Home Sweet Home

Home Sweet Home ../images/Emo82.gif../images/Emo23.gif

האם אתם אוהבים לקנות דברים לבית עצמו-עד כמה אתם משקיעים בבית
איך אתם מקשטים את הבית
האם אתם משקיעים בדקורציה של הבית
איפה בד"כ אתם קונים את הדברים לקישוט הבית
איזה חדר הכי מושקע אצלכם בבית ולמה דווקא חדר זה לדעתכם

Fun Fair

New member
גיברת, את פותחת פה תיבות פנדורה!!

האם אתם אוהבים לקנות דברים לבית עצמו-עד כמה אתם משקיעים בבית? מתה על חפצים לבית! מבחינתי, הבית שלנו הוא לא "סתם" דירה שכורה, אלא בית לכל דבר. למשעה, בכל דירה שגרתי בה ב 15 השנים האחרונות, תמיד השקעתי כאילו היתה שלי וכאילו שאני מתכוונת לגור שם 10 שנים (ולא "תחנת מעבר")
איך אתם מקשטים את הבית האם אתם משקיעים בדקורציה של הבית? מה לא? מדבקות קיר דקורטיביות (כולל בשירותים ובמסדרון), צילומים מוגדלים, תמונות דקורטיביות, חפצי נוי, כריות... אני גם אוהבת שהצבעים והגוונים "מתכתבים" ויוצרים אוירה הרמונית ונעימה
איפה בד"כ אתם קונים את הדברים לקישוט הבית ? איפה לא?
מדבקות לקירות- באיביי. וכל השאר- איפה שאני רק רואה: באיקאה, בחנות השכונתית, בחנויות עיצוב, בשוק, בקניון....איפה שאני רואה אביזר שיכול "להיות לי נעים בעיניים", אני קונה
איזה חדר הכי מושקע אצלכם בבית ולמה דווקא חדר זה לדעתכם? תלוי מאיזו בחינה "מושקע"? המטבח שלי הוא מקור גאוותי: מליון מכשירים, גאדג'טים ואביזרים. איך שנכנסים אלי הביתה, ישר מרגישים שזה מטבח שמשתמשים בו, ולא רק לחביתה
בנוסף, הסלון שלנו מתוקתק ומאובזר להחריד, כולל נישה עם תמונות (מעשה ידי :)) ושאר ירקות. אני בגישה שחדר שינה מיועד לשינה בלבד (ולעוד כמה דברים קשורים
) ואמור להיות רגוע ונטול "אטרקציות" ולכן, החללים ה"חברתיים" (סלון, פינת אוכל ומטבח) הם המושקעים יותר מבחינה דקורטיבית.

goldi85

New member
משקיעה בטירוף!

האם אתם אוהבים לקנות דברים לבית עצמו-עד כמה אתם משקיעים בבית? לפני כחצי שנה עברנו לבית שלנו, והשקעתי בטירוף בעיצוב שלו והאקססוריס. והאמת גם כשגרנו בשכירות היה לי מאוד חשוב לקשט את הדירה, ולעצב אותה קצת כי לדעתי זה משנה ממש את האווירה בבית.
איך אתם מקשטים את הבית האם אתם משקיעים בדקורציה של הבית? ברור! מדבקות קיר, ציורי אווירה, אקססוריס, מצעים יפים.
איפה בד"כ אתם קונים את הדברים לקישוט הבית ? בעיקר מחו"ל, לא מצליחה כמעט למצוא בארץ משהו שאני אוהבת, הרבה מהאקססוריס קנינו בטיולים שלנו כשהיינו בחו"ל, והרבה גם מזמינה מהאינטרנט.
איזה חדר הכי מושקע אצלכם בבית ולמה דווקא חדר זה לדעתכם נראה לי שהסלון והחדר של הילדה האמת שגם חדר השינה די מושקע.. טוב מצרפת תמונות תחליטו אתן!

goldi85

New member
החדר של החתול

בינתיים החדר הזה ריק - בעתיד יהפוך לחדר משחקים. אז כרגע הוא החדר של החתול

Fun Fair

New member
וואוו!!! איזה חדר של נסיכות!../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif

למעלה