Hook ב דלפי, ++C ועכשיו גם ב VB

MaD-d0g

New member
Hook ב דלפי, ++C ועכשיו גם ב VB

שלום לכולם. מצאתי קובץ DLL שאפשר לעשות איתו hooking ליישום מסויים. עד עכשיו מצאתי רק מידע על ה DLL ב ++C ובדלפי ועכשיו אני רוצה לעבוד איתו ב VB. ה DLL הוא madCodeHookLib.dll. וניתן למצוא אותה בתוכנה Icq meance או ספיי סי קיו (שמראה מי בודק לי את הודעת המצב באיסיקיו) למשל.. אזז.. איך אני יכול "לתרגם" את זה ל VB'ית
תודה מראש

selalerer

New member
הממ...

נתחיל בזה שאני רחוק מלהיות מומחה בנושא. לאחר שזה נאמר, אני חושב שלכל סוג משתנה בVB, יש סוג משתנה מקביל ב++C, אבל לא תמיד להיפך, מה שאומר (אני חושב) שהDLL צריך להיות מותאם לVB, כי אחרת יכול להיות שיש שימוש בסוגי משתנים שאין בVB. מעבר לזה אתה צריך ללמוד את ההגבלות ובנוסף כיצד להכליל DLL בVB ואז תוכל לקרוא לפונקציות מתוך הDLL. אני חושב
....

MaD-d0g

New member
חשבתי על עוד דרך... אני אשמח לשמוע

ביקורת. אולי אפשר לבנות DLL שישתמש ב DLL הזה ב ++C. וב DLL שבניתי להשתמש ב VB.. כדי לקבל את הנתונים הנכנסים והיוצאים. נגיד שה DLL המקורי (שאני אמור להשתמש בו) מנטר את התקשורת בין התוכנה לשרת. אז אני אבנה DLL שמתבסס על זה והתקשורת תעבור מהתוכנה, ל DLL המקורי, ל DLL שלי ואז לשרת. מה דעתך
החסרון הוא שאני אצטרך לכתוב פונקציות שישתמשו ב DLL הזה ב ++C. ואת זה אני לא כ"כ יודע

selalerer

New member
באופן כללי זה נשמע כמו משהו שיפתור

לך את הבעיה של התאימות של הDLL לVB, אם באמת יש כאלה בעיות, בנוסף גם תוכל ללמוד קצת ++C באותה הזדמנות. מה שכן, זה יאיט את התוכנה.

למעלה