Home sweet homeeeeeeeeee

Home sweet homeeeeeeeeee

heyyyyyy im back from the trip with the americansssssss Are u wondering why am i talking in English??? because thats the only thing that i did thereeeeeeeeeeeeee אוקיי די, אני בחזרה בבית..בחיפה...בלי אמריקאים. נחזור לעברית. נתגבר אז שלוםםםםםםם לכולם מה קורה? איך החופש? התגעגעתם? ברור שהתגעגתם אז היה הכי כיףףףףףףףףף והאמריקאים כאלה מותק אחחחח...לי ברית אני ועוד חברים שלנו יצאנו לטיול כזה בכל הארץ עם קבוצה של איזה 300 אמריקאים פגשנו ביום הראשון את הילה (האדומהההההה) במקרה כי אחותה עובדת שם במסעדה או משו חחח פגישת פורום קטנה... וזהוווווו- ניצן תתחדשי על הראסטותתתת יפה לך!!!!!!!!!!!!! הדר ושיר- יא מופרעות..קראתי מה שהדר כתבה.. ואני ממש גאה שהחדרתי לשפתכן הדלה את ה"ע" (ראו ערך "כפרע", "סוליע") בולי והתאומים- שיהיה בהצלחה בפאנטה ואני אמשיך להתעדכן בכל מה שהפסדתי חול(ע) עליכםםם

היי מותק!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

זה הראסטות שהיו לי ופירקתי... אין לי ראסטות יותר...
וואלקם הום הוני בוני עצבני שלי!
שמחה שנהנתתתת!

lilo14

New member
היי..

שמחה שנהנת!
דרך אגב, פגשת שם את חברה שלי דר.. היא סיפרה לי וידעתי שאת מהפורום.. אז קיצור את זוכרת אותה? כי לא נראה לי שהיא הייתה איתך בקבוצה..

כן בטח !! לא היינו באותה קבוצה אבל.

היינו יחד באוטובוס הלוך וחזור ומדי פעם נתקלנו אחת בשנייה, היא מותק(= יאא אללה איזה עולם קטן..או ארץ (?)

פ ו ס ט י

New member
אוווווווווו

כן היא מותק!! גם חברה שלה דפי :) היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!! יובשת!!!!!!!

טוף..אני לא אפתח לעצמי הודעה חדשה..

אז...... גמני חזרתייייייי!! התגעגעתי המוווון!! היה ממש ממש כייף בטיול עם האמריקאים..הם ממש חמודים!! וזהו...אני מקווה שאני לא אנטוש אותכם שוב:) בהביי כפרות

sHotZy M

New member
ברוכות השבות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנתן בובות!!!!! וזהו! אתן לא הולכות יותר!!!!

למעלה