Homewrecker מה קרה לתוכנית? ביטלו אותה או משהו? אני לא מוצא פרקים אחרים חוץ מ-1-3
S Sid New member 13/12/05 #1 Homewrecker מה קרה לתוכנית? ביטלו אותה או משהו? אני לא מוצא פרקים אחרים חוץ מ-1-3
N NeverDream New member 14/12/05 #7 את הבנאדם היחיד בעולם שהאינטלגנציה של שאר האנשים נמוכה כל כך שהם יבינו את זה!!!
B Barbos7 New member 14/12/05 #9 גם אני לא מוצא שום פרקים אבל התכנית לא בוטלה, היא עדיין עולה לשידור לא תמצא שום פרק בגלל שאין ביקוש. אין ביקוש - אף אחד לא יקדיש את זמנו הפנוי בשביל להעלות את זה.
גם אני לא מוצא שום פרקים אבל התכנית לא בוטלה, היא עדיין עולה לשידור לא תמצא שום פרק בגלל שאין ביקוש. אין ביקוש - אף אחד לא יקדיש את זמנו הפנוי בשביל להעלות את זה.
O omni96 New member 15/12/05 #11 אני בטוח שתוכל למצוא עוד פרקים במקומות אחרים לי אין זמן וכח לראות או להתעניין בזה לצערי
G Green mnm New member 15/12/05 #12 ששש פרחה.. אתה המנהל גאד דאמט, לפחות תשחק אותה כאילו זה מעניין אותך...
O omni96 New member 16/12/05 #16 לא נעים לי אבל זה לא היה מצחיק תאכלי בולבול בעצם אל תאכלי חיחיחיחיחיחיחיחחיח אוף לילה
G Green mnm New member 16/12/05 #17 לא נעים לי אבל זה לא היה אמור להיות מצחיק, זה היה אמור להיות ציני מפגר לאכול בולבול...? לא יכאב לך אבל?
לא נעים לי אבל זה לא היה אמור להיות מצחיק, זה היה אמור להיות ציני מפגר לאכול בולבול...? לא יכאב לך אבל?