home sweet home!

home sweet home!

יקרים אהובים שלי אני בבית! חזרתי עכשיו...יצאתי לחופשה בינתיים, עד יום רביעי. ואם הכל ילך בסדר - היא תמשך עד לשחרור. איך אומרים מיד? אין כמו בבית. כל כך חיכיתי וייחלתי לרגע הזה... ועכשיו אני פה...ליד המחשב שלי....אבל המילים ברחו לי מהראש. אני נכנסת לקרוא קצת...רק רציתי להודיע שאני פה. אולי גם המחשבות יסתדרו קצת...אני די מבולבלת כרגע. אוהבת אתכם כל כך... התגעגעתי... אני.

מייק 48

New member
סיבה למסיבה !!!

מאיונת אהובה שלי, מאושר, מאושר כל-כך שאת בבית !!! נוחי לך והרגעי, המילים יחזרו. העיקר שאת בבית ולא שם, בנכר... ועכשיו קחי את הזמן לאט... המשיכי לטפל בעצמך ולהתחזק... ואנחנו נתעלק עלייך ונזכיר לך... נתקרצץ עלייך בלי בושה... אבל כרגע, נוחי לך וסדרי המחשבות... ניתן לך דקה או שתיים להתרגל... (יאללה, איזה קרציה אני !) מאיונת חומד, אני אוהב אותך !! אוהב אותך יותר ממה שאפשר לתאר במילים... שולח לך חיבוק אוהב ונשיקה שלך באהבה מייק

היי מייק.

אכן - סיבה למסיבה. רק שקודם אני צריכה להתאפס קצת...אחר כך אחגוג. אני מנסה לקחת את הזמן לאט...אבל המחשבות לא עוזבות ומטרידות אותי בלי סוף. ותתקרצצו חופשי...אחרת אני לא ממש יודעת מה יקרה. מקווה לטוב... אוהבת כל כך מאיונת.

למעלה