honey, I'm home!
טוב, אז אני מודה שלא הייתי פעיל כאן יותר מדי גם בתקופה שכן הייתי כאן. אני גם לא במיוחד בקי בסטטיסטיקות של המשחק, משחקים הסטוריים, וכו', אז כשאין לי משהו חכם להגיד, אני נוטה לשתוק
אני חושב שעברה כמעט שנה שלמה מאז שכתבתי פה לאחרונה, אבל עכשיו אני אדם חופשי והמשחקים התחילו, אז חזרתי
אז למי שלא זוכר, או שמעולם לא ידע (בטח רובכם אם לא כולכם
) : באופן מפתיע, אני אוהב לשחק פוטבול... יש לי סימפטיה לקבוצות מסוימות, אבל אין אחת שאני אוהב באופן מובהק (ככה זה כשיש אח אחד שגר בסיאטל, אח שני שאוהד מושבע של ה49ers ואני גדלתי בהרי ירושלים כל החיים). אני אשמח לחזור לכושר עכשיו (הצבא הותיר אותי עם כושר גופני שנע בין כושר של בטטה בתרדמת, לנמלה במצב קטטוני) ולבוא למשחקים בימי שישי (האמת שעדיין לא התעדכנתי... אני מקווה שעדיין יש משחקים בימי שישי בצהריים שהם לא משחקי ליגה
) ואני אנצל את ההזדמנות שאני כותב את נאום ה"חזרתי" (או יותר נכון נאום ה"בולשיט חסר תוכן ממשי") המרגש שלי, להחמיא לכולכם כאן על הליגה המדהימה שהרמתם בארץ ממש מכלום, ולאחל לכולנו עונת פוטבול איכותית ומעניינת (ועם יותר אקשן מבמשחק של הג'יאנטס-רדסקינס
שכדי לא לעשות ספוילר אני לא אגיד עליו עוד פרטים...) אה, כן, והפרט היחיד שחשוב: קוראים לי אהוד. אז אין צורך לפנות אליי בג'יבריש של הכינוי שלי...
טוב, אז אני מודה שלא הייתי פעיל כאן יותר מדי גם בתקופה שכן הייתי כאן. אני גם לא במיוחד בקי בסטטיסטיקות של המשחק, משחקים הסטוריים, וכו', אז כשאין לי משהו חכם להגיד, אני נוטה לשתוק