hola de los estados unidos de mexico

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
hola de los estados unidos de mexico

hola amigos estoy en tulom la peninsula de yucatan el paraiso si existe y es aqui photos iiegaran mas tarde chao naty

shima

New member
תעשה חיים מחכים לתמונות

ואני גאה בעצמי ששני טיולים ביבשת לימדו אותי שפה והבנתי כל מילה. גם נהנתי גם השכלתי.

pako27

New member
הי מטורף ../images/Emo152.gif

ראיתי את התמונות שלך נגרר עם0 הגלשן באוויר אחרי אולרה לייט.....אני רואה שאתה עושה חיים באנדרנלין גבוה הפעם.... כנ"ל היו מרוצים ממך אצלנו בעבודה !!!! קבל

natyh

New member
בכיף שימה

תודה על הפירגון אתמול הייתי באתר ארכיאולוגי מדהים בשם טולום , בסוף הסיור נפלתי מהרגליים המדריך בספרדית חזר לסיבוב שני ואני כמובן הצטרפתי אליו שוב לעוד סיבוב המדריכים באנגלית הרבה פחות טובים כאן זוהי חשיבותה של שפה . אך למרות השנים שביליתי ביבשת לא עלה בידי להבין כל מילה וטוב שכך סימן שהמדריך מצוין ולי יש עוד הרבה ללמוד זה הכיף הגדול. אהלן חן מה שלומך ? אתה רואה גם כשלא מסתדר התיכנון בסוף הכל מסתדר רציתי מקסיקו לא קיבלתי תיכננתי על אוריגון הכרטיסים הזולים לאוריגון נחטפו ואז בפוקס מצאתי מחיקו מצאתי טוב ד"ש לחברה ובמיוחד לשחר תגיד לו שאני שמיח על הביטוח האתגרי כי היום בפרק ימי של הא פרק מטמטם עשיתי סיור אבובים באגם רגוע מה שללא ספק מצריך גיבוי ביטוחי מתאים כי מה יקרה אם איזו ברקודה תחליט לטעום מהאבוב ...

pako27

New member
העיקר תחזור בשלום ועם ים

חויות ותמונות..............

natyh

New member
con gusto

la palabra corecta sera o sea el phrase entero sera las photos llegaran mas tarde gracias

למעלה