Honda VFR 1200

התאונה שדובר עליה כאן...

השפיעה עלי מאוד. אני חוזר עכשיו מקצרין, הייתי מאוד מתוח בנסיעה, שמרתי על זרועות רפויות כבעבר, אבל בחיי,כל רכב נראה לי מחבל !
כל תזוזה של רכב הנוסע לפני שמאלה, התפרשה כתחילת עקיפה של מנייאק, בכל פניה ימינה(שלו) של רכב הבא ממול כשהוא בנתיב הפניה, נדרכתי כדוברמן במשימה נאצית, כל קו לבן נראה לי בפוטנציה להחלקה ( זה מתאונה אחרת שדובר עליה כאן ), כל כתם שמן, או כתם כהה יותר מהאספלט, הפך שמנוני עקב החום ( מתאונה נוספת שדובר בה כאן)...שאמשיך? כי היו עוד דאגות...

עכשיו אני צוחק, שם בכלל לא...זה בטח זמני, הנסיון יעשה את שלו,אולי אחרי מספר תאונות ואיברים חלופיים ממתכת...ארגע, בינתיים אני מרוכז תמיד ורוצה להפנים זאת כמה שיותר עמוק פנימה...

אעשה בקרוב, יש רק במרכז כמו שהבנתי

אין ברירה, אסור לי לדחות את העניין יותר, אני מגגל ופועל בעניין, בחיי, אחרי הנסיעה של היום...NO MORE
האקרפוביץ' שהתקנתי היום והNOLAN לא ממש קיבלו התייחסות...את החלפת הצמיגים דחיתי מפני שבקיימים יש עוד הרבה בשר וחששתי, באמת חששתי שארשה לעצמי להעיז יותר, רציתי להשאיר מיגבלה של צמיגים אורגינליים באיכות ירודה יותר, בכדי לדעת שקיימת מגבלה שאני חייב לקחת בחשבון, שמע רונן, אני מספר כרגע הרבה, אולי זה מפני שעברתי חוויית רכיבה בפעם הראשונה שהשאירה בי תחושה שלילית...הרבה תודה על הדירבון !

זהו, סגרתי ל-16.9 ב08:30 ראשון לציון,אופנוען מאומן...

שילמתי ונרגעתי מעט...אומנות הרכיבה-1

למעלה