HOLLY VS CRAPTONICS

kakoon2

New member
HOLLY VS CRAPTONICS

איזה קרש (BOARD) יותר טוב קדוש (HOLLY) או קריפטוניקס (KRYPTONIKS) דרך אגב זב משנה אם נוסעים עם לאגרים או בלי לאגרים ? רענן כהן. מושב גבע.

ברור שעם לאגרים

אצלי לאגר אחד חסר והסקייטבורד כמעט לא נוסע....... בלי לאגרים עוד לא יזוז לך.... לדעתי שני הקרשים דפוקים.....אבל מכיוון שיש פה מלא עם HOLLY אז קח קריפטוניקס.....

TIS

New member
תגיד לי...

אתה נסעת פעם על HOLLY שאתה אומר שזה דפוק? לי יש HOLLY וזה אחלה BOARD. וכן, מה שמוכרים במגה שפורט זה קריפטוניקס וזה מגעיל לאללה. מנסיון.

manic_subsidal

New member
בן אדם אתה מגבע???

כאילו גבע כרמל??? אזור חוף הכרמל??? אתה לומד במעגן מיכאל? איזה כיתה? ואם אתה באמת גר פה... אז תקנה ב חנות שמאחורי קניון חיפה שמה בדרך ל צ´ק פוסט לא זאת שבקניון... יש עוד אחת מחוץ לקניון מעליו (הייתי צריך להגיד פעמים שזה יהיה ברור) ואל תקנה אף אחד מהקרשים האילו... אלא תראה מה נח לך יותר בחנות ולא כדאי לך לסגור על חברה מראש פשוט תברר מה חרא ומה לא ותקנה את מה שלא חרא אבל לדעתי אתה לא צריך לסגור על חברה אחת מראש..

kakoon2

New member
גבע ?

גבע זה לא הישוב הזה שמשם באים הגבעטרון ?! (איכס)

The_ScorpioN

New member
כולם להכנססססססססססססססססס!!

הנה ההוכחה שהאנשים שהכריחו אותם להתפשט ולחרבן וכל זה זה איש אחד הוא גילה את עצמו!!!!! משה כהן מושב גבע (או מה שהוא רשם) שואל שאלה: "גבע זה לא הישוב של הגבעתרון?" לשאול שאלה על הישוב של עצמך?!......לא ממש נראה לי "גבע זה לא הישוב"....ככה לא יגיד מישהו על העיר/ישוב/כפר ערבי של עצמו בקיצור אני מסכם::::::::: One Guy 20 NickNames

spitfire

New member
שניהם גרועים

שניהם עלובים !!! מה זה פה הולי קריפטוניקס מה קרה לסקייטבורדים אמיתיים ? real birdhouse element ect´ אני עכשיו נוסע על קרש של ריל לאגרים של ספידמטל צירים של אוריןגלגלים של ספיטפיר ואם כבר אתם מעונינים בסקייטבורד גרוע אז הקריפטוניקס הרבה יותר טוב מהולי (אתם יודעים יש לקריפטוניקס 3 רמות הרי (מתחילים חובבנים ומקצוענים ))

rodney

New member
צודק

איך הריל ?? בזמנו שקלתי לקנות אחד אבל בסוף קניתי פליפ.......

spitfire

New member
הריל נחמד לאללה אבל הוא קצת כבד

ו230 שקל לריל זה מחיר מצויון אפילו טוב מדי משהו פה מוזר לא יכול להיות שזה יהיה כל כך מעט אלה אם כן זה לא בארץ

spitfire

New member
גם אם זה רק הקרש זה מכיר מעולה

אפילו מעולה מדי לא ראיתי עוד קרש בפחות מ300 בארץ
אבל אם את יכולה להשיג את זה במחיר כזה אז אולי תקני גם לי אחד?

gmaster

New member
יותר זול

אם אתה רוצה באזור שלי יש פחות מ 200שקל סקייט

למעלה