HOLA AMiGOS, התגעגעתי

exterior

New member
אחלה ../images/Emo13.gif, סטיות שקשורות לאוכל

הן הכי מגניבות
, לי יש מלא מהן....

מותר לי

New member
ררררר.... תורי! ../images/Emo6.gif

שם: גלי תאריך לידה: 20/8/84, תתחילו לחסוך
מקום מגורים: בית שיר אהוב: כל פעם משהו אחר, עכשיו אני "חורשת" על على شو של جوليا بطرس סרט אהוב: הסרט של החיים
תוכנית טלוויזיה אהובה: מי בכלל רואה טלויזיה
אמן אהוב: אין יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: כמעט כל דיסק תאריך אהוב: 20/8
האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן (לא חציתי את הכביש במעבר חצייה
) האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהו? כן
האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן
האם אי פעם שיקרת? כן
יש\אין חבר: כבר אין
גובה: 168 מידת נעלים: 40 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן
ב24 שעות האחרונות צחקת? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא (חתולה זה נחשב?) ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? קצת... וזה דיי מבלבל... (טוב, נראה לי שצריך בשביל זה הודעה נפרדת בפורום...) הדבר שהכי קשה לך איתו: הבילבול והאי-וודאות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אמא האדם האחרון שהתקשר אלי: קשור לסיפור שיגיע... האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: קושקוש
המקום האחרון שהייתי בו: בעבודה
הסטיה שלי היא: לדבר לחתולה שלי (אבל היא באמת מבינה!!) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: על הזכות שלי להיות מי שאני תכונה טובה שלי: סבלנית תכונה רעה שלי: עקשנית
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לחצות את הכביש לא, אבל בדברים אחרים כן תרמת פעם לקבצן? ברור האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של הילד שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא
השתכרת עד אבדן חושים? כן
מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? זה בושם תוצרת בית (ריח מקסים!)
אתה אוהב לענוד תכשיטים? קצת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני לא טיפוס נקמן באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שמרגישים בשלים ומוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
20/6
חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בבוקר עישנת? לפני שנתיים וחצי שתית משקה אלכוהולי? לפני שנתיים וחצי השתכרת? לפני שנתיים וחצי שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? מתישהו ב-2004 לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? לפני חודשיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבועיים הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? השבוע מתישהו היום: באיזו שעה התעוררת? 5:45
מה/מי העיר אותך? השעון הביולוגי מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת... מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת! מה היה השיר הראשון ששמעת? עדיין לא שמעתי מה אכלת? את הלב
סתם... תפוח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה מחשבות לא מעסיקות אותי
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שוב זה מתקשר לסיפור ההוא... איזה צלצול יש לך? ring ring
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דרדסים
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? לא יודעת, שיזמינו ונראה... כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? כן (ולכן קשה לי להגיד את זה כל כך מהר) איפה את/ה רוצה פירסינג? מי אמר שאני רוצה! אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? מכניסה לחשבון הבנק פורום אהוב: רווקים ורווקות
באיזה פורומים את כותבת: יוצאים מהבית, נותני שירות, ערבים, שיחת נשים... יש לך חברים בפורומים? כן
מי האדם האחרון שדיברת איתו? החבר שהיה... מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? ציוצים ונביחות מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת
מה התוכנית האחרונה שראית? כנ"ל מה הדיסק האחרון ששמעת? ריקי גל מה החלום שלך? להיות אמא
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? עדיין לא היית בחקירה משטרתית? כן FIN

