Holy Rave

Stoned Junglist

New member
פי היום ראיתי אפילו שלט ברחוב

מסחור מסחור אה ואמרו שעולה 350 ש"ח לכל הימים אם אני לא טועה..ליין אפ חזק רק חבל שזה רחוק

JamicaniT

New member
לגמרי מסחור.

אתמול הסתובבו בעיר הבירה וחילקו פליירים של הרייב.

Stoned Junglist

New member
בסדר מה נעשה

צריך להשלים הוצאות, עדיין שווה להגיע לכזה ליין אפ, למרות שאני רק מתלהב ומחכה אולי ל שולמן,קפסולה,וייברהספאר , MFG , GMS

The Wonderboy

New member
מתי תבינו שמסיבה כזו אי אפשר לעשות מחתרת ..

זה האימא והאבא של הפסטיבלים שהיו כאן בשנים האחרונות ככה היה גם בגני חוגה, וככה היה גם בניצנים .

איזה באסה

אבל חלקית אומן אומן ראש השנההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

v o l c o m

New member
שולמן יהיה? יפה יפה :)

הוא עומד להוציא אלבום חדש כמו שהבנתי... בטח יהיו שם דברים חדשים שלו, שווה להגיע לפסטיבל הזה למרות שהולך להיות שם את כל סוגי האנשים ובטוח שהרבה ערסים על אסיד

קודם כל שולמן זה הם והם אכן מוציאים אלבום חדש

אם כבר פסטיבל אז פסטיבל הטאז של האימפריה השלישית (גם שולמן שם) אטמוס, רינקהדינק, ג'יימס מונרו, שיין www.myspace.com/tazfestival2007 www.taz.org.il

Roi D 1

New member
צריך להיות אידיוט כדי לחשוב שזה יהיה מחתרתי

יהיו הרבה אנשים זבל כי זו מדינת ישראל, עם אנשים לא כאלה אכפתים לסביבה ולזולת אבל תהיה אווירה מצוינת לדעתי ויהיה סבבה לגמרי מי שיודע לנתק את עצמו מכל התפל ולהסתכל על העיקר ייהנה

Stoned Junglist

New member
../images/Emo45.gif

ROI D 1 צודק, חבל שזה רחוק ולא אוכל להגיע.. אין אוטו..ציפיתי לשולמן,קפסולה,ויברהספאר,GMS,אסטראל,MFG,HUXFLUX, ועוד

יש לי הרגשה רצינית

שכל השמעוניאדה תתנקז לפסטיבל בתמנע בעוד שאצל סיימון יהיו אחלה של אנשים. מן תחושה כזאת. מי ייתן ואני יהיה צודק.

tosh43

New member
הולך להיות שם רע.. ריבולושן 2.. שיל לאט

בדיבורים כאן אחי, אפילו בקטנים
שבוע טוב

למעלה