HOLLA AMIGOS!!!../images/Emo24.gif
אז ככה היה לי את הטיול הכי כיפי בעולם!!! חבל שהאחרון...אבל היה כיףףף... אז ככה ביום הראשון הייתי צריכה להיות ב-5 בבוקר בביצפר, חחח אז אני וחברה שלי התייצבנו בדיוק ב-5! אבל כמובן שהאוטובוס בא אחרינו כמו תמיד(שקרנים!) הכל היה טוב ונחמד כולם התחילו לבוא והאוטובוס התחיל להתמלא לאט לאט, כולם באו חצי מתים, חחח אשפר היה לראות שכמעט אף אחד לא ישן בנורמליות...חח אפילו אני ישנתי איזה שעתיים בלילה...חחח ועוד בבוקר הייתי צריכה להקליט דיסק כדי לשמוע בדרך... אז קיצור כשכולם סוף סוף עלו כמובן שעד שהסתדרנו והמורה ספרה שכולם באו התחלו במסע שלנו לכיוון באר שבע
כמובן שיצאנו איזה שעה אחרי 5...חחח למרות שהמורות אמרו בדיוק ב-5 אנחנו יוצאים בלי איחורים חחכמה שזה לא נכון!!!! חח בערך ב-7 הגענו לבאר שבע, היה מאוד קררררררר אחרי עצירה קלה נסענו לנחל פרס, המקום הכי משעמם בארץ חול ואבנים אבל הוספנו קצת פילפל היה קורע במסלול (אחרי נפילה קטנה שלי...חחח) וסתם אחרי שהמדריך הדפוק שלנו שדרך אגב היה חירש!!! לקח חתיכה של חרא ביד! כן כן...איאו זה היה מגעיל!!! הגענו גם לקטע של טיפוס הרים וכאלה, ואפילו ביקרנו בבונקר...היה נחמד ת'אמת! אחרי המסלול המעייף התחלנו לנסוע לכיוון אילת, בדרך עצרנו ביטבתה (אבל אני נשארתי לישון באוטובוס)...חח כולם הלכו להצטלם עם הפרות...חחח אחרי זה המשכנו לכיוון אילת! אחרי שעות של נסיעה סוף סוף בשעה 5 וחצי אנחנו מגיעים לאכסניה
סוף סוף מיטההה...חחח אחרי שהמורה אמרה שהגענו ואמרה לנו איזה חדר (53השולט)...חחח זזנו לחדרים שלנו! הייתי בחדר עוד עם 6 בנות (היו אמורות להיות 7 אבל אחת לא בא לטיול...)...אז ככה אחרי שכולן התקלחו ואחרי שקיללתי ילד והוא היה עצבני עליי, ירדנו לאכול, היה אוכל סביר ת'אמת...בוא נגיד ככה אכיל...חחח אבל גם קצת יבש
חחחחח אחרי שאכלנו זזנו לחדרים להתלבש למסיבת דיסקו, אבל לפי מה שראיתי כבר חצי מהשכבה הייתה שיכורה!
...חחח אחרי שכולם התלבשו הלכנו למטה לחכות למסיבה...חחח עד שהיא התחילה עברו איזה שעתיים! חחח...אממ בהתחלה הייתה מסיבת קריוקי איומה באמצע הלכתי לחדר כי היה משעמםםם ואז התחילה המסיבההההההההההההההההההההה היה מאוד כיף!!!! חח בערך ב-11 וחצי ככה היא הסתיימה וזזנו לחדרים, היו כמה בנות שיש הלכו לישון, אבל אני זזתי לבקר ילדים בכל מיני חדרים, היה נחמד כשחזרתי בערך ב-2 ככה אני ועוד כמה בנות ישבנו בחוץ היה קר אבל כיףףףף! ואז הלכנו לישון... ביום השני השקמה בבוקררררר...
