hold on, שניה! אני מבולבלת!

©Dangerous©

New member
זו תמונה שמתוך "טקס" שאני חושב

שזה על פרס המילניום ! זה לא מ-MTV מהפרסים זה טקס אחר הפרס הוא בצורת צבי כזה... הינה עוד תמונה משם איזה יפה הוא שם !

The MoonWalker

New member
זה פרס ה"במבי", לא??

כי נראה לי שכן... בגלל שהאלי ברי שם, וזה גם פרס בצורת במבי...

odedia

New member
כן זה מבמבי

מלפני יומיים. הוספתי את הוידאו לאתר שלי, לכו לראות.

~orit~

New member
חחחח איזה מסטולה. התחבאת מתחת

לאיזה אבן בימים האחרונים שאת שואלת את זה?

ilovem

New member
בערך...

הייתי בטיול בצופים. למה? רע לך שאני עושה כושר? לא נעים לך שהעצמות שלי לא מתפרקות כמו שלך? אוי, את יודעת- המדריכה שלי בת 25, כמוך, וכמה בדיחות זקנים אני משחררת עליה.....למשל- האוטובוס חרק ואני באה אליה- עינת, זה העצמות שלך חורקות או מה? או למשל- היא אכלה לחם אז אני באה אליה- עינת, הלחם לא קשה לך מדי לשינייים? וכאלה........ חחחחחחחח
במקום לצחוק עלי אולי תעני לי לשאלה

ilovem

New member
אז מאיפה התמונה הזו?!

כלומר- התמונה הראשונה, זו עם החליפה המכוערת?

pulpula

New member
הייי כולם!!!!

חזרתייייייי מה מהצב? התמונה עם החליפה של אוקספורד [ זאת שהוא היה צריך לשרוף מזמן ] היא ממקום בשם אודג´יו, מייקי הלך לשם כדי לתרום את הג´קט המנצנץ שהוא לבש ביום שלישי למכירה פומבית למעןילדים הומלסים בגרמניה., ואלו גם היו חזרות לטקס הבמבי ]

~orit~

New member
חחחחחחח "שהיה צריך לשרוף מזמן"...

כמה שאת צודקת.... הוא ממחזר אותה בלי סוף... "הג´קט המנצנץ" חחחח.... אנחנו יודעים את כל זה כפרע. אמנם לא היינו שם, אבל ישבנו שעות מול הטלויזיה והאינטרנט וראינו את כל הקקה הזה... בכל אופן - מגיעה לך הודעה חדשה..חח נראה לך שככה את מודיעה על שובך בשירשור מעפן עם יעל המסטולה שלא יודעת מה קורה איתה?

ilovem

New member
את יודעת מה?!

אבא שלך! וגם אמא שלך באותה סירה! מסטולה? אני?! לא יודעת מה קורה?! הייתלי ב fucking טיול! ואני לא ראיתי ת´קקה! יש קישורים! וכן, אכן צריך היה לשרוף אותה מזמן...פעם הבאה שאני אהיה ליד הארון של מייקל, נו בחדר השינה שלו, אני אקח ואשרוף אותה.

למעלה