Holly Shit..

SuperPuper

New member
Holly Shit..

הייתי חייב להיכנס בשביל להאמין.. פורום שלם, מלא באנשים, והכל בשביל הפאוור פאף גירלס. עכשיו ראיתי הכל, סוף העולם מגיע! ברחו לגבעות!! סתם.. לא שיש לי משהו נגדכם, כל אחד והסטיות שלו.

InvisibIe

New member
אתה לא רואה אותי נכנסת לפורום

"רשתות ופס רחב" שלך כדי לכתוב הודעה על כמה שזה דבילי פורום שלם רק בשביל זה, נכון? ההודעה שלך ממש מיותרת.

casperit

New member
אם יש לך בעיה עם זה..

שאנחנו רואים את הסדרה המצויינת והמתוחכמת הזו אז פשוט אל תכתוב פה.. כל אחד ומה שמעניין אותו. יעל

Nuitari Girl

New member
מי רוצה מוצצי?

נמאס לי כבר מאנשים כמוך, שנכנסים לפורומים ומתחילים לרדת על כל האנשים שם (ראה ערך "אוהבי טולקין בפורום הארי פוטר" ו"אנשים שחושבים שהם מה-זה-בוגרים-אבל-בעצם- הם-ממש-לא בפורום דיסני"). תפסיקו להתנהג כמו תינוקות. אם יש למישהו בעיה עם נושא הפורום שישמור את דעותיו המתוחכמות להפליא לעצמו, ושיעזוב אותנו בשקט.

SuperPuper

New member
אנשים יקרים..

איזה בכיינים, יותר גרועים מבאבלס, אם תרצו. מה הקטע? לא ראיתי את הפורום הזה קודם לכן. קצת ציניות לא מזיקה לאף אחד. תלמדו לקבל ביקורת, במיוחד שאין כוונה לפגוע במישהו.

pokegirl

New member
ביקורת?

איפה לעזאזל נתת ביקורת? ובכיינים, אז תחזור לפורום פס רחב, אין לי מה לומר
*מחכה שיפתח פורום אורזי חיטה* בימינו יש פורום לכל דבר

SuperPuper

New member
תגידו לי..

מ הקשר לפורום פה רחב?!?!!?!?!?!?!?!?!!?!?!!?!?!????? אין לי מה לעשות שם! מאיפה הפלצתם את זה? בלוסום אמרה לכם? אולי ראיתם הודעה שלי שם, פעם אחת, אז הפכתם את זה לפורום שלי? מה קשור? איך הגעתם לזה? היש גבול לטיפשות?! כנראה שלא.

SuperPuper

New member
ועוד משהו

הייתי חייב להיכנס בשביל להאמין.. פורום שלם, מלא באנשים, והכל בשביל הפאוור פאף גירלס. עכשיו ראיתי הכל, סוף העולם מגיע! ברחו לגבעות!! סתם.. לא שיש לי משהו נגדכם, כל אחד והסטיות שלו ----------------- אני מאמין שזאת ההודעה שלי. איפה כאן בדיוק העלבתי אותכם "לא שיש לי משהו נגדכם" אני פשוט הבעתי שלא חשבתי שיש כל כך הרבה מעריצים לתוכנית, או שפשוט יש פה את אותם 5 קבועים, ואם יש מעריצים לא חשבתי שהם בגיל של גולשי תפוז.. קצת הבנת הנקרא.. תקראו, ותבינו מה כתוב בהודעה אח"כ תתחילו להתנפל.

SuperPuper

New member
אוי באמת..

ציניות כאילו.. חוץ מזה, בגימטריה כל אות שניה במשפט השלישי וליל ירח מלא יוצא משפט "איזה דפוקים"

shadowlord

New member
אני מסכים

זה באמת דפוק איך שאתם מקבלים את זה... סך הכל הוא סתם מראה את חוסר ההשכלה שלו בחיים... חוץ מזה אני בטוח שהוא רואה פוקימון או דיג´ימון וחושב שזה הכי מAגניב...

SuperPuper

New member
מצטער

אני, כנראה לעומתכם, עברתי את הגיל הזה מזמן. ערוץ הילדים אני לא רואה בכלל כי מה לעשות, הרמה שלו יורדת כל יום. אבל ראיתי את הגירסא הישראלית של הפאוור פאף ולפי דעתי היא די גרועה, את האנגלית ראיתי הרבה פעמים ולכן אני יכול לקבוע שהדיבוב לעברית הרס הכל. אני מתאר לעצמי שאתם חושבים אחרת. חוץ מזה, גאונים, אם כל כך מפריע לכם שאמרתי "כל אחד והסטיות שלו" בנוגע לאהבה שלכם לסדרה המנהל או המנהלת כבר היו צריכים מזמן למחוק את ההודעה שלי, הרי למה לגרור את כולם לריב בגלל שאין לכם חוש הומור ואתם נעלבים מכל ציוץ מסכן? למה סתם לחפש סיבות לריב? בהודעה שלי לא היה שום דבר מעליב, לפחות לא בכוונה. קצת הומור לא יזיק לחיים המסריחים שלנו כאן בארץ כנראה שלכם יש בעיה עם זה ואתם מרגישים מאוימים מזה ש"חדרו לקהילה שלכם". ראיתי שמישהו אחרי רשם כאן "משעמם לכם" את זה אני מבין, בזה גם אני הייתי נכנס בכוח, אבל אני לא אמרתי כלום. תמצאו חיים, תמצאו חוש הומור ותחשבו על זה. נ.ב. אני גם רואה שהפורום לא ממש פעיל. אני נכנס מדי פעם לתגובות ואני רואה כל הזמן את ההודעה שלי בראש הדף. תעשו לו קצת יחסי ציבור כי אני לא ראיתי עדיין פורום פאוור פאף גירלס, זאת גם הסיבה שרשמתי מה שרשמתי.

casperit

New member
הפורום שלנו דווקא מאוד פעיל...