ב-7 או 6 וחצי כבר לא זוכרת...חח עד שכולם קמו...אממ באנו לחדר האוכל כמו תמיד ישבנו אכלנו עשינו לנו סנוויצים ויצאנו לדרך ליום השני שני של המסע! אני חייבת לציין שביטלו לנו את המסלול האתגרי...חח במקום זה הלכנו לקניון האדום! היה נחמד ביותר ומאוד קשה! אבל היה בסך הכל כיף...אחרי איזה 5 שעות הליכה ללא סיבה זזנו למצפה התת ימי! נתנו לנו שעתיים להסתובב שם היה מאוד יפה, כל הדגים וזה... ב-5 ככה עלינו על האוטובוס ואמרו לנו שבערב אנחנו הולכים לעיר להסתובב שעתיים ואז לוקחים אותנו למסיבה בחץ מליבווו
אחרי שחזרנו לאכסניה שוב התקלחנו התלבשנו ואכלנו יצאנו לעירר...היה נחמד להסתובב ברחובות העיר אילת...סך הכל קניתי צעיף וכובע חדש ונורמלי כי היה לי מכוער...חחח וסתם אחרי שעתיים של עינויים על העקבים נסענו למסיבה! וואי היה כזה כיףף כולם רקדו ועשינו בלאגן, הייתה אחלה מסיבה!!!! אחרי זה חזרנו ככה בשעה 1 וחצי לאכסניה אני חייבת לציין שהייתי הרוגה מתה בגלל העקבים אבל היה כיף ושווה כל רגע! אחרי זה אני וחברות שלי לבשנו פיג'מות ויצאנו קצת החוצה היה מצחיק כולם היו כאלה שיכורים ועשו רעשש...חחח עד שאיזה מורה הבריחה את כולם...חחח
בעסההה...אבל חפייף היה כבר איזה 2 וחצי וכולם היו עייפים תחת!חחחח ביום השלישי השקמה ב-6
זה ממש הריגה! חחחח אחרי שכולם התלבשנו וכמו תמיד הלכו לחדר אוכל ואירגנו את המזוודה הלכנו לאוטובוס ועשינו שלום לאכסניה! וזייהו הי מאוד עצוב...חח ומעייף... אבל זה לא הכל...לפיינו היה עוד מסלול
חחח...נסענו שעתיים לאיזה הר של חול שתיפסנו לאיו ואז התגלגלנו...חחח היה מצחיק!!! חח ואחרי זה נסענו לאוהל בדואי...סתם בזבוז של זמן! ואז נסענו לגמליםםם...חחח חייבת לציין שהם מפחידים מאודדדד...אחרי שעזרתי אומץ עליתי על הגמל...חחח זה היה קורעע אני חייבת לציין זאת הייתה חוויה של פעם בחיים! חחחח
היה מפחיד אבל שווההה...חחחח וזייהו אחרי הגמל נסענו סוף סוף הביתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בדרך עצרנו שוב בבאר שבע וקניתי בורגרררררררררררררררררררר חחחחח היה טעיםםם..חחח וזהוו ומשהם נסענו הביתהה דרך כביש 6
...אחרי שהגעתי הביתה זה כבר סיפור אחר...חחחח וככה אין לי מילים לתאר איזה כיף היה! (לא הבאתי לכם פירוט מפורט מה היה...אבל הי כיף! ומפחידדד) סך הכל היה קורעע...חחח
אז ככה היה לי את הטיול הכי כיפי בעולם!!! חבל שהאחרון...אבל היה כיףףף... אז ככה ביום הראשון הייתי צריכה להיות ב-5 בבוקר בביצפר, חחח אז אני וחברה שלי התייצבנו בדיוק ב-5! אבל כמובן שהאוטובוס בא אחרינו כמו תמיד(שקרנים!) הכל היה טוב ונחמד כולם התחילו לבוא והאוטובוס התחיל להתמלא לאט לאט, כולם באו חצי מתים, חחח אשפר היה לראות שכמעט אף אחד לא ישן בנורמליות...חח אפילו אני ישנתי איזה שעתיים בלילה...חחח ועוד בבוקר הייתי צריכה להקליט דיסק כדי לשמוע בדרך... אז קיצור כשכולם סוף סוף עלו כמובן שעד שהסתדרנו והמורה ספרה שכולם באו התחלו במסע שלנו לכיוון באר שבע