honey im home..

ללא נושא...

לא רק הפולניות מחכות לעדכונים... גם אנחנו הלא פולניות...

אדומה2

New member
כולנו פולניה אחת גדולה

יש פולניות בוגרות מרוקו, פולניות בוגרות רומניה, פולניות בוגרות פורטלנד, פולניות בוגרות גרמניה, פולניות בוגרות תימן, פולניות בוגרות בולגריה.....

הופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה את...

איך היה ? איך המרגש? איך עברה החתונה? איך זה להיות נשואה (ספרי לי אם כדאי..חחח)? ותמונות?

hartuvim

New member
נוווווווווווווווו?

גם אני מפולניה ורוצה לקבל פרטים! איך היה? מה שלומך? איך עבר עם אבא? עם ההורים של האיש? ספרי משהו! נשיקות!!!

לונה..

New member
הו שלום

מזל טוב (לא זוכרת אם יצא לי לאחל בזמנו) כמובן שמחכה לסיפורים מפורטים(
) כמו כולן. ובהקדם, בבקשה

לולי80

New member
מצחיקולות!!

אתן מדהימות. הייתה חתונת החלומות... אני לא כ"כ יודעת מה לספר אז אני פשוט אספר חוויות ואם אני מפספסת משהו תשאלו או תאמרו. היה מושלם!!!התחלתי לכתוב קודם בפרטי פרטים ואז זה נמחק אז אני מספרת בקצרה.. התרגשתי/נו המון אבל התרגשות חיובית וכייפית. (הייתי בטוחה ע"פ הסיוטים שלי שאני הולכת להתעלף שם בו במקום מרוב התרגשות). המקום - גן חמוד ברחובות עם עצי פרי. הכל היה פשוט ונקי.. בדיוק כמו האיש וכמוני. העיצוב אני עיצבתי כנ"ל לגבי השמלה וההינומה... פשטות ומנימליזם... בהחלטה של הרגע האחרון - הסתובבתי בלי משקפיים (למרות התכנון שעל פיו אני מתחבאת מאחוריהן כמו שאני אוהבת...) כנראה שזו הייתה החלטה נבונה כי הסתובבתי כולי מחוייכת כל הערב - ואני מניחה שהעיוורון הקל עליי את ההתרגשות. (כשראיתי אח"כ את התמונות אז נפל לי הלב לתחתונים כשראיתי את כמויות האנשים...:)) צעדה לחופה: אישי והוריו לצלילי נעימה אירית. ואז אבי ספתתי ואני (ביקשתי מספפתי שתלווה אותי לחופה. והיא (אפרופו פולניות) שאלה - אין לך מישהי אחרת קצת יותר יצוגית...)נכנסנו גם אנחנו לצלילי נעימה אירית עד לסימן מוסכם ואז אבי וספתתי התקדמו לחופה. ואישי בא לאסוף אותי... כיסה אותי בהינומה. וצעדנו יחדיו לצלילי מארש החתונה בגרסה של להקת קווין. היה מרגש ביותר.. אבל מרגש טוב, חיובי אמיתי.. נכון. הרב הזכיר את אמא בדיוק כמו שרציתי.. ואז הכוס... יציאה מהחופה: you are my best friend/queen (מי שמנחשת איזו להקה אני הכי אוהבת בעולם תזכה בפרס...
) המילים של השיר אומרות הכל - אם מישהי תרצה אני אעלה לינק... הכל היה רגוע וכייפי. (שאלו את אבי אם הוא התרגש בחתונה , הוא אמר שלא כ"כ..ולא ידע להסביר את זה . אח"כ הוא אמר.. שבגלל שאני הייתי כ"כ רגועה והייתה עליי הרשת פנים נינוחה ומאושרת.. זה מה שהרגיע אותו...) אני אישה ואיש באופן רשמי. ריקודים. המוסיקה נבחרה בקפידה - תדמיינו מסיבת דיסקו בסגנון מנהרת הזמן. היה מדהים היו המון צעירים (חברים של האיש..)רקדו כמו מטורפים עד 2 !!!היה פשוט תענוג. אני בן אדם ביישן מלא מלא עכבות... כ"כ פחדתי להיות מודעת לעצמי ולא לרקוד. פחדתי שיסתכלו עלי..(באיזשהוא שלב בהכנות לחתונה אף הצעתי להסתובב עם ההינומה כל הערב כדי שלא יראו אותי... איכשהוא אישי לא הסכים...
) באותו ערב ללא הכרזה מוקדמת מצד עצמי הורדתי את כל המגנים ואת כל ההגנות.. ונהנתי עד עמקי נשמתי!!! רקדתי ללא הפסק יחד עם אישי הרקדן מטבעו...(אני לא שותה אלכוהול.. רק תירוש..) כך שהכל היה 100 אחוז טבעי...(אוקיי אוקי בחופה לקחתי שלוק קטן אבל רק כי אני חייבת...) ריקודים.... ואז נאומים מרגשים של ההורים שלו ואבא שלי.. ואז האיש שלי דיבר דברים מאוד יפים... ואז הקדיש לי שיר ושר לי בלייב את: "כל מה שתרצי" של רמי קליינשטיין. לא נשארה אף עין יבשה בקהל.. זה היה החלק המרגש ביותר... ריקודים עד שתיים... היה באמת ערב מטריף.. כולם כולללם צעירים מבוגרים וטף נהנו!!! תענוג!!! פיספסתי משהו??(באמת, שהייתה גירסה מורחבת אבל אחרי שזה נמחק...באסה..) אבל יותר מאשמח לפרט אם תרצו. אוהבת אתכן. תודה תודה על ההתעניינות פולניות חמודות שלי. אוהבת לול

וואי, כולי צמרמורת!

איזה יופי! הכי אני שמחה לשמוע שנהנית בזמן אמיתי והיית רגושה והיית לגמרי שם. מלאן נשיקות!

איזה כיף לשמוע ממך

אני מתרגשת מדבריך כאילו שזו חתונתי
לא היה לי ספק שזה מה שתספרי, שנהנית והיה טוב. וכן,מגיע לך להיות כל כך שמחה ואהובה ואת מאוד ראויה לכך (כבר מכירה את הראש שלך..
) מאחלת לכם הרים של אושר, שנים של אהבה והרבה ילדים.

לולי../images/Emo70.gif

איזה כייף לקרוא אותך!! מאוווווד שמחה שנהינת עד הסוף והיה לך טוב וכייף ומרגש... הכי התרגשתי מהשיר של האיש שלך, כל מה שתרצי. אחד השירים היפים בעייני.. ובהחלט מתאים לכם לארוע
שיהיה רק טוב

אדומה2

New member
רק נחת יש ממך, תאמיני לי.....

ועכשיו יקירתי, שלב ב' בשאלת הפולניות- מה עם תמונות?

היתה חתונה מושלמת!

לולי הכל היה מושלםםםםםםם את היית כל כך יפה! והכל היה ממש מדהים וכל כך מרגש כל החופש הייתי עם דמעות בעינים=] הריקודים היו באמת מאגניבים (בדיוק כמוכם) כולם כל כך נהנו! והיתה אווירה מושלמת=] אוהבת אותך הכי בעולם!! יור ליטל סיסטר=] איני

gcnet

New member
באמת נשמעת חתונה מהחלומות!!!

כמה טוב שביום מיוחד זה הצלחת להתגבר על הפחדים והלתשחרר למען הכיף וההנאה שמחה בשבילך כ"כ :)

למעלה