Home sweet home....

Vilia©

New member
Home sweet home....

אחרי שמונה ימים בפולין, שכל בוקר מעיר אותך הטלופן בשעה חמש וחצי שש לפנות בוקר, אתה אוכל צ'יפס בכל ארוחת ערב, יש לך מדריכה ממש רגישה (כן, בטח!), אתה מתגעגע לכינור דוד (שווארמה)\רימיני (פיצה)\מקדונלד'ס של הארץ והכי חשוב, אין את הפנטה הטעימה והמאממת של הארץ, אפשר לומר בלי כל ספק.... אין כמו בארץ! אז, כמו ששירו של יהורם גאון אומר "הנני כאן"...אז...תאהבו אותי...^__^ אני שמחה לחזור, מקוה שגם אתם... טלי -פולניה גאה-

ברוכה השאווה../images/Emo70.gif

הממ חבריי חזרו בשני בלילה
. בטח שעמת את המדריכה שלהם (אם הייתם במקרה באותו אתר), צרחה כל הזמן על קבוצות שנתקעות לה בדרך
. איך היה
סיפרו לי המון סיפורים מזעזעים, אבל מאוד מעניינים. יש לך לתרום
תמונות תתקבלנה בברכה
.

וונקי

New member
ברוכה השבה

ואמת כן אין כמו בית ואין כמו ארץ ישראל אין לנו ארץ אחרת

*קליאו*

New member
ההאאאא.. אולי פגשתי אותך?!../images/Emo105.gif

פגשנו אנשים מכ"כ הרבה מקומות.. וכמו שהמדריך שלי ניסח את זה "אני מבקש שלא תצטרפו לפסטיבל אושוויץ.." היו מרמלה-לוד, נהריה, אופק, טבריה, ועוד... אותך לא ראיתי

De-Panther

New member
אבל כינור דוד יכולת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לעשות גם כשהיית בפולין פשוט היית מוצאת מישהו מורידה לו את המכנסיים והתחתונים ומורידה לך את החולצה והחזיה והיית עושה כמה כינור דוד שאת רוצה... וכן... כל הזמן הם מביאים אוכל רק תפוחי אדמה... זה דבר מאוס... אבל אצלנו הם היו לוקחים אותנו מידיי פעם לאכול מחוץ לבית מלון ושאנחנו נקנה לעצמנו מה שאנחנו רוצים

Vilia©

New member
אורן אני לא צריכה את הסטיות שלך פה!

מאיה קיריתי, אני הייתי עם המשלחת של לוד!!!!!! איך לא ראית אותי?! אני חיפשתי אותך בכל רחבי פולין! שאלתי כל קבוצה מאיפה הם כדי לדעת אם הם איתך במשלחת במקרה..... ובסוף לא נפגשנו)): בכל מקרה, יש לי מלא תמונות, אז אין לי מושג איזו לשים בכלל! וסיפורים יש לי בשפע! אבל אין לי כוח לכתוב.... כמה טוב לחזור הביתה
טל

De-Panther

New member
אני פגשתי משה ולי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וביום האחרון של המסע אז משה ראה אותי שוב פעם ובא אליי מהחלק השני של הרחוב... וחברים שלי אמרו לי שמישהו קורא לי וחשבתי שהם סתם רוצים שאני אסתובב... ואז בסוף הוא בא...

AGENT SHESH

New member
האמת היא שהקבוצה שלי עברה

בצמוד אל שלך, אבל אתה די חלמת ולא שמת לב שחברים שלך אמרו שאני קורא לך, אז הלכתי רגע אליך שתשים לב..
והיינו גם באותו המטוס (הלוך-חזור)

De-Panther

New member
שמתי לב שהם אמרו...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ואם היית קורא את ההודעה שלי היית רואה ששמתי לב לזה פשוט הם תמיד אומרים אחד לשני שמישהו קורא להם ואז מסתובבים ואז בום...

*קליאו*

New member
אאאוךך.... ;_____; ../images/Emo105.gif

איזה ביאוס
וגם נזכרתי שנדמה לי שגם עפולה היו, כשהיינו בבירקנאו, כי הייתה שם בתדודה של מישהו שהיה איתי. נממ.
באסה
אולי נשמנו את אותו חמצן, אם זה מעודד איכשהו.

למעלה