ואני משאירה את הדיון כדי שאנשים יגיבו, אל תתערב בשיקולים שלי בבקשה. אגב, רוב הפורום חושב כמוך, שהגרסה העברית הרסה הכל. זה מעליב שאתה נכנס לכאן ואמר לנו שזה דפוק שאנחנו אוהבים סדרה מסוימת. למה אתה עדין ממשיך לכתוב כאן?א ם אתה לא אוהב את הסדרה פשוט אל תהיה פה ואל תשפוט אנשים אחרים בגלל שהם אוהבים את הסדרה.. יעל

SuperPuper

New member
תגידי, יעל

את קראת בכלל את ההודעה שלי? מתי ירדתי עליכם? רק אמרתי שעוד לא ראיתי פורום כזה, בגלל זה נכנסתי המשפט "כל אחד והסטיות שלו" הוא סתם משפט. ואתם לא צריכים להעלב ככה, אני בעצמי רואה לפעמים בקרטון נטוורק את הסדרה באף משפט שלי בפורום הזה לא אמרתי משהו רע על הסדרה. אני לא אמרתי לכם שאתם דפוקים בגלל שאתם אוהבים סדרה מסוימת. אני אוהב מיליון סדרות, בעיקר לא מצוירות אז מה? על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני נכנס לכאן בשביל לראות איך אתם מגיבים להודעות. אני לא שופט אף אחד, ואיך שנראה לי אתם שופטים אותי. לא הבנתם נכון את ההודעה שלי ולכן הפכתם את האזור הזה לשדה קרב. אני מתאר לעצמי שהתגובות שיגיעו אחרי הודעה זו יחזרו על עצמן, וכאן אני מסיים את הדיון שלי איתכם, אלא אם כן יהיה משהו ששווה להגיב עליו. התחלנו בצד ימין, ובואו נחתום על הפסקת אש כי בסך הכל, לא הבנתם אותי וזה לגיטימי. רות סוף.

SuperPuper

New member
למה אין פה עריכה??!

התבלבלתי פה בכמה דברים, מצטער ====================================== את קראת בכלל את ההודעה שלי? מתי ירדתי עליכם? רק אמרתי שעוד לא ראיתי פורום כזה, בגלל זה נכנסתי המשפט "כל אחד והסטיות שלו" הוא סתם משפט. ואתם לא צריכים להעלב ככה, אני בעצמי רואה לפעמים בקרטון נטוורק את הסדרה באף משפט שלי בפורום הזה לא אמרתי משהו רע על הסדרה. אני לא אמרתי לכם שאתם דפוקים בגלל שאתם אוהבים סדרה מסוימת. אני אוהב מיליון סדרות, בעיקר לא מצוירות אז מה? על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני נכנס לכאן בשביל לראות איך אתם מגיבים להודעות. אני לא שופט אף אחד, ואיך שנראה לי אתם שופטים אותי. לא הבנתם נכון את ההודעה שלי ולכן הפכתם את האזור הזה לשדה קרב. אני מתאר לעצמי שהתגובות שיגיעו אחרי הודעה זו יחזרו על עצמן, וכאן אני מסיים את הדיון שלי איתכם, אלא אם כן יהיה משהו ששווה להגיב עליו. התחלנו ברגל שמאל, ובואו נחתום על הפסקת אש כי בסך הכל, לא הבנתם אותי וזה לגיטימי. רות סוף.

casperit

New member
אוקי זה מה שמעליב בהודעה שלך:

עכשיו ראיתי הכל, סוף העולם מגיע! ברחו לגבעות!! סתם.. לא שיש לי משהו נגדכם, כל אחד והסטיות שלו. אולי אותך זה מצחיק אבל אותנו ממש לא. יעל

king kazabubu

New member
wow....

תרגעו די... הבן אדם זרק משפט!... אני רואה המון סדרות מצוירות ולדעתי האישית בלבד!!! אחרי שראיתי את כל הפרקים של הפאוור פאף באנגלית בלבד (העברית על הפנים) הסדרה איבדה מהקסם שלה... נורא אהבתי אותה בהתחלה אבל עכשיו נמאס... במיוחד בגלל השידורים המחזוריים של קרטון נטוורק אם חברה שלי לא הייתה קבועה בפורום הזה לא הייתי נכנס לפה מדי פעם. הפורום הזה בסדר גמור שום דבר לא מוזר בו. הוא פורום כמו כל פורום שהנושא שלו קשור בסדרת טלוויזיה. הוא לא התכוון לפגוע באף אחד.

pokegirl

New member
ולמה בדיוק אתה חושב

שאתה יכול להסיק הכל על אדם מסויים רק לפי תוכנית טלויזיה -אחת- שהוא רואה?? ותדע לך שאנחנו לא נתפסים ככה על כל דבר (ואני מדברת בעד עצמי), אבל אנחנו בהחלט נתפסים על כל -לא רוצה להגיד מה- שני שנכנס לפה ומרשה לעצמו להגיד לנו כמה אנחנו אינטילגנטים, איזה חוש הומור יש לנו ומה אנחנו עושים בחיינו הפרטיים רק מסדרה אחת שאנחנו רואים אז יאללה בנאדם, תשיג חיים

למעלה