holaaaaa לכולם אני חדשה פה!

munecabrava20

New member
holaaaaa לכולם אני חדשה פה!

אני הדר רציתי לספר לכם שב-21 ליוני אני עוברת לגור בארגנטינה, ליתר דיוק בקסטלר, רציתי אולי אם תוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים לגבי הטיסה והמעבר מארץ לארץ. תודה רבה לכולכם פורום ממש מקסים יש לכם פה hasta pronto!

Nasnei

New member
שיהיה בהצלחה..../images/Emo70.gif

זאת טיסה ארוכה אז תקחי ספרים לקרוא או מוסיקה אגב למה את עוברת לשם?

munecabrava20

New member
כן אני יודעת שזאת טיסה ארוכה

אני יקח ספרים בספרדית לקרוא קצת, אני טסה בגלל שחבר שלי חוזר לארגנטינה, ואנחנו לא רוצים להיפרד אז אני עוברת לגור איתו שם, זה יהיה בטח קשה אבל גם מאוד כיף, אני מתה להכיר את ארגנטינה זה ממש כמו חלום שמתגשם ועוד לגור שם.

Nasnei

New member
אז שיהיה ממש בהצלחה

ומה את מתכוונת לעשות שם? למוד? לעבוד? כי המצב בכלכלי שם ביא ממש לא טוב...

munecabrava20

New member
תודה רבה, קודם אני מתכוונת

לטייל איזה חודשיים, ואחר כך לחפש עבודה, חבר שלי טס עוד חודש כדי לחפש שם דירה וגם הוא מתחיל לעבוד כבר. אני יודעת על המצב הכלכלי אבל זה ממש לא מפחיד אותי. וגם המישפחה פה תמיד רוצה לעזור ולשלוח לי כסף לארגנטינה, ככה שלא יהיה לי בעיה לבלות ולהנות.

Matanhirsch

New member
וואי תהני שם!!ארגנטינה זאת ארץ ממש

יפה ואנשים מאוד נחמדים!! שיהיה לך המון בהצלחה ותצלמי תמונות ותשימי פה..

Nasnei

New member
Buen Viaje!

איפה את מתכוונת לטייל שם? מה שאני ממשליצה זה הדרון עד TIERRA DEL FUEGO' וגם LAS CATARATAS DEL IGUAZU.

munecabrava20

New member
אני רוצה קודם להתמקם שם

אני יכיר את buenos aires ואת המקומות היפים ששם, אנחנו ניסע ל-cataratas ל- 3 ימים, אני טסה לתקופה ארוכה ככה שיהיה לי זמן לעשות את ארגנטינה ולהנות, אבל כמובן שגם לעבוד שם.

Joy107

New member
שיהיה בהצלחה!!

יהיה לך מאוד כיף שם, אנשים מאוד נחמדים! תהני ותכנסי מידי פעם לפורום עם סיפורים נחמדים וכמובן תמונות!

למעלה