HOME.......SWEET HOME

קארן_@

New member
HOME.......SWEET HOME

שבתי. מה שלום כ-ו-ל-ם??? אז ככה, חזרתי אדומה, מיובשת, ומוכת הלם- יכולתי לא לכתוב לכם כאן עכשיו, אם רק הייתי עוזבת את החוף טיפה מאוחר יותר, בדרכי הביתה, אם המחבלים היו ``בוחרים`` באוטו שלנו.... מבהילה אותי המחשבה שכ``כ קל להעלם מהעולם הזה היום, מבלי להפרד, מבלי להתכונן נפשית.... אבל אני כאן. ואני בסדר. קצת מפחדת. אבל בסדר. ומה שלומנו??? איך עבר הסופשבוע יקיריי? ילדונת שלי, חזרתי בסוף נורא מאוחר, וחשבתי לי שאולי הלכת לישון, יותר נכון קיוויתי.... אז לא התקשרתי למרות שנורא רציתי לשמוע אם סיימת את ה``פרוייקט`` שעבדנו עליו... ואני גם יודעת שתחזרי רק בעוד 3 ימים, אז אני אגדיל ראש ואתקשר אלייך, אם תגידי לי שעמדת בהסכם זה אומר שאני אוכלת היום.... טוב. מה שנקרא, ``אכלתי אותה``.... לך תרנגולית פצפונת שלי... סליחה, נכנסתי לשיעור, לא היתה לי ברירה. התקשרתי אלייך ב- 16:00 ולא היתה תשובה. אני חייבת שנמשיך את השיחה, ואני אתקשר אלייך מהאוטו כשאסיים כאן, בערך ב-18:30 טוב מתוקתי? שני יקירונת, כאב לי לקרוא את מה שכתבת. לי איכפת ממך מתוקה, לכולנו איכפת, אולי פשוט אף אחד לא היה כאן באותו הרגע. אוהבת אותך המון, את מאוד חשובה לי. מאחלת לכם מתוקיי- שבוע ס-ב-י-ל, אם אפשר גם שליו, והמשך יום מתוק. אוהבת אתכם- קארן.

karen_karen

New member
קארן, אם למישהו כבר איכפת זה יהיה

בטוח לך ואני יודעת את זה.. ואת כן שם כי את מגיבה גם אם לא באותו רגע אבל את מגיבה וזה חשוב מאוד!!! {} אוהבת אותך ש נ י

קארן_@

New member
שני שלי...

את מתוקה אמיתית וכדאי שתביני את זה! את כותבת מקסים ואני תמיד אוהבת לקרוא את השירים שלך. תעריכי את עצמך, את שווה המון. יש לנו ימים חלשים, אבל יש גם את הימים הטובים שמפצים על הכל. תמשיכי לכתוב, זה עושה טוב לכולם, ולך במיוחד. חושבת עלייך, אפילו עכשיו, בשיעור הנוכחי שממנו יצאתי ל``כמה דקות של איוורור``.... כדאי שאחזור. אבל זה לא אומר שאפסיק לחשוב...! ;-) נשיקות, }{ }{ }{ ק א ר ן

קארן_@

New member
הי יקירונת....

מצטערת, טסתי לשיעור. חזרתי עכשיו, את עדיין כאן? אוהבת!

סתיו*

New member
קארנינה!

לאן את מתעופפת לך כל הזמן? רגע פה, ופתאום נעלמת... זה לא עובד ככה... (C: מה שלומך תאומה שלי? ספרי לי קצת מה איתך. אני מתגעגעת. (-: אוהבת הכי סתיו

קארן_@

New member
הי! הנה את התאומה שלי!!!!

מה שלומך היום יקירונת שלי?? אני פומיקי... ``פומיקי פה, פומיקי שם...`` את יודעת, לימודים.... אני מוצאת את עצמי יוצאת באמצע השיעור כדי להסניף אינטרנט וחוזרת- לכן אני נעלמת כ``כ מהר.... כבר הספקת לקרוא את המייל ששלחתי לך? מתגעגעת אלייך המון, וכבר צמאה למשפטים האלה שלך, שאיתם אני כ``כ(!!) מזדהה! אוהבת מלא- B-) קארנינה שלך!

t@gel

New member
קארן שלי

אני רק מודה לאל שאת בסדר תחזרי אדומה, סמוקה, שרופה... העיקר שחזרת שלמה... העיקר שאת כאן... אוהבת אותך נורא.. אני

קארן_@

New member
תגלגלון קטנטן שלי....

תודה מאמי שלי. את נפלאה! אני באמת מודה לאל על כך. הייתי מאוד קרובה, כשחושבים על זה. אבל אני משתדלת שלא לחשוב על מה היה קורה אם... כי זה לא קרה. שיהיה לך ערב מקסים יפתי שלי, קארן אוהבת אותך.

למעלה