Honey,I'm Home...

Doronn10

New member
../images/Emo32.gif היום יש ובכלל כל השבוע בסלקום..

פסטיבל כזה של המון ה'ופעות חיות באינטרנט.. בחינם.. היום מופיע שלומי שבן.. אחד האמנים הגדולים בארץ.. וחשבתי לעצמי איזה מגניב הי'ה אם קרן היתה מופיעה גם.. גם כי היא הכישרון הכי גדול! וככה כולםםםם היו רואים את זה! וגם כי זה בדיוק כמו הפיסבוק שם.. אתה עושה ליקים לשירים ומגיב על כל מה שראית.. וגם כי סתם זה הי'ה יכול להיות ממש גדול! מי שרוצה לראות: http://volumefestival.co.il/

כן,אתמול ראיתי בפסטיבל הזה את ההופעה

של שלומי שבן,נתן הופעה מצוינת קצת מוזרה בלי קהל אבל עדיין אחלה הופעה של שעה בערך עם הפסנתר ורביעיית כלי מיתר. כל האמנים הגדולים עושים הופעות בלי קהל,אפילו שלמה ארצי שהכי מוזר לדמיין הופעה שלו בלי קהל כי זה עיקר הכח שלו הקהל והחיבור איתו עשה פעם אחת הופעה בלי קהל בקיסריה.

BRANGELINA

New member
../images/Emo207.gif

מנצלשת כדי לספר שזהו סוף סוף סיימתי את הקורס והגעתי לסדיר..(עוד לא התחלתי לגמרי...) אלו היו 3 חודשים מאד אינטנסיביים וקשים שאני מאמינה שבסופו של דבר ישתלמו לי.....אחרי שהייתי אמורה להיות בבית כל הסופ"ש הקודם שסיימתי את הקורס ביום חמישי אבל הקפיצו אותנו באמצע הטקס סיום וכשהוא נגמר נשארנו בבסיס וסגרנו 21(קרבי ביותר אה?) ונסענו לאייש את המרכז מידע של פקע"ר (פיקוד העורף
)ורק ביום שני חזרתי הביתה....מעכשיו אני בבית כל יום(הגעתי היום לבסיס חדש ביהוד) ואפילו יש לי הדממה בפסח! אז אני באה לצוותא! נתראה:)

קסם!!

אני ממש שמחה בשבילך שסיימת את הקורס וטוב לך באופן כללי... הקפצות קורות לפעמים, אין מה לעשות.. לומדים לחיות גם עם זה ואפילו להנות. ... אני גם לפעמים ביהוד (לא רחוק ממך...) אולי אפילו יצא לנו להיפגש פעם

תהני מהחופש...

עד שעזבתי את יהוד לטובת מגורים עם בן זוגי
איזה כיף לך- צוותא
. אני בירח דבש אז לא אגיע.

blackfield2

New member
יאאא קסמיתתת../images/Emo23.gif

איזה כיף שאת פה שוב! התגעגעתי, באמת!! שמחה בשבילך שסיימת את הקורס, מקווה שתהני בסדיר

sivan3004

New member
קסססם

כמה כיף זה הדממה, גם לי יש
שמחה בשבילך שסוף סוף סיימתי את זה:) אה ותזכרי שאני ישנה אצלך אחרי ההופעה

almoglebar

New member
דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo12.gif

למישהו יש את האתר של הפלייבקים שאז פירסמתם עם השירים של קרן שפירסמתם אז או אם למישהו יש תפלייבק של אם אלה החיים דחוףף לשירן למחר!!!11

almoglebar

New member
תודה רבה :)

לא היה שם את אם אלה החיים אוף.. אבל למזלה חברה שלה עשתה לה את זה עם גיטרה

למעלה