Home Office

vblanka

New member
Home Office

שלום, אני צריכה להגיש בקשה לויזה דרך ה Home Office ממש סיפור, האם מישהו מכיר את ההליך? סוג הויזה: הארכת ויזה לתושב ארעי/קבע... כל מידע יתקבל בברכה. תודה ויקי

blixgirl

New member
את מתכוונת לבריטניה ?

אם כן כל הפרטים באתר הזה : http://www.homeoffice.gov.uk בהצלחה

vblanka

New member
Home Office UK

תודה על התגובה, יש לי כבר את הטפסים למשלוח. הבעייה היא שההליך לוקח בין ארבעה לתשעה שבועות ואני צריכה לצרף לטופס הבקשה את הדרכון שלי ועוד מסמכים חשובים אחרים. בטפסים יש סעיף האומר: במקרה חרום יש להגיע אליהם ולהגיש את הבקשה - הליך שלוקח מספר ימים או יום אחד. רציתי לדעת איזה תרוץ יתקבל כ"מקרה חרום" והאם מישהו עבר הליך דומה. תודה ויום טוב ויקי

ribber

New member
קודם כל תרגעי ../images/Emo13.gif

בפעם הראשונה שאני הייתי אמורה לשלוח את הדרכון שלי, נלחצתי והתקשרתי לשגרירות כי הלא הדבר הראשון שאומרים לך כשאתה נוסע לחו"ל זה, לשמור טוב טוב על הדרכון הישראלי, כי הוא מצרך יקר בשוק
. אז ככה, מה שהשגרירות תגיד לך זה, כן לשלוח את הדרכון למשרד הפנים הבריטי, בדואר רשום אחרי שתצלמי/תסרקי את הדרכון, תעודת לידה ומסמכים אחרים? אני משערת שאת דואגת בגלל זה, אז אין לך מה לדאוג, הדרכון יחזור אלייך בחזרה. בנוגע למה זה מקרה חירום, אין לי מושג. שיהיה בהצלחה.

משרד הפנים- כדאי לחשוב פעמיים

אני מציעה לך לקרוא מה שכתבתי תחת הכותרת :תשובות (די ארוך), אני נתתי את הדרכון שלי להום אופיס, זה היה ב-5 בדצמבר, תזכירו לי מה התאריך היום? 20 במרץ (אגב מחר יש לי יומולדת) אין זכר לדרכון!, פעמים בשבוע אני מפנה לעצמי חצי שעה (זה בממוצע הזמן שלוקח לחארות האלה במשרד הפנים לענות לטלפון) ואני מתקשרת אליהם (לפני שהם עונים לטלפון יש הודעה שאומרת בפירוש שהם לא יסבלו התעללות מילולית, אז אני ממליצה על מדיטציה לפני כן)וכבר שלושה וחצי חודשים שאני מנסה לקבל את הדרכון שלי בחזרה. אבל למה להדאיג אותך? אצל כל אחד זה אחרת, עצה אחת יש לי בשבילך, תעשי הכל רק אל תסעי לשם (אלא אם כן בא לך סיור בפקיסטן בחצי המחיר) המקום מזעזע השירות מחריד (האמת יש שם בסביבה אחלה קניון, אבל בשביל זה לא צריך לנסוע עד קרוידן) ובשביל להבטיח שיקבלו אותך באותו יום צריך לעמוד בתור משעה 3 בבוקר, זה מה שאני עשיתי, בליל חורפי בדצמבר,ולפני היו 100 איש, עד עכשיו אין לי תחושה בשתי אצבעות בכף הרגל. בהצלחה..

ribber

New member
שרונה

יש אנשים שמחכים גם חצי שנה להחזרת הדרכון, אני אישית חושבת שרק במקרים מעטים יש בעייה, לי לא הייתה בעיה ואני חושבת שגם לבליקס וסטיבי לא. התעללות מילולית, זה משהו שאני חושבת שהם רגילים לקבל מישראלים שחרדים לגורל הדרכון שלהם

stevie1

New member
מה הבעיה?

לוקח להם זמן! את יודעת בכמה בקשות הם מטפלים? לא יזרקו אותך מהמדינה בזמן הטיפול בבקשה. נכון, זה מעיק אבל זה מה יש... ושרונה, נראה לי שהם מחזיקים בדרכון שלך מסיבות שונות (נשמע כמו חשד בכנות הצהרותיך או משהו בסגנון).

לסטיבי (מכונת האמת האנושית)

סטיבי יקירי, האם אתה חודש בכנות הצהרותי?... משרד הפנים למען האמת נמצא עכשיו בfinal stage של טיפול בבקשה שלי לויזת סטודנט, זאת אומרת שנראה שבסופו של דבר אקבל את הויזה הנכספת (דווקא שהחלטתי שאין לי למה להישאר פה). ותודה לאיחולי המזל טוב, לכבוד יומ ההולדת אפנק את עצמי בהמרת הג'ים הקבוע לאחד קצת יותר פנסי ולאחר מכן טיפול מאסג' מפנק, בערב אולי איזה מחזמרון או משהו כזה של תיירים שאף פעם לא עשיתי.

stevie1

New member
למה נראה לך שאני חושדת?

או שאכפת לי מה אמרת להם? מנסיון (כן, מה לעשות) הם לא נוהגים סתם ככה להתמהמה

een ogenblik

New member
מזל טוב למחר

אני סנילית, אז אני לא בטוחה שאצליח לזכור לברך מחר.

vblanka

New member
תודה על העזרה, מישהו מ Wales?

אני הישראלית היחידה בכל האזור- לא בדיוק WALES אלא כ 5 ק"מ מזרחה. ממש מרגישה זרה בעיירה קטנה ועתיקה.

ditul

New member
זה כנאה עניין של מזל

זה לא חייב לקחת כ"כ הרבה זמן. אני הגעתי לשם לא בשלוש בבוקר וגם לא בשמונה אלה ב 12 בצהריים.כולם במילא מגיעים כ"כ מוקדם שלא חשוב מה תעשי תהייה אחרונה בתור. אם תכיני את כל המסמכים המדויקים מראש והבקשה כנה ואמינה אין שום בעיה תקבלי את הדרכון חזרה באותו יום!! כל עוד הם מטפלים בך במקום(הם מכניסים כל מי שבא עד 15:00)והבקשה מלאה ומאשרים לפניך את הבקשה תקבלי את הדרכון באותו יום או עד שבוע בדואר. אם הם לא טיפלו בך במקום - נדיר - תקחי את הדרכון ותלכי. דרך אגב לא צריך סיבה מיוחדת להגיע לשם, פשוט תגידי שאת טסה בקרוב... אם יש לך שאלות בקשר למסמכים שאת צריכה להגיש תשאלי. הכי חשוב להגיע מוכנים עם הכל.

roniboom

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gifש ר ו נ ה יקירה../images/Emo70.gif

מזל טוב ביום ההולדת ואני בטוחה שהמתנה הטובה ביותר
תיהיה הפספורט האבוד
אז תעשי חיים ושוב

למעלה