימון

אין לי תשם שלו כי יש לי תדיסק צרוב ואני לא בטוח שזה בסדר הנכון אולי מישהו יכול להביא לי קישור לעטיפה ואת הליסט בבקרשה ובקשר לטראק היא אומר באנגלית I SY MY SAID מקווה שרשמתי נכון

InFeCtEd BrAiN

New member
אני יודע מה אתה מתכוון

אני יודע איזה טרק זה זה היה בחרוה כזאת עם קול גבוה ועמוק ששרה בסגנון מוזר כזה של אופרה אם כןם זה בלריום

Tsuyoshi

New member
אתה יכול לכתוב לי ת´שם???

של הטראק של בלריום... וELIOR איזה הרכב של סיימון YOUNG BROTHERS HALLUCINOGEN??????? או משהו אחר

Mike A

New member
אח שלי

אני כמעט בטוח שמה שאתה מדבר זה Fly Agaric - I See Myself (Infected Mushroom remix) Fly Agaric זה אינפקטד וסיימון, למקרה שלא ידעת.

InFeCtEd BrAiN

New member
מייק צודק זאת חברה שלו

היא שרה גם בהרכב של סיימון שפונגל בעצם בכל טרק של סיימון

Mike A

New member
כי במקור

אין קטע השירה היא קטועה.

InFeCtEd BrAiN

New member
גם במקור היא שרה אפילו פעמים

אולי הוא מדבר על Astrix - Life System גם שמה יש בחורה ששרה בקטיעות