Barvazoom

New member
כמה שהספקתי לענות../images/Emo26.gif

שם: בר תאריך לידה: 17/11/77 מקום מגורים: תל אביב סרט אהוב:מועדון קרב, תלמה ולואיז
תוכנית טלוויזיה אהובה: CSI על כל סדרות ההמשך שקמו יום אהוב בשבוע: חמישי - כי הוא המפריד היחיד ביני לסופ"ש!! דיסק אהוב: חברים שרים קורין (פשוט דיסק כ"כ מרגיע וכייפי) האם אי פעם עישנת? סגריות בלבד. עודני מעשנת לצערי, בשלבי גמילה...
האם אי פעם שתית אלכוהול? וודאי!
האם אי פעם לקחת סמים? לא, מעולם לא האם אי פעם עברת על החוק? לא שאני יודעת לפחות האם אי פעם נשבר לך הלב? אווו... ברור לצערי יותר מפעם אחת
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בהחלט, שקרתי למישהו שאהבתי מאוד וגרמתי לו לא להאמין בי יותר האם אי פעם בכית על מישהו? כל פעם שנגמרה מערכת יחסים בכיתי כמובן... האם אי פעם בכית על מישהי? על מישהי? אהממ... בכיתי כי רבתי עם חברה טובה שלי ובגלל זה היא לא הזמינה אותי לחתונה שלה למרות שחזרנו לדבר אבל יצא שחזרנו לדבר חודש לפני החתונה אז היא לא הרגישה בנח להזמין אותי. אותי זה העציב מאוד, אבל נשארנו חברות... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לפחות 3 פעמים בחיים שלי למרות שבפעם האחרונה שאמרתי אני חושבת שזה היה הכי אמיתי בעולם. האם אי פעם שיקרת? כן...
יש\אין חבר: אין לי חבר (מי מתפנה מתקדם להיות חבר שלי?
) גובה: 1.64 מידת נעלים: 38 פריסינג: לא קעקועים: 2 והשלישי בדרך. מקווה שהוא יהיה האחרון, זה ממש מדבק. ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן בקול רם בגלל סדרה בטלוויזיה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את הכרית כנראה אתמול בלילה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? המממ...תלוי אם קוראים למשא ומתן עם גמל שלמה לגבי יחסינו מעשה שטותי
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן, היום ממש הבוקר עם הבנק שלי על שירות גרוע שהם נותנים לי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אוכל...לצהריים...מממ... היה טעים! בימים אלו אתה מאוהב? לצערי לא ובאמת חסר לי הדבר שהכי קשה לך איתו: שקרנים וצבועים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא הייתי רוצה להיות אף אחד אחר, הכי טוב לי ככה. האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה שלי הכי טובה שאני נוסעת לבקר היום. האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: ג'וני אהובי הידיד שלי משכבר הימים המקום האחרון שהייתי בו:"שלוותא" ביום שישי האחרון הסטיה שלי היא:גרביים צבעוניות, מקושקשות, רצוי של דיסני הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אהבה ומשפחה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא יודעת איך בכלל האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?בחיים לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. המורה לביולוגיה שקראה לי מטומטמת וחסרת הבנה אז קמתי ואמרתי לה שהיא גמדה קטנה ומעוכה ושעדיף לי להיות טיפשה מאשר להיות היא
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? קרה לי שעזרתי להרבה זקנות, לעוורים עדין לא. תרמת פעם לקבצן? תמיד במיוחד לאלו שמנגנים ליד הסנטר... האם גנבת משהו במכולת? כשהייתי קטנה, במבה ושוש (ליקריץ) שממש אהבתי
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לחיות אותם בריאה אחרת אין טעם אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בוודאי! היה לי סט שאבא נתן לי למעונות (באוניברסיטה)ובכל פעם שאני וחברה שלי הכי טובה היינו רבות (גרנו ביחד) היינו שוברות צלחת כל אחת כדי לסיים את המריבה. הקטע הוא שעד היום נותרו צלחות אצלה!!!
הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כן... היו צריכים לסחוב אותי לאוטו, לעצור בכל מאה מטרים כדי ש
ולקח משהו כמו חצי שעה להביא אותי הביתה... מה צבע החדר שלך? לבן שפריץ (זו דירה שכורה, זו לא בחירה שלי
) באיזה בושם אתה משתמש? פרמייר ז'ור של נינה ריצ'י, אמפוריו ארמני ועוד אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא במיוחד מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. קנית בגד? בשישי בבוקר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? יותר מחצי שנה שיפרו לך את המצברוח? כל יום! הרבה אנשים עושים את זה!
יש לך פלאפון? אכן כך למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים, הורים, אח שלי הגדול איזה צלצול יש לך? של "מנה מנה" מהחבובות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים וחוף

