honey's , i'm home

mAmA MiSiSiPi

New member
honey's , i'm home../images/Emo124.gif

מישהי הספיקה להתגעגע?
זהו אתמול ב3 בצהרים הגענו עם המשאית ב23:30 סיימנו לפרוק ולסדר את כל תכולת הארגזים היום יגיעו הסלון התנור והטלויזיה {אומנם יד שנייה אבל חדשים מההורים של בעלי} הבוקר כבר סדרו לנו טלפון ואינטרנט וגם לווין. ופה אני אודה לאמא שלי לחמי ולאחותי שתקתקו איתנו עבודה וגם הביאו לנו אוכל איזה הבדל זה כשלא עוברים לבד. עכשיו לחלק החשוב ,לכרמיאליות הפורום אם יש אפילו סמויות כאלה בינינו בקרוב האלץ לצאת לחיפושי עבודה {אם מישהי יכולה לעזור בתחום הזה גם אשמח} אני צריכה למצוא גן טוב להוריי ואני צריכה המלצות - אנחנו נמצאים גרים בדרומית. כל פנייה אפילו במסר אם יותר נעים ונוח מאוד יעזרו. תודה מראש , מיסי.

אילתית 2

New member
וואוו איזה יופי איזה מהירות!!!!

שיהיה בהצלחה ובשעה טובה!!! גם חיבור מהיר "לעולם הגדול" וגם כבר סיימתם לפרוק ולסדר?? מעולה

ברוכה השווה ../images/Emo24.gif

מה לווין? יש אבודים היום, איך תראי? איך הבית מרגיש? איך הוריי מגיב?

mAmA MiSiSiPi

New member
הוריי מרגיש בבית

סנופקין בהתחלה נראה קצת אבוד ויש לנו יס , אבודים אנחנו מורידים מהנט והמחשב שלנו מחובר לטלויזיה ולסטריאו יש עוד כמה פרקים שמחכים לצפייה .אנחנו אוהבים מינימום 3 פרקים ברצף בלי פרסומות.

בוליפלג

New member
ואוו, איזו שיבה מהירה.תתחדשו על המעבר,

קחו זמן התאקלמות, ומתישהו בקרוב תרגישו בבית - כולכם
יופי שחזרת אלינו. ועכשיו - מהר לקשר את הבלוג המדהים שלך עם עבודות חדשות
ב-ה-צ-ל-ח-ה-

mAmA MiSiSiPi

New member
יש לי הרבה עבודה

שמתיש הו תוצג בבלוג אני צריכה לתפור וילונות , וכיסויי לפינת ישיבה של הוריי , וכיסוי לחלק העליון של המקרר ועוד דברים שהבעל בטח עוד ימציא לי.

סחטיין איזה מהירות כל הכבוד להורים

ששיתפו פעולה מלאה , כולי הערצה אליכם לי לקח חודש לסדר הכל כשעברתי לבית החדש בזמנו. בשעה טובה ובהצלחה התאקלמות קלה - אני אישית מתה על כרמיאל היא התפתחה המון בשנים האחרונות. אני לא מכרמיאל אך שמעתי שבאחת החנויות בגדים בסנטר הישן איפה שהיה פעם קולנוע רב חן , מחפשים מוכרות יש פתק על החלון ראווה. אם זה יכול להתאים לך? דרך אגב כבר אמרתי לך אני אומנם מצפת אבל מבקרת המון בכרמיאל אז אשמח להכיר אותך פנים אל פנים סוף סוף ! ובהצלחה במציאת עבודה לך וגן להורי. דרך אגב איך הורי מרגיש עם המעבר? מקווה שקל לו להתאקלם? ושוב בשעה טובה ובהצלחה והתאקלמות קלילה דלית

mAmA MiSiSiPi

New member
סבבה

בפעם האחרונה שהיית בסנטר מאז שהוא הפך לביג הוא התפתח בענק נפתחו ויפתחו שם עוד המון חנויות אז צודקת שווה בדיקה.

Nataly28

New member
יא איזה יופי בשעה טובה מתוקה ../images/Emo24.gif

ואם את בקריות תגידי...........

מרוסיק

New member
לגבי הגן

שמעתי המלצות חמות על הגן של נעמת ברחוב אשכולות. אני לא גרה בכרמיאל ולא אומרת מניסיון אישי, אבל שיהיה לך גן להתחיל ממנו את החיפושים. יום טוב.

למעלה