מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע/חג הזה?
גם אני בדיוק ראיתי את הפרק הראשון אבל לא סיימתי אותו (כי הייתי רעבה ואחר כך שכחתי מזה). גם חשבתי שזה קצת חמוד וקצת מעצבן.ובמקרה תפסתי ביס איזה סדרה שבדיוק התחילה עם אנה קנדריק סיפור אהבה משהו כזה אולי להמשיך עם זה. זה קצת חמוד קצת מעצבן (כמוה).
גם אני ממליצה!סיימתי עם Teenage Bounty Hunters (אגב מומלץ)
סדרת פנטזיהוחוץ מזה התחלתי לאחרונה צפיה נוספת (מספר 4 או 5 נראה לי, מי סופר) של סדרת הפנטזיה הקלאסית הבית הלבן![]()
הפלייליסט של זואי, אני אנסה פרק 1.
לא בטוחה כמה זמן באמת יהיה לי בסוף, אבל אם יהיה אז:
דברים שעלו אתמול ביס:
ככה זה עונה 2, ראיתי כבר 3 פרקים. [עריכה 21:50: סיימתי, עונה מצוינת כמו הראשונה.]
את את מתכוונת לפרק החדש של ה-100 אז לא, נראה לי שאני פורשת, הסדרה הזאת משעממת אותי ולא התחברתי לדמויות.סדרת פנטזיה
אני מקווה שתאהבי
לא חסר משהו ברשימה הזאת?![]()
לחלוטין חוצפה. ואז גם מסתבר שאני עובד כרגיל בזמן הסגר הזה...מה זה החוצפה הזאת שחג יוצא על שישישבת?? רק ראשון יוצא חופש!
לדעתי שווה לראות מולאן. זה לא שאין לך זמן.אולי מולאן עדיין לא ראיתי הביקורות קצת הורידו לי את החשק.
אני בשוק שאת בכלל רואה משהו שהוא לא ה100.סיימתי עם Teenage Bounty Hunters (אגב מומלץ)
אז להמשיך עונה 2 של Trinkets
התגובה הראשונה שלי הייתה ששכחת משהו - דרדוויל.בגלל הסגר יהיה לי יותר זמן פנוי אבל עוד לא החלטתי מה לראות.
גם אותך מילי רימתה, אבל לפחות אני מתנחם בזה שאני לא לבד.לסיים דרדוויל
יש כבר איזה שתי עונות בנטפליקס שעוד לא ראיתי אבל אני שוקל לצפות פשוט בהכל מההתחלה כי זה באמת היה כיף.התחלתי גם צפייה חוזרת של ברוקלין 9-9 וזה כיף גדול.
סדרת הפנטזיה הקלאסית הבית הלבן
אני מקווה מאוד שזה הומור דדפאן שקשה לנו לקלוט.את את מתכוונת לפרק החדש של ה-100 אז לא, נראה לי שאני פורשת, הסדרה הזאת משעממת אותי ולא התחברתי לדמויות.
האללויהנטפליקס - אוזרק (1.09 ואילך).
לא המשכתי מאז יום שבת!! לפחות היא הייתה מזהירה אותנו שהיא מסיימת אחרי שהיא ביקשה שאני אחכה עד שהיא תדביק את הפערגם אותך מילי רימתה, אבל לפחות אני מתנחם בזה שאני לא לבד.
חחח לא חשבתי שזה יהיה כל כך קשה לקלוט.אני מקווה מאוד שזה הומור דדפאן שקשה לנו לקלוט.
רק ניק התקשה.חחח לא חשבתי שזה יהיה כל כך קשה לקלוט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.