כן...אני מלמד אותם בבית.... שיהיו מדאיסטי"ם מגיל צעיר...הקטן כבר מחכה להיות בן 15...חחחחח
A ambu New member 14/8/05 #40 כן...אני מלמד אותם בבית.... שיהיו מדאיסטי"ם מגיל צעיר...הקטן כבר מחכה להיות בן 15...חחחחח
P Post War Dream New member 14/8/05 #46 אתה לא זוכר שהיא עמדה עם מייק ככה קוראים לו? כששאלת אותו אם אתה נראה כמו נקבה
A ambu New member 14/8/05 #47 כן...... כשחילקו אותנו לחדרים......אני זוכר שכבהתחלה חשבו שאתה בת ואז הם גילו שאתה בן...אז מי שחילק אותנו היו מייק וחן....
כן...... כשחילקו אותנו לחדרים......אני זוכר שכבהתחלה חשבו שאתה בת ואז הם גילו שאתה בן...אז מי שחילק אותנו היו מייק וחן....
L lanza New member 12/8/05 #12 לנצמן ע - צפה/מרחפת רב הזמן אצל חגי בצר (2 בצר פעמיים רגיל!) ושמעון בלום
A Ali Abdulla Saleh New member 12/8/05 #18 לנצמן! ../images/Emo26.gif את לא רוצה שנפרוש על דפי הפורום איפה היית רוב הזמן... המון בהצלחה! (יום ראשון?)
לנצמן! ../images/Emo26.gif את לא רוצה שנפרוש על דפי הפורום איפה היית רוב הזמן... המון בהצלחה! (יום ראשון?)
L lanza New member 13/8/05 #19 אני? אין לי מושג מה איתך אבל אני רוב הזמן הייתי בכיתות..... וכן יום ראשון - תודה רבה רבה!!!