מה תוכניות הצפיה שלכם לחג המתוק הזה?
כדאי בהחלטאני רוצה לראות שוב את הייטד רייבורי הפעם עם כתוביות בעברית 🫣.
לאאא תקראיי(וקניתי את עיר חרמש 2 באפליקציה, אבל נראה לי אני אשמור אותו לנסיעה לחו"ל)
הספר של נסטה וקסיאן? כן(או כמו שאני קוראת לו הספר פורנו)שאלה חצי קשורה (כי זה אותה סופרת) - קראת את אקוטר האחרון הכתום?
מתי אמרנו שאת טסה?
כןהספר של נסטה וקסיאן? כן(או כמו שאני קוראת לו הספר פורנו)
שישי לפנות בוקר.ביום רביעי בצהריים, ואת?
הוא היה טוב ואהבתי מלא דברים, אבל אני הכי לא בקטע של סמאט ואלוהים יש סצנות שצילקו אותי לכל החייםבסדר סמאטי אבל נהדר!
מתי את חוזרת?אז לא נפגש בשדה (ונחלוף אחת ליד השניה בלי לדעת)
חחחח טוב אז אני נהנית גם מזה.הוא היה טוב ואהבתי מלא דברים, אבל אני הכי לא בקטע של סמאט ואלוהים יש סצנות שצילקו אותי לכל החיים![]()
![]()
.
ב22.מתי את חוזרת?(אני חושבת שאני ב28 בערב/לילה)
העיקר שיש תירוץ כלשהואני רוצה לראות שוב את הייטד רייבורי הפעם עם כתוביות בעברית 🫣.
רגע, גם את טסה?ביום רביעי בצהריים, ואת?
ואם הייתן מנהלות שיחה בפורום דרך הטלפון אז בכלל היה מגניבאז לא נפגש בשדה (ונחלוף אחת ליד השניה בלי לדעת)
כן, נוחתים בברגמו(שזה באיטליה) אבל רוב הזמן נהיה בשוויץרגע, גם את טסה?
לאן את טסה?
זה יקרה!יש לי כבר 4 פרקים של הפשוטע להשלים. (האם זה יקרה בסוף? ימים יגידו.)
רוצה לעשות בינג' לעונה השניה של The Paper ביומיים הקרובים (לא אכפת לי שלא ראית את העונה הראשונה)ואולי מישהו כבר ימצא לנו צפיה משותפת חדשה?
לי כן אכפת!זה יקרה!
רוצה לעשות בינג' לעונה השניה של The Paper ביומיים הקרובים (לא אכפת לי שלא ראית את העונה הראשונה)
ניסיתי פעם ולא התחברתי.אבל ברצינות...
בא לי שתראי The Expanse אבל זה יהיה לי צפייה חוזרת ואף אחד בטח לא יצטרף אלינו.
אוקיי זאת הצעה מעניינת, שמעתי עליה ואני חושבת שגם רציתי פעם לבדוק אותה באמת.יש סדרה של 3 עונות (30 פרקים) בשם Sneaky Pete שבאופן מוזר בריאן קרנסטון הוא בין היוצרים שלה.
היא בעיקרון סדרה של אמזון, אבל באופן שקצת מוזר לי היא עכשיו עלתה גם לנטפליקס
אוי, לא ידעתי את זה.אוקיי זאת הצעה מעניינת, שמעתי עליה ואני חושבת שגם רציתי פעם לבדוק אותה באמת.
אבל עכשיו ראיתי שכתוב שהיא בוטלה באופן לא מתוכנן אחרי 3 עונות, ולפי ג'מיני התוצאה היא שאין לה סוף סגור...
זה די מרתיע אותי.
עוד אופציות מבחינתי בנטפליקס (אבל אני מראש חושב שחלק מהם אולי ראית כבר ואני לא זוכר):ואולי מישהו כבר ימצא לנו צפיה משותפת חדשה?
מיינדהאנטראוי, לא ידעתי את זה.
