Honey, I´m home!!

gamegir

New member
Honey, I´m home!!

שלום!!!!! חזרתי אחרי העדרות ממושכת (מדי?), שכמה מילים אפשר לסכם אותה בנפילה של המחשב והאינטרנט פלוס נסיעות לטורקיה אילת ומחנה תאטרון (לא מתא"ן!!) באמצע. ולעניין- קודם כל שלום. שלום. קראתי בעיון את כל (טוב, נו, רוב.) ההודעות שהתפרסמו פה בהעדרי. דבר ראשון- לא מספיק. מה זה?! איך אפשר לסמוך עליכם? כבר חשבתי שאני אאלץ לגלוש אל דפי הארכיון האפל ולקרוא במשך שעות את הגיגיכם. נו טוב, נסתכל על הצד החיובי- נחסכו ממני כמה שעות טובות. והנה כמה דברים שהצלחתי לקלוט ויש לי מה להגיד עליהם- 1. דיברתם פה על הרשמים אחרי מתא"ן, תאטרון שונה ולא קונבציונלי. אני מסכים על חלק ממה שנאמר- נכון, נורא נחמד לעבוד עם חומרים שיוצאים ממך- מתושות ומצבים שלך, אבל גם נורא נחמד להפך- לעבוד עם טקסט שמכתיב לך גבולות ברורים, אבל בכל זאת לנסות לנזול אל מעבר לצפוי, ולתת פרשות אישית ומיוחדת. אני לא חושב שדבר אחד יותר טוב ומעניין- הכל טוב, רק צריך איזון. 2. ראיתי בוסתן ספרדי, היה מאוד חביב ומצחיק. יעקב כהן פצח לו במופע אלתורים משוגע, מה שהיה מאוד משעשע אבל קצת הרגיז את שאר השחקנים (ובמיוחד את רוביפורת שובל קרפין סממה אבוהב איטח אשבל). השירים מקסימים ברובם הגדול. לא זוכר מעבר. אה, התפאורה מקסימה. 3. קניתי די מזמן (רק שלא היה לי איך לדווח לכם..) את הדיסק של "גברתי הנאווה" בביצוע המקורי והענתיקה עם רבקה רז. מה אני אגיד לכם? נחרדתי. זה יותר נשמע ביצוע אופראי לגברתי הנאווה. השחקנים יודעים לשיר, סביר להניח שהרבה יותר מאלו שבהפקה הנוכחית, אבל שיהיו בריאים- עם סגנון שירה כזה עדיף לשתוק. בקיצור, לא מומלץ. מה שכן, ראיתי במקרה (ואחרי השטות של קניית הדיסק) את הדיסק עם ריטה, ועוד במחיר יותר זול. באסה. 4. אופרה בגרוש- המחזמר נכתב ע"י ברטולט ברכט, מחזאי ענק ומוכשר, מה שמבטיח עלילה קצת יותר מעניינת. ההפקה שעולה בגשר תהיה סביר להניח מרשימה ומסוגננת, כמו שיודעים לעשות בגשר. (מומלץ לקרוא את הסעיף הנ"ל במבטא רוסי כבד.) ולסתיו, ולחבר שלה שצץ משומקום וגם הולך לתלמה- יש סבירות די גבוהה שנראה את זה עם בית ספר. 5. ואם כבר בסתיו עסקינן- איך? איך את אומרת שברנשים וחתיכות הוא סרט טוב?! לא!!! הוא איטי ומשעמם, מצולם בסגנון תאטרלי מדי בשביל סרט, כבד, והחיוך הדבילי שמרוח לפרנק סינטרה על הפרצוף דרך קבע ממש גורם לדחף בלתי נשלט להעפת חפצים כבדים לכיוון הוידיאו ו/או הטלוויזיה. מה שכן, לראות את מרלון ברנדו שר את לאק בי א ליידי ולהזכר באיך שהיפופוטם הזה נראה היום, זה ממש תענוג. טוב, זה בערך מה שיש לי להגיב, והכל מרוכז בהודעה אחת. אך, אני גאה בעצמי. אני מקווה שהיה לכם חופש נעים, אוטוטו (רובנו) חוזרים לבצפר, מזל טוב לשלדר (מוטב מאוחר מלעולם לא?) ולילה טוב, ישראל. כאן יואב טוקר, פארי. גומא. ותודו שהתגעגעתם.

actress

New member
ברוך השב../images/Emo24.gif איזה חמים וטעים ../images/Emo13.gif

Hippie Jeannie

New member
טוב לראות אותך כאן! ../images/Emo13.gif

דבר ראשון אין לי מושג על איזה חבר אתה מדבר (הזיכרון שלי קצת חלש לפעמים) ודבר שני הסרט אומנם ארוך וכבד, אבל - כך גם ההצגה של תלמה, וכך גם כל דבר שעובר את גבול השעתיים. כולל גבירתי הנאווה, שקצת ייבש אותי לקראת הסוף בגלל שהוא ארוך כ"כ. ולא יפה לצחוק על מרלון ברנדו, פעם הוא היה חתיך...

