Honey -- I´m home!!!

Meijen Shaggy

New member
Honey -- I´m home!!! ../images/Emo24.gif

תגידו תגידו תגידו ששמתם לב שאני לא פההה...
אז חזרתי מארץ השמש הלא-זורחת (שם שהמצאתי לבריטניה... קיץ אצלם זה מבול כל יום!) והנה אני נכנס לפורום הארי פוטר בתפוז -- ולא מאמין למראה עיניי!!! אתם עדיין פה
!!! אז... מה חדש? הצטרפו עוד אנשים? עוד פנפיקים? מישהו עזב מישהו בא? מי דומה למי? אנחנו שלישיה! סלחו לי על החרפון -- עבר עליי לילה ללא שינה... ::דופק את הראש במפת הUnderground של לונדון:: בעצם זה רך מדי... טוב נו -- ::דופק את הראש בUnderground עצמו:: AARRRGH! אני צריך להתאפס! טוב... אז... תרשמו משהו... תשאלו איך היה, תספרו איך היה פה, תרכלו, תבלו -- אני מחכה בקוצר רוח (אסטמה). ............................ טוב, זה נעשה באמת מוגזם. אני עומד לחתום עכשיו: Meijen Shaggy

וולקאם בק, לאד וכו וכו...!

ואיך היה ב...אר...ערבות אנגליה...? היית באנגראונד של לונדון...? כמה מרגש...! כמו הצלקת של דמבו...! *מוחה דמעה* הצטרפו עוד די הרבה אנשים ודניאל {אר...מרטי מקפליי....?} פרסם את הפאנפיק שלו, אבל ביאהו גרופ שלי, של לירון ושל ענבל {שהוא חלק מהאתר שלנו...ושל סיידר תפוחית...אר...בעצם, העניינים לא ברורים במיוחד...!} יש את כל מה שצריך בלה בלה... -ליאת-

Marty McFly

New member
מה נשמע?

יש המון אנשים חדשים, כל יום מצטרפים איזה 20 עם אותה הודעה: שלום קוראים לי מושי פושי ואני חושב שהארי פוטר הוא המלך! בלה בלה בלה מושי. וזה די מעצבן. ויש פאנפיקים, לפחות שלי... וזהו בוקר טוב ואני שונא כמעט ולא לישון!

האמת היא שברחנו כולנו בזמן שהלכת

ורק עכשיו חזרנו. או שלא... לא משנה, אז התגעגענו עליך ו...שמת לב שהוסיפו הדגשה? זה כזה מגניבבבבבב!!!! s@me @ne

S.tal

New member
שלום!!!!!!!

ברוך השב! איך היה?! אני זקוקה לדעת..., ומהר! כי גם אני נוסעת ללונדון עוד כמה ימים..., ואני צריכה לדעת על מקומות וחנויות שהיו בהם מוצרים ודברים של הארי... בבקשה!!!!!!!!!!!!!! והתגעגענו, ובלה בלה בלה..., או שלא..., סתם... תענה!!!!!! טל, t@l

Meijen Shaggy

New member
אוקיי --

את רוב המרצ´נדייס אני ראיתי בכלבו צעצועים ענק בשם Hummlies -- יש שם פינה מיוחדת להארי פוטר. אבל בתכל´ס אפשר למצוא בכל חור את כל החפצים הממוסחרים הללו. רובם, אגב, ילדותיים מאוד. Meijen Shaggy

המ...

אני דווקא מחבבת את המרצ´נדייזינג {חוץ מבובות מפגרות וכאלה}...הפוסטרים נחמדים...והחולצות...{יש לי חולצת סלית´רין...האו נייס...בלה בלה} ובלי קשר-לירון!! תיכנסי לאודיגו.......! :)) *עושה פרצוף נחמד* -ליאת-

S.tal

New member
תודה....!!!!

ואופס.., למעלה באיזו הודעה כתבתי לך שתענה לי..., כי לא ראיתי את ההודעה הזו..., סליחה......, אל תתייחס אליה..., ואיפה יש את הברטי בוטס?! וחוץ מזה הייתי בהאמליס לפני שנה..., ובקושי היו שם דברים של הארי..., רק כמה קלמרים ועפרונות..., ואני מקווה שזה ישתנה...! ותודה רבה!!! טל, t@l

למעלה