Home office UK

frodo6

New member
Home office UK

שלום, עפ"י האתר שלהם בעל דרכון פולני צריך להרשם ל WRS (לצרכי עבודה) אך לא ראיתי דברים אחרים שבעל הדרכון אמור להרשם/לעשות עפ"י הבנתי צריך לעשות רישומים נוספים כגון המשטרה וכו האם מישהו יכול לכתוב את הרשימה המלאה של בעל דרכון פולני-למה בדיוק צריך להרשם/לעשות תודה

Nobilis

New member
תשובה

מול המדינה, הדברים העיקריים שאתה צריך לעשות הם: א) להירשם ל-WRS (רק אם אתה עובד לפני אפריל 2011, אחרי זה אין צורך). ב) לבקש National Insurance Number (http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTa...e/IntroductiontoNationalInsurance/DG_190057). ג) אחרי שמצאת מקום מגורים - להירשם למרפאה המקומית (GP). אני לא נכנס כאן לדברים ברורים מאליהם כמו לפתוח חשבון בנק, להשיג טלפון נייד (אם אתה רוצה), וכו'.

frodo6

New member
הרישום למרפאה המקומית הינו חובה?

כמו ביטוח בריאות אצלנו? תודה

Nobilis

New member
תשובה

הרישום למרפאה המקומית לא עולה כסף. אם אתה לא צריך רופאים, אין חובה.

Karenovadia

New member
תשובות

מספר הביטוח הלאומי לא קשור ל WRS להוצאת מספר ביטוח לאומי אתה צריך להגיע למוקד ה- Job centre plus יש בכל עיר כמה כאלו, אתה יכול גם לבדוק כמובן באינטרנט. שם ישאלו אותך שאלות, אולי יבקשו כמה מסמכים ופספורט אבל זהו בעיקרון.. למרפאה- אתה לא צריך להירשם, זאת לא חובה, אך אם לא תרגיש טוב ותרצה לראות רופא תצטרך ללכת לבית חולים. במקרה ותהיה רשום- תוכל לבקש תור לרופא המשפחה שלך במרפאה.. מניסיון- זה פשוט עוזר. שאתה הולך להירשם אתה צריך תעודה מזהה והוכחת כתובת.(כנ"ל גם למרפאות שיניים) אחרי שתשכיר דירה ותתאקלם, ואם אתה רואה את עצמך גר באנגליה כמה שנים אני מציעה לך להירשם לבחירות המקומיות, Electors אפשר להירשם דרך העירייה. זה פשוט מועיל למי שרוצה שהיסטוריית האשראי שלו וניקוד האשראי שלו יהיה יותר גבוה. אם תרצה משכנתא, הלוואה מהבנק או מגוף ממשלתי ברגע שתהיה רשום לבחירות המקומיות תקבל יותר נקודות חיוביות..

גוזליה

New member
סתם הארה/הערה

מספר NI אנחנו הוצאנו דרך האינטרנט, בלי להגיע לשום משרד פיזית...

?

אולי פיספסתי משהו אבל נראה לי שזה אותו הלינק ממקודם שאכן מדובר בו על ראיון וכו'...ד"א אני צריכה לספר על נסיבות היותי במדינה וכו', יש מצב שמישהו יחליט לא לתת לי מספר?

גוזליה

New member
בוודאי ששואלים על נסיבות היותך במדינה.

אולי הלינק הזה יותר יעזור http://www.hmrc.gov.uk/ni/intro/number.htm ככתוב: Jobcentre Plus will arrange an 'Evidence of Identity' interview for you or send you a postal application כלומר, לא לכולם עושים את הראיון הזה- לנו, כפי שאמרתי, לא עשו.

Nobilis

New member
תשובה

לא, אין רישום מול המשטרה. זה משהו שצריכים לעשות חלק ממי שמגיעים מחוץ לאיחוד האירופי (לדוגמא - סטודנטים שמגיעים מחוץ לאיחוד).

למעלה