home made carbon parts...

thedarkslide

New member
home made carbon parts...

התחלתי ליצר לקטום החדש שלי lc-4 פינוקי קרבון והנה הראשון מגן שרשרת היתה כאן איזה תמונה מתי שהוא של קטום כולו קרבון אז זה הכיוון אה וכול מה שאני מיצר עובר תהליך של יצירת תבנית כך שאחרי הראשון קל להכין עוד

Hell ad

New member
איך אתה יוצר את התבנית?

ד"א, מה זה בדיוק קרבון? אני רק יודע שהוא חומר קשיח וקל... ומה אחרי שיוצר את התבנית? איך אתה יוצר את הקרבון? (אני מניח שהוא לא נוזל ואז מתקשה במקרר)

thedarkslide

New member
לקצר תהליך ארוך לכמה מילים

החלק המקורי מצופה בווקס הפרדה כדי שלא ידבק עליו מורחים סוג של אפוקסי מאוד סמיך שניקרא gelcoat הוא מעתיק את הפרטים הכי קטנים בגולם ועל הכול כ 2 שכבות של fiberglass 300gr ברצועות ועוד 5-6 שכבות של fiberglass6000 גס לקשיחות של התבנית הקרבון מגיע כאריג במיליון סוגי שזירה עובי צפיפות וכו ועליו מורחים מטריצה (שרף אפוקסי) כששנהם מיתקשים בתהליך פילמור כימי נוצר מה שאתה מכיר כחומר מורכב במקרה שלנו "קרבון"

כRובי

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif נראה מעולה!

כמה זמן לקח להכין זאת?

asparagos

New member
|יפה| מה ההפרש במשקל מהמקור?

כמה משקל נראה לך שתגלח בצורה כזו? או שזה רק ליופי?

thedarkslide

New member
לוקח כ 6-8 ליצר חלק ראשון

בגלל התבנית אבל ברגע שהיא מוכנה שעה עבודה ליפני ושעה אחרי היבוש לtriming והפרש המישקל כאן הוא זניח כ 420 גרם מול 612 כי זה חלק קטן והרזולוציה נמוכה אבל הקשיחות והחוזק הם פי כמה וכמה והלוק מיליון דולר

asparagos

New member
../images/Emo45.gif מגניב

עכשיו נשאר לך רק הכנף הקדמית,האחורית,מסכה ומיכל דלק

Fengluzon

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד.השאלה היא, האם זה גם

מספיק חזק? כל הכבוד.

thedarkslide

New member
אוו הרבה יותר מהמקורי

יש שם 6 שכבות של carbon195 גרם שיכבה 45מעלות שיכבה 90 מעלות(כיוון סיבים) ועוד שתי שכבות של kevlar120 גר לעמידה ביפני אימפקט אים תיקרע השרשרת אפשר לתת שם מכה נקודתית של בערך50 קילו ובפיזור עומס זה יחזיק אותי ואותך זה חזק הרבה יותר מהפלסטיק שהיה שם.

shayvilk

New member
מה העלויות ליצור עצמי שכזה?

חומרים זמן עבודה כלים מיוחדים שצריך?

למעלה