YARONֹR

New member
אוהו, מר גומא... שלום רב

או כמו שאני נוהג לומר בזמן האחרון- "אהלן אהלן...". 1. איך היה בטורקיה? 2.באיזה מחנה תיאטרון היית? ואת השאלה השלישית אני לא אמספר כי לא מגיע לה מספור... רק עכשיו ראית את בוסתן??? טוב שלא נזכרת בהצגות השבע מאות, אההה... אלה בעצם הצגות השבע מאות! איזה ציון נתת לגילת למשל?

gamegir

New member
תשובות לחקירה הצולבת.

סתם, סתם..
אז ככה- בטורקיה היה ממש נחמד- היינו עם כל המשפחה בכזה מלון "הכל כלול" כך שלא ממש יצאנו מהלון, והשריצה והרביצה האלו נעמו לי מאוד. המחנה תאטרון היה בגבעת חביבה, כזה מקום מוזר, והוא היה של עיריית ת"א עקרונית. היה ממש נחמד- זה היה מחנה של תאטרון תנועה, ולמרות שאני לא כ"כ אוהב את זה היה מעניין וכיף, בנוסף לאווירה ולאנשים המקסימים שהיו שם. ובוסתן? נו, לא בער לי לראות, והשגתי כרטיס במחיר מגוחך של 40 שקלים, אז ראיתי. ציון לגילת? שאלה קשה. היא מקסימה ויש לה נוכחות מרשימה והיא שרה יפה מאוד, אבל אני לא יכול שלא להתעלם מהמבטא הכ"כ מזוייף ופתטי שהיא ניסתה לעשות. לא ברור מה עבר לה בראש, אבל אני יודע שכשאני שמעתי את המשפט "מררררררקו מוכררר הבורררקס" עם הר´ המתגלגלת המזוייפת והמוקצנת הזאת, לא יכולתי שלא להשתשעשע. אז בוא נסכם על.. 6.5? אצלי הציונים הם לא בית ספר- 5 זה לא נכשל, 5 זה חצי ממה שיכל להיות. מי שהכי הרשימה אותי הייתה דפנה ארמוני, בעלת גינונים של ג´וחה אבל מקסימה וכובשת. לילה טוב. גומא

צביקה ו

New member
גבעת חביבה? הייתי שם בקיץ דאשתקד

בקורס כלשהו... איך המקום? האוכל עדיין זוועתי? אני לא מכיר אותך כי אני די חדש בפורום, אבל בכל זאת - ברוך השב!

gamegir

New member
ולך- ברוך הבא! ../images/Emo8.gif

ת´אמת שהאוכל שם הצחיק אותנו- ביום הראשון הוא היה אכיל, ביום השני בסדר, וביום השלישי ממש אחלה! אז החלטנו שזה או שקיבלנו את האוכל של הקייטנת ג´יג´יטסו (ואני לא צוחק!) שהייתה שם, או שמנסים לפתות אותנו לחזור גם שנה הבאה בפיזור הבטחות (שווא?) על אוכל נורמלי. וכן, מי שהיו שם שנה שעברה אמרו שחל שיפור ניכר. והמקום עצמו? פסדר, ראיתי טובים יותר.
לילה טוב! גומא

צביקה ו

New member
לפי מה שאתה מספר חל שיפור אדיר ../images/Emo13.gif

כי בשנה שעברה היינו כל-כך מורעבים שהתנחלנו על הקיוסק שם וכל היום אכלנו רק גלידות ופיצות

YARONֹR

New member
גבעת חביבה, גם אני הייתי

אמור להיות שם השנה אבל הפרוספקט שהם שלחו נראה לי כל כך פתאטי שהחלטתי שאפילו לעבוד קצת, יהייה עדיף מלהיות שם. לא נורא, תמיד יש את שנה הבאה. בנוגע לגילת, אני מאוד מסכים איתך, אבל המשחק שלה לדעתי טעון שיפור. בין נוכחות בימתית לבין משחק טוב יש הבדל של שמיים וארץ ובמקרה של גילת, ניתן להבחין בזה בצורה הטובה ביותר במחזמר "רמבטיקו".- לא שמישאו שאל, או ביקש ממני לחלק ציונים, אבל אני נתתי 6. חבל שלא בחרו לנו בצבעי חרדל ותכלת, אני אישית הייתי הרבה יותר נהנה להזדעזע.... מה זה לעזאזל??????

suzzie q

New member
אמממממ

טוב הודעה מעניינת , ארוכה אבל מעניינת חוץ מהקטע על תלמה שלי באופן אישי גרם לתהות איפה השארתי את שקית ההקאה שלי nice to have u back

gamegir

New member
אבל תודי-

שניכרים המאמצים שלי לקיצוץ החלק על תלמה כמה שיותר. ומה שלומך חוצמזה? גומא

suzzie q

New member
בסדר התגעגעתי../images/Emo24.gif

מצטערת על הנביחות
חיכיתי שתחזור כדי לכתובלך את הסיפור עלתלמה בקצרה כפי שסתיו אישרה לי רק אל תצפה למשהו מיוחד זה סתם אידיוטי אבל אתה ביקשת

למעלה