Holy SHIT!!!
אנג´ל 3X15

Skunk On Wheels

New member
Holy SHIT!!! ../images/Emo58.gifאנג´ל 3X15

ראיתי עכשיו את הפרק הזה והשניות האחרונות שלו פשוט: Oh fuck!!!!! מה שכן קורע מצחוק הזה עם הפסל שדיבר (הזה שדרכו מזמינים המבורגר .]]]). בבקשה לא לכתוב תגובות עם ספוילרים להמשך, אני רוצה שלאנג´ל לא יהרס לי הפתעות להמשך...

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif עד אנג'ל 3X15

מדובר על הנבואה שווסלי ניסה לתרגם שהוא הגיע לתרגום של The father will kill The son והוא דרך מישהו ניסה להגיע לאיזה יישות או משהו שיאמר לו אם זה באמת נכון ומתי זה יקרה (הזה של מסעדות המבורגרים שמזמינים דרכו במקרה הזה וזה היה קורע מצחוק.]]] ) ונאמר לו שאחרי שתהיה רעידת אדמה, אש ודם אנג'ל Will devoure his son. עכשיו מה שקורה בסוף הפרק זה שיש רעידת אדמה שבה חלק מהחדר של אנג'ל במלון מתחיל להתמוטט ופורצת אש, ואנג'ל נפצע בראש ומטפטף הדם שלו על השמיכה של קונור כשהם יוצאים והוא אומר We could have benn trapped threre <smiling and looking at wesly> well at least i would have had a snack <looking at conor> <wesly looks terrified at agnel>

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif עד (כולל) אנג'ל 3X17

ראיתי עכשיו את פרק 17 (בהצהריים ראיתי את 16) ואני לא בטוח שהבנתי לגמרי, איך סג'ן גרם שהנבואה תיכתב אחרת ותהיה שקרית? וגם לא הבנתי מה בדיוק אמרו על מי שסג'ן אז אני ישמח אם יכתבו לי פה את זה...... ובהתחלה חשבתי שמה שבסוף הפרק שאנג'ל מנסה להרוג את ווסלי זה שווסלי חולם אבל אחרכך הבנתי שזה לא.... זה מצחיק אבל גם מוזר.....

הייזל

New member
|ספוליר|3X17 לא ממש הסבירו איך

הוא עשה את זה אבל סג'ן הוא שד מאד חזק. אולי הוא הצליח לבלבל את הנביא או את מי שכתב את הנבואה. לי היה קצת נדמה שאולי השורות התהפכו וזה "הבן יהרוג את האב". סג'ן מפחד מקונור והוא כנראה מוכן ללכת רחוק בשביל להבטיח שהנבואה הזאת לא תתגשם. ישנן כנראה כמה נבואות שקשורות לקונור. הלידה שלו כמובן אבל גם שהוא יצליח להרוג את סג'ן שאיננו מת כרגע אלא יותר במצב כמו השד של אלאדין בעל כוחות אבל לא גשמי. זה המיטב שPTB הצליחו להשיג וקונור דרוש כנראה כדי לסיים את העבודה. אנג'ל וג'סטין הכניסו אותו למקרר בערך עד שקונור יגדל או יחזור או מה שלא יהיה ויצליח לחסל אותו. ומצטערת לא מבינה מה מצחיק בזה שאנג'ל מנסה להרוג את ווסלי. הצורה שבה הוא ניסה לעשות את זה כמו אדם נורמלי ולא כמו ערפד עצם השימוש בזה היה מדהים. אבל מצחיק? לא הייתי אומרת.

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif3X17

אבל סג´ן לא אמר שהוא ראה בנבואה The one sired by the vampire with the soul will kill Saz´an ובגלל זה איכשהו שינה אותי למה שווסלי קרא? אם ככה אז זה יכול להיות אפילו ספייק שיהרוג את סג´ן.... בעע צריך לראות שוב את החלק הזה בפרק......

למעלה