Homo Imbecilus

Governor

New member
בס"ד. cabbage159 ידידי, אכן התגלו

סמנים שאגן הים השחור הוצף במי הים התיכון לפני כ- 7500 שנה. זה לא מציל את הספור המבול של נוח, אשר לפי ה- timeline ארע לפני כ- 4000 שנה והיה גלובלי. משמע ספור המבול של נוח נשאר בדיה מתוקה הן מבחינת ההקף והן מבחינת התאריך. היום הארוך של יהושע כמתואר במקרא הנו בדיה אף הוא. הלכה חמורך, רבי cabbage159...

דוד159

New member
אם לך מותר לומר שהיום הנוסף והמבול

היו בדיה, למרות שאתה לא היית שם בזמן זה קרה, לי מותר שהם כן היו, כי אני הייתי שם בזמן שקרו הניסים.

Governor

New member
בס"ד. cabbage159 חמודי,בא נביט פעם

נוספת בהודעה הממיטה עליך קלון ללא מצרים. "יתכן שבגלל זה לא תעדו משהו שנראה להם מקרה ולא נס" לא חפשתי תעוד של דור הפלגה, אלא הראיתי שאין שום סמנים למבול. אין די מים, אין סמני מבול, האדם והחי אינם צאצאי זוג או זוגות ששרדו קטסטרופה לפני 4000 שנה. לא היתה כלל קטסטרופה (ראה Ice Cores וחפש Noachian deluge). "בקשר ליום הארוך ראית שהמחשב גילה את היום הארוך. מה אתה צריך יותר ראיות מזה" אני חושש שאפילו אימבציל הוא תואר כבוד שטרם אתה ראוי לו. צריך לחפש משהו יותר נמוך עבורך, קשה כלל שזה יהיה. חוץ מהשוטים/קטנים בעלי הפגור השכלי העמוק ביותר, כגון עלה-תאנה, אף אחד כבר לא מבודח לשמע דבריך. כולם מביטים בך בעינים קמות, ואפילו בני המחנה שלך היו רוצים שתתנצר ותציל את היהדות מחרפה...

דוד159

New member
שכחתי עוד משהו . אתה מצד אחד

שולח לי הודעה, ויודע שאני לא מומחה באנגלית וכשאני מבקש שתתרגם אתה כותב לי שההודעה לו בשבילי אלא בשביל הצופים. למה אתה שולח לי את ההודעה אם אני לא יכול לקרוא אותה. יש לך הודעות לקהל תפרסם בתור הודעה נוספת ואת תשלח אלי. זה לא יפה להטעות אנשים. גם אני וגם אתה לא מומחים לארכיאולוגיה ולא למעבדת חלל, לכן את טעם שתשלח לי הודעות בנושא זה.

Governor

New member
אני מצביע על סמוכין ואחת היא לי אם

אתה מסוגל לקראן או לא. מספיק לי שהצופים רואים שהופרכת...

דוד159

New member
האדם והחי אינם צאצאי זוג

האדם והחי אינם צאצאי זוג או זוגות ששרדו קטסטרופה לפני 4000 שנה. לא יכול לענות אם אין תרגום. יכול להיות שזה מחקר שיקרי

דוד159

New member
בס"ד. אחרי שאתה הבאת ספור של עדות

יחיד באנגלית להפרכה לראיה המוחצת שהבאתי למרות שאני הודעתי שצריך להיות ספור עם עדות של עם. אני מתאר לעצמי שגם כאן אתה מביא דברים לא נכונים בתורה "הפרכה". הרי זה ממש משגע. אם אתה לא מוצא סימנים למבול, זה לא מהווה הפרכה לתורה. והמאמר יום הנוסף מאתר הידברות זה ראיה מוחצת לאמיתות התורה, אתה מסוגל לרמות את עצמך ולהפוך אותה להפרכה לתורה. למה אני צריך להאמין שכנסיה מתנערת מהגילוי של המחשב. ולא להאמין לאתר הידברות? אתה תאמין למי שאתה רוצה, לי מותר להאמין למי שאני רוצה. עובדה שאתה לא נותן קיצור תרגום בכדי שאני יברר ויעזור לך.

למעלה