hold your horses

לי-אור.

New member
hold your horses

!!! ואם אין למישהו סוסים אז מה יחזיק? פוני תופס? או רק זנב ה-סוס? ודיברו פה בכלל על נמלים נמל אשדוד או יפו כי ביפו יש תפוזים ובאש-יש- דוד -משה ואז מגיעים לפרה ותמיד יש נעלבת תורנית, ואז מבקשים לתקן ומישהו מחליט שרק תיקון חצות וכשמתחילים כאן לדבר על כינים אפפעם אין נחמה-ל´ה שתפלה ואז מגיעים לגזענות ונמלה אחת שחורה ישר קופצת מתוך כוסות תה ומדברת על דפיקות ואז כולם רצים לדלת לראות מי בא ומי-כאל ולא כל כך נעים-ה ולטיפה בכלל לא מגיעה כי היא עדיין רוחצת את הגמל של-מה נשמע היום ונשמה טהורה זה בכלל אחת של נתן כהן שהוא בקפה של ברטה שזה בכלל שם של שמנה ושוב תקפוץ נעלבת תורנית ותור הקול ישראל מירושלים נשמע בארצנו ומישהי אפילו נסעה לשם וישבה בתוך המונית וגסת רוח וצעקנית ושוטטה כשליבה הומה והיא בכלל לא יונה אולי רק בת וכשירדה אפאחד לא נהנה ואפילו-ג לא. ויהירושלהההייים. ובחוץ בכלל חושך ולי-אור. האני- איי´ם הום....

א י ל ה

New member
מאכל מובן מאליו - פשטי

דההההה... א י ל ה די דה דיי דיי אפצ´י!

לי-אור.

New member
אפצ´ים

היו שבט אינדיאנים אכזרי במיוחד. איפה זאב שנרקוד איתו? לי-אור קירקופי לשון

סר גון

New member
ההאאווווווו!!

אהבתי את שכתבת למעלה. עכשיו אני צריך להמשיך ולפתח את הרעיון שאת למעלה, אני יודע. אבל אני רק רציתי ל´גיד שנשארתי בלי נשימה בסוף המשפט לשרותך

לי-אור.

New member
כשאתה אומר לשרותך

זה כולל גם פאנלים בכריעה או רק הדברים הרגילים כמו קניות בסופר סתם או אחד לאחת ואולי בכלל אתה מסלקום לשרותך תמיד או אתה נגיד בנק איגוד הספנים שזה מתקשר לנמלים של מקודם ואמרת בכלל לפתח שאני למעלה שזה בכלל עושה לי רק טוב כי אולי בכל זאת יש תקווה בשכונה והפאנלים כן יצוחצחו ואל תקפצו לי שוב כולכם לא היו גרשיים במילה וזה לא גזעני זה רק דואגת כי פסח בפתח והפאנלים. יעלה ויבוא-אה הא הא הא לי-אור סתם כי לא הייתי כאן מלא זמן והתגעגעתם.

סר גון

New member
למה אתה מתכוון

אה! לפנאלים בכריעה לקניות בסופר לאחד לאחת ובכלל אני מבזק לא מהבנק של המלחים כי לתקווה אמרתי שלום ממזמן היא לא ידעה שאבירים כמוני מכירים רק צחצוחי חרבות לא לשונות מצחצחים עם ובלי מרכאות של ציונה היפה הלא תשאלי. פעם עליתי ובאתי למרפסת בלי אור אדוני השופט.... זו כל האמת. הא?! סתאאאאם!! אביר פשוט, קשה יום פעם ביום מוריד את הזבל. לא משאיר בגדים על הרצפה. שוטף ת´מקלחת אחרי הטוש. ואת הכיור אחרי הגילוח גם מוריד את הקרש. מגהץ, מכבס גם בשלן לעת מצוא תעלי ותבואי? אה הא הא הא נעים מאוד סר גון נכנע

אחמממממ אחממממ

קושקוש לא לקחת כדורים היום ? שחררו אותך מוקדם מדי? מותקקקק אברי ס´ינג איז אול רייט?? שחקנית דהומה - בודקת חום לליאור

למעלה