לא רוצה..... תפוזבל!!!!!!!!!!! סה"כ שלחתי בלונים במתנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I izzy88 New member 2/11/06 #19 לא רוצה..... תפוזבל!!!!!!!!!!! סה"כ שלחתי בלונים במתנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D Death of Balance New member 2/11/06 #21 ועכשיו, שרשור מיוחד, מור, מ ק ר ה א ב ו ד יקרה, שיהיה לך המון המון המון המון המון המון מזל טוב ויומולדת 18 מאושר!
ועכשיו, שרשור מיוחד, מור, מ ק ר ה א ב ו ד יקרה, שיהיה לך המון המון המון המון המון המון מזל טוב ויומולדת 18 מאושר!
I izzy88 New member 2/11/06 #23 מזל טוב למור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ופה אני אוכל לתת לה כמה בלונים שרק יתחשק לי!!!! מהיום גם את חוקית...... יאללה לשתות ולנהוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (רק לא ביחד.... לא מומלץ....)
מזל טוב למור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ופה אני אוכל לתת לה כמה בלונים שרק יתחשק לי!!!! מהיום גם את חוקית...... יאללה לשתות ולנהוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (רק לא ביחד.... לא מומלץ....)
פ פרוטגוניסט New member 2/11/06 #31 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif
מ מ ק ר ה א ב ו ד New member 2/11/06 #33 ושוב תודה. ../images/Emo9.gif חיחיחי ותודה מיוחדת לרוטיל על ההשקעה אתמול בלילה בצ'אט.....