.Hold me,you may,drown me,tomorrow

every me

New member
.Hold me,you may,drown me,tomorrow

עוד מעט בצפר,הכל מוכן? [נאאא אני כבר התחלתי ביום רביעי!]. שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: קליפ השבוע: אלבום השבוע: להקת השבוע: באסת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: ציפיות לקראת השנה הבאה: עולה לכיתה...: וכמובן, תמונת השבוע: אמממ כן, יש קורבן השבוע...אמממ...אני?! הווו יה! תשאלו שאלות כי אם לא יבוא שוטר

Gali4697

New member
נכון תשאלו שאלות../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פוב: אמממ לא שמעתי XDD שיר השבוע לא של פוב: BE YORSELF
וספיישל קיי
קליפ השבוע: This Picture של פלסיבו
אלבום השבוע: לאב מטאל? לא יודעתX_X להקת השבוע: הים
באסת השבוע: סוף החופש
דבר טוב שקרה השבוע: לא התחלנו ללמוד היום:p ציפיות לקראת השנה הבאה: >< עולה לכיתה...: ז' וכמובן, תמונת השבוע: נועה, פראנקי יותר יפה

every me

New member
פלסיבו../images/Emo99.gifהים../images/Emo99.gifפראנק../images/Emo99.gif

Rose131

New member
XDDD

תראי, גם אם הוא היה יותר יפה[והוא לאXD], סיכמנו שג'ר יותר מוכשר. וחוצמזה הוא מחזיק מיקרופון בפה שלו- אני לא חושבת שזה מראה על רמת אינטיליגנציה גבוהה במיוחד. אפילו אני לא אעשה את זה
[לא ידעתי שאת שומעת HIM
]

Gali4697

New member
לאלאלאלא

סיכמנו שאולי ג'ר יותר מוכשרP: ופראנקי יותר יפה!%#^ עד שג'ר לא מחזיר לשחור זה נשאר ככה! אחרכך נדבר. [אולי אז לא היית רומזת לי שאני שומעת רוק פופ מסריח
]

Rose131

New member
../images/Emo12.gif

סיכמנו שבטוח ג'ר יותר מוכשר ועם השיער הקצר הוא באמת לא יפה. אבל עם השיער הארוך השחור פראנקי לא מתקרב אליו. [אני לא רומזת שאת שומעת פופ-רוק מסריח! גמני שומעת רוק-פופ מסריח! פשוט אני גם שומעת לאב מטאלD:]

הגרו

New member
X____X ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פוב: דאנס דאנס הרמיקס של הדיסק
שיר השבוע לא של פוב: HALO - BETHANY JOY LENZ IT ENDS TONIGHT - ALL-AMERICAN REJECTS CHELSEA DAGGER - THE FRATELLIS RED FLAG - BILLY TALENT קליפ השבוע: IT ENDS TONIGHT - ALL-AMERICAN REJECTS אלבום השבוע: פאניק
להקת השבוע: פאניק^^ ודה אול אמריקן ריג'קטס באסת השבוע: בצפר מחרתיים. אה ואני לעולם לא יוצאת לציבור עם שני האחים שלי. לעולם! דבר טוב שקרה השבוע: ... ציפיות לקראת השנה הבאה: שהמורה שלי תתחלף;; [אין מצב:/] עולה לכיתה...: ח' וכמובן, תמונת השבוע: נמ.. רק לי התמונות בתפוז לא עולות?
[ריאןןן
]

../images/Emo80.gif גם לי כל היום התמונות לא עלו.

עכשיו כן. וזאת תמונה ממש יפה של ריאן

Alon XD

New member
../images/Emo12.gif את מכירה את בילי טאלנט ../images/Emo13.gif

חשבתי שאני היחיד

Alon XD

New member
חח נו חשבתי כי אף אחד לא ציין

שהוא שומע אותם ^^ ואחרי שראיתי הופעה שלהם בקנדה די חשבתי שהם להקה חדשה כזאת חח >.<

../images/Emo80.gif גם אני מכירה..

כבר כמעט שנה אפילו. טוב.. 8 חודשים ^^ ויש לי במחשב את שני הדיסקים שלהם.

../images/Emo80.gif אני.

שיר השבוע של פוב: לאדעת. שיר השבוע לא של פוב: בעיקר פאניק :X חרשתי עליהם השבוע. קליפ השבוע: ה"חדש" של THE ACADEMY IS.. חח נוו זה שהתחילו להראות עכשיו בMTV2.. אבל זה לא כלכך חדש. אלבום השבוע: פאניק ^^ להקת השבוע: פאניק ^^ וגם 30 Seconds To Mars עדיין בהשפעה עלי מהשבועיים הקודמים. באסת השבוע: שיעורים ולא נסעתי לת"א. דבר טוב שקרה השבוע: לונה פארק D: ציפיות לקראת השנה הבאה: פחות שיעורים.. עלייה בממוצע.. להתקבל ל-4-5 יחידות ולהתקבל עוד חצי שנה לתיכון ^^ [האא!! זה כלכך קרוב...] עולה לכיתה...: ט'. וכמובן, תמונת השבוע: -

MyTearsDontFall

New member
אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פוב: כל השבוע זימזמתי את זה לעצמי אז כמובן שזה.. nobody puts baby in the corner
שיר השבוע לא של פוב: snakes on a plane(bring it)-cobra starship call me when you'r sober-evenescence גמאני נדבקתיXD פאק אחד השירים הטובים,buried alive by love-HIM
קליפ השבוע: call me when you'r sober-evenescence אלבום השבוע: אהמ=\ של פאניק!את דה דיסקו להקת השבוע:HIM באסת השבוע: נגמר החופש
דבר טוב שקרה השבוע: תכף אני מסיימת את העבודה הענקית שלי במתמטיקההההה
ציפיות לקראת השנה הבאה:שיהיה פאן ומשעמם..
עולה לכיתה...: ט' וכמובן, תמונת השבוע: הכוסון הזה..אררר

../images/Emo205.gif

שיר השבוע של פוב: האמת שלא שמעתי שיר השבוע לא של פוב: Babe I'm Gonna Leave You שיר מדהים של לד זפלין קליפ השבוע: DANCE DANCE הוא מצחיק..! אלבום השבוע: אממ הראשון של פוב להקת השבוע: HIM באסת השבוע: שעוד יומיים חוזרים ללמוד (רק שזה כבר לא יהיה השבוע) דבר טוב שקרה השבוע: חברה טובה שלי חזרה מנתב"ג ציפיות לקראת השנה הבאה: אין עולה לכיתה...: ט' וכמובן, תמונת השבוע:

למעלה