אם כי זה לא ימנע ממני לראות אותה (אבל כן יוריד אותה ברשימה)
עוד אופציות מבחינתי בנטפליקס (אבל אני מראש חושב שחלק מהם אולי ראית כבר ואני לא זוכר):
Mindhunter
Glow
The Haunting of Hill House
Derry Girls
The Last Kingdom
Anne with an E
One Piece
ילד רע
ויש כמובן את ER
לאדעת מה איתך אבל אם מצטברים לי פרקים של סדרה שהיא חצי שעה בשבוע זה אומר שאני לא באמת מעוניינת לצפות בה.יש לי כבר 4 פרקים של הפשוטע להשלים. (האם זה יקרה בסוף? ימים יגידו.)
וואי לונה חשבתי שאת קוראת מהרספר: House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City (אני ב-68%).
ראיתי עונה 1 ושנאתי את זה.Derry Girls
עוד אופציות מבחינתי בנטפליקס (אבל אני מראש חושב שחלק מהם אולי ראית כבר ואני לא זוכר):
דילן הרגע עשתה עליה 5 מאוהבים אז זה מעלה אותה ברשימה.Mindhunter
אסתכל תיכף מה אלו.Glow
The Haunting of Hill House
ניסיתי איזה פרק פעם ולא עשה לי את זה.Derry Girls
זה המשך של הויקינגים או משהו? לא פוסלת אבל גם לא בטוחה שבא לי כל כך הרבה אלימות כרגע.The Last Kingdom
צפיתיAnne with an E
בודקת מה זה.One Piece
הישראלי? אבדוק גם.ילד רע
עדיין מתלבטת לגביה.ויש כמובן את ER
אני באמת נהנייתי, לא יודעת למה נתקעתי איתה קצת, אני מתה על השנינויות של הפשוטע, ועוד יותר מתה על אושרית סרורי וחן רוטמן ושניהם ביחד.לאדעת מה איתך אבל אם מצטברים לי פרקים של סדרה שהיא חצי שעה בשבוע זה אומר שאני לא באמת מעוניינת לצפות בה.
להגנתי בתקופה האחרונה יש לי יחסית מעט זמן לקריאה ואני מאוד עייפה בלילות (שזה בעיקר זמן הקריאה שלי).וואי לונה חשבתי שאת קוראת מהר
כמובן שזה אומר שהיא לא מעוניינת לצפות בה. אבל אל תספרי לה את זה.לאדעת מה איתך אבל אם מצטברים לי פרקים של סדרה שהיא חצי שעה בשבוע זה אומר שאני לא באמת מעוניינת לצפות בה.
אז תתמקדי בדברים החשובים. אושרית סרוסי באמת מדהימה. (אני לא אוהב את הדמות של חן רוטמן, אבל נראה לי שגם לא אהבתי אותו בהתחלה באחיין של בנץ) יש גם עלילה רומנטית שאני ועדיאני באמת נהנייתי, לא יודעת למה נתקעתי איתה קצת, אני מתה על השנינויות של הפשוטע, ועוד יותר מתה על אושרית סרורי וחן רוטמן ושניהם ביחד.
משהו בעלילה כנראה קצת לא סוחף אותי, לא יודעת... אני מקווה שכן.
[Mindhunter] מעולה. חשבתי שראית אותה.דילן הרגע עשתה עליה 5 מאוהבים אז זה מעלה אותה ברשימה.
אוף איתך. במקרה הזה ממש לא אכפת לי שאין לה ממש סוף. אני מכיר כמה אנשים שאהבו אותה (כולל דילן כנראה) ואף אחד מהם לא התלונן לי על הסיום שלה.
[The Last Kingdom] זה לא המשך של הויקינגים.זה המשך של הויקינגים או משהו? לא פוסלת אבל גם לא בטוחה שבא לי כל כך הרבה אלימות כרגע.
[ER]עדיין מתלבטת לגביה.
[The Paper]לי כן אכפת!
אגב, אני באופן קבוע מגלה סדרות לא ידועות בכל מיני דרכים, מתלהב מהרעיון ואז שוכח מהן.
אז כרגע בא לי לראות את Totally Completely Fine האוסטרלית שיש לה רק 6 פרקים.
כנראה יש אותה בסלקום טיוי אם זה עוזר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.