מצטער
אני, כנראה לעומתכם, עברתי את הגיל הזה מזמן. ערוץ הילדים אני לא רואה בכלל כי מה לעשות, הרמה שלו יורדת כל יום. אבל ראיתי את הגירסא הישראלית של הפאוור פאף ולפי דעתי היא די גרועה, את האנגלית ראיתי הרבה פעמים ולכן אני יכול לקבוע שהדיבוב לעברית הרס הכל. אני מתאר לעצמי שאתם חושבים אחרת. חוץ מזה, גאונים, אם כל כך מפריע לכם שאמרתי "כל אחד והסטיות שלו" בנוגע לאהבה שלכם לסדרה המנהל או המנהלת כבר היו צריכים מזמן למחוק את ההודעה שלי, הרי למה לגרור את כולם לריב בגלל שאין לכם חוש הומור ואתם נעלבים מכל ציוץ מסכן? למה סתם לחפש סיבות לריב? בהודעה שלי לא היה שום דבר מעליב, לפחות לא בכוונה. קצת הומור לא יזיק לחיים המסריחים שלנו כאן בארץ כנראה שלכם יש בעיה עם זה ואתם מרגישים מאוימים מזה ש"חדרו לקהילה שלכם". ראיתי שמישהו אחרי רשם כאן "משעמם לכם" את זה אני מבין, בזה גם אני הייתי נכנס בכוח, אבל אני לא אמרתי כלום. תמצאו חיים, תמצאו חוש הומור ותחשבו על זה. נ.ב. אני גם רואה שהפורום לא ממש פעיל. אני נכנס מדי פעם לתגובות ואני רואה כל הזמן את ההודעה שלי בראש הדף. תעשו לו קצת יחסי ציבור כי אני לא ראיתי עדיין פורום פאוור פאף גירלס, זאת גם הסיבה שרשמתי מה שרשמתי.