holy

FRENZalY

New member
holy../images/Emo93.gif

מה קרה חבר'ס?! למה אין יותר קללות ומריבות?! למה אין יותר בעיטות לפנים?! הרסתם ת'פורום יא מעפנים, יאלה תתחילו להרביץ אותה בקללות!

YaLdoNet 4 EveR

New member
כי היא ניהלה פה חיזבאללה..

כל הריבים היו קשורים אליה באיזשהו אופן (בערך
) וזהו עובדה שעכשיו שקט (אה וכי חסמו גם את טל)

FRENZalY

New member
שימרית...

כושילאומו תפסיקי לחסום אנשים, ת'הורסות ת'פורום!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
נו חאלס כבר!!!

אם היא לא הייתה חוסמת את שירן, פיפי ואני היינו מרביצות לה עד זוב דם בביצפר.. הפעם היא עברה ת'גבול ומגיע לה אז אל תשפוט את שמרית!!

FRENZalY

New member
בלאט, למי אכפת...

יכלתן פשוט להתעלם ממנה, זה לא מצריך חסימה. חסימה עושים כאשר מישהו מציף ת'פורום או דברים כאלה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
כנראה..

אממ הקטע הוא ששירן *קצת* עברה ת'גבול ופגעה ב~רגשות~ של אנשים למיניהם. סתם בעיקרון בטח "ישחררו" אותה בקרוב אבל עד אז שתלמד ת'לקח, דה ביטץ'!

פגעה ברגשות של אנשים?

ומה עם האנשים שפגעו ברגשות שלה? אני לא בא להגן כאן על שירן אבל סתם מעצבנת אותי הצביעות הזאת שפתאום כולם נגדה. כמוך. אם "פגיעה ברגשות" אסורה אז צריכים לחסום כאן חצי פורום ש"פגע ברגשות" של שירן. נסיים בנימה אופטימית: זבולון מוששוילי

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש משו בעולם הזה שנקרא...

לא, רגע... אין. הקטע הוא שמי ששירן פגעה בו - התלונן, ונעשה משו בנידון. אם שירן אכן "נפגעה" עד עמקי נשמתה היא הייתה יותר ממוזמנת להגיד את זה, אבל היא לא, אז בעיה שלה.

Victor Fon FiFi

New member
יש כל מיני סיבות שונות

יש חוקים לפורום וצריך להגיד תודה ששמרית מרופפת אותם כי אסור לקלל בפורומים אז שב בשקט ותגיד תודה!

FRENZalY

New member
עוד פעם אחת את אומרת לי לסתום

ת'פה אני חותך לך ת'ורידים בצוואר. אני כל פעם מחדש מתאפק לא לרדת על ההודעות המטופשת וחסרות כל הגיון שלך, אז סתמי ת'פה ואל תעצבני אותי.

למעלה