Home again............ ;-)

קארן_@

New member
Home again............ ;-)

שבתי לביתי, סחוטה מעייפות, ומוכת הלם- זו יכלה להיות אני שם אתמול בירי, אם רק היינו יוצאים טיפה מאוחר יותר... כ``כ מבהילה אותי העובדה שלא צריך לעשות הרבה כדי לפרוש מהעולם הזה, כבר לא צריך להתאמץ כ``כ. וחלחשוב שלא הייתי מספיקה להפרד מכולם.... אבל אני כאן. ואני בסדר. קצת מיובשת ואדומה, אבל בסדר. ואיך עבר עליכם הסופשבוע?? ילדונית שלי, חזרנו נורא מאוחר, פחדתי שאולי כבר נרדמת ולכן לא יכולתי לשאול אותך אם הפרוייקט ``עבר בשלום...`` אני גם יודעת שתחזרי רק בעוד 3 ימים אבל אני אגדיל ראש ואתקשר! איך אני? הסכם זה הסכם, ואם עמדת בו אני אוכלת היום למענך! כמו שהבטחתי.... תהני שם מתוקה שלי...! מאחלת לכולנו שבוע ס-ב-י-ל, שנעבור אותו בשלווה, וכמובן- יום מתוק ונעים! אוהבת המון- קארן. :cool:

שבוע טוב לך קארן

אין לדעת מה החיים מצפים לנו... ולכן גם אין טעם לחשוב על זה יותר מידיי. לא שזה ממש עוזר...כי זה לא מונע את המחשבות והפחדים. אבל גם לא כדאי לשקוע בכך יותר מהדרוש. איך היה לך בכינרת? לא הזעקת אותי לגרד אותך עם השפכתל שהכנתי מבעוד מועד... אני מקווה שהצלחת להנות קצת למרות הכל... ושחזרת עם כוחות מחודשים להמשיך במאבק. מבינה שנשרפת...כמה פעמים צריך להגיד לך לשים קרם הגנה???? (משחקת את הדודה הפולנייה...יש לי דוגמה אישית) היה נורא חם כאן אתמול...אז בטח שאת מיובשת..כמו צנון! שתי קצת...עשי טובה לעם. אנחנו צריכים אותך כאן איתנו. וצנונים הולכים למקום אחר... אוהבת אותך יקרה שלי... ודואגת. אני יודעת שזה לא קל אבל נסי לעשות מאמץ ולשמור על עצמך כמה שאפשר... שלך תמיד מאיה

למעלה