HOLA!!!!!

HOLA!!!!!../images/Emo24.gif

ok berega ze ani beturkia!!!!! az ani hayevet lihtov be anglit,tislehu li.... OK BATI LEAGID KAMA DVARIM 1- ani mitgaagaat!!!!! bimyuhad el kol aanasot aneshamot shani medaberet itam bamesen!!!! 2- aiom ZE YOM MEYUHAD MEOD BISHVILI!!!!!
YESH YOM ULEDET LE SHAY GABSOOOOOOO!!!!!!!!!
kolam lesharsher brahot!!!°°°hhhhh STAM 3- gam le lior AMUSHLEMET yesh yom uledet )bemet hashvt she ani ishkah TAARIH kaye??) Az mazal tov mami
4- ani mitstaeret al aaodaa ahadasha!!! ani lo yehola leagiv leodaot!!!! OK ANI HAYEVET LALEHET!!!! mitgagat ve OHEVET MEOD!!!! gal

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifפאק לא הבנתי כלום...../images/Emo3.gif

מישהו כאן יכול לתרגם??

הבנתי חצי..

היא נמצאת בטורקיה והיא מתגעגעת לפורום והיא שלחה לליאור מזל טוב והיא אמרה גם שהיום לשי גבסו יש גם יומהולדת

ERonny

New member
תירגום..../images/Emo26.gif

אוקי ברגע זה אני בטורקיה!!אז אני חייבת לכתוב באנגלית,תסלחו לי.אוקי באתי להגיד כמה דברים: 1.אני מתגעגעת!במיוחד לכול האנשים שאני מדברת איתם במסן. 2.היום זה יום מיוחד מאוד בבילי!יש היום לשי גבסו יום הולדת!כולם לשרשר ברכות..סתם! 3.גם לליאור המושלמת יש יום הולדת(באמת חשבת שאני ישכח תאריך כזה?) אז מזל טוב מאמי. 4.אני מצטערת על ההודעה החדשה.אני לא יכולה להגיב להודעות אוקי אני חייבת ללכת מתגעגעת אוהבת מאוד גל

ליאת275

New member
תרגום *מתנשפת ונושפת*זה יהיה ארוך

אוקיי ברגע זה אני בטורקייה!!!!אז אני חייבת לכתוב באנגלית תסלחו לי אוקיי באתי להגיד כמה דברים 1.אני מתגעגעת!!!!במיוחד אל כל ה(מילה לא מובנת)הנשמות שאני מדברת איתם במסן!!!! 2.היום זה יום מיוחד מאוד בשבילי!!!!(אייקונים) יש יום הולדת לשי גבסווווווווווווווו!!!!!!!(אייקונים) כולם לשרשר ברכות!!!!חחחחחחח סתם 3.גם לליאור המושלמת יש יומולדת באמת חשבת שאני אני אשכח תאריך כזה?? אז מזל טוב מאמי(אייקונים) 4.אני מצטערת על ההודעה החדשה!!!! אני לא יכולה להגיב להודעות!!!! אוקיי אני חייבת ללכת!!!! מתגעגעת ואוהבת מאוד!!!! גל

ליאת275

New member
כי לא היה לי כוח לעשות אותם זה כבר

מוגזם או שאולי אני צריכה גם אותם לתרגם הנה תראו זה לב וזה בלונים וזה זה

למעלה