והריי לכם תשובות

לכל אלו שהבטחתי להם תשובות לשאלות אמנם באיחור אבל מה לעשות היו לי דברים יותר חשובים. שם: ישראל זה אני וולא אף אחד אחר. תאריך לידה: מגדלי התאומים 77. מקום מגורים:ראשון לציון. שיר אהוב:לקום ולעמוד של חיים משה. סרט אהוב:גבעת חלפון אינה עונה. תוכנית טלוויזיה אהובה:לרדת בגדול כל יום רביעי בערוץ 10. אמן אהוב: אלי יצפאן. יום אהוב בשבוע: חמישי. דיסק אהוב:אין דבר כזה. תאריך אהוב:לא מכיר. האם אי פעם עישנת? כן עישנתי כאשר הייתי במסיבת רווקים של חבר. האם אי פעם שתית אלכוהול?בירה מחוזקת. האם אי פעם לקחת סמים? מה זה? האם אי פעם עברת על החוק?כן כל יום אני עובר על החוק. האם אי פעם נשבר לך הלב? אין לי לב בכלל. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן כמעט כל יום אני עושה משהו כזה. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כל לפחות פעמיים בבשבוע אני עושה משהו כזה או אחר שאני מצטער עליו. האם אי פעם בכית על מישהו? כן בהלוויה של אבא שלי. האם אי פעם בכית על מישהי? לא כי עדיין לא קמה האחת שאני ייבכה עליה. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן הרבה פעמים עשית את זה. האם אי פעם שיקרת? כן המון פעמים. יש\אין חבר:אין לי חברה ועכשיו יש לכם הזדמנות להכיר אותי. גובה: 175. מידת נעלים: 43/4 פריסינג:אין. קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא למה שאני ייבכה? ב24 שעות האחרונות צחקת? אין יום שאני לא צוחק. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן הכלבה שלי זה נחשב גם כן? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כל יום אני עושה שטויות. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן היום בעבודה. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן אוכל. בימים אלו אתה מאוהב? במי בדיוק? הדבר שהכי קשה לך איתו: שאבא שלי חסר לי והרבה. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלי יצפאן. האדם האחרון שהתקשר אלי: חבר מהעבודה. האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת:לא זוכר. המקום האחרון שהייתי בו:במקלחת. הסטיה שלי היא: באיזו סטייה מדובר אני יכול להבין? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: על הכלבה שלי. תכונה טובה שלי:שאני יותר מדיי נחמד ואוהב לעזור לזולת. תכונה רעה שלי: שאני לא מוכן שייעזרו מבלי שאני אבקש זאת. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא יודע איך עושים את זה. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? נראה לכם? האם צחקת על מישהו בעל מום? אין שום סיכוי שבחיים שאני ייעשה את זה. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זה כבר מוגזם. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן בטח איזו שאלה. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כאשר הייתי ילד עשית זאת הרבה פעמים. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא שאני מכיר. אכלת משהו לא כשר? לא וכמה אתה מוכן לשלם לי על זה? אתה שומר כשרות? כן בטח. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? אני לא מבטיח שום דבר לאף אחד מחשש שאני לא אקיים את מה שהבטחתי. השתכרת עד אבדן חושים? השתכרתי אבל לא עד אבדן חושים. מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? ג'ופ אדום. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אתם חושבים שאני זוכר דבר כזה? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 20/21 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? תלוי איזו נשיקה? חיבקת מישהו/י? לפני חודש וחצי. מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני חודש וחצי. עישנת?לפני שלושה חודשים. שתית משקה אלכוהולי? שלושה חודשים. השתכרת? שלושה חודשים. שכבת עם מישהו/י?חודש וחצי היית במועדון? שלושה חודשים. לבשת חצאית? מה גברים לובשים חצאיות? קנית בגד? לפני שנה בערך. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מה כל יום אני אומר למישהי שאני אוהב אותה. הקדישו לך שיר? במרתון ריקודי עם בערב יום העצמאות את השיר כל כך קסומה של רביד גואטה. שיפרו לך את המצברוח? כל יום יש לי מצב רוח. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 בבוקר. מה/מי העיר אותך? הכלבה שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? שאלתי את הכלבה שלי למה היא מציקה לי כל כך מוקדם בבוקר? מה היה הדבר הראשון ששמעת? עכשיו אני שומע את השיר ביום חולין של ירדנה ארזי ואבי פרץ. מה היה השיר הראשון ששמעת? הייה הייה של יוסי אזולאי. מה אכלת? טוסט. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה בגיל 28 אני עדיין רווק? יש לך פלאפון? כן רוצים את המספר? למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין דבר כזה הוא בשביל היופי. איזה צלצול יש לך? סרט שחור לבן של אייל גולן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הכלבה שלי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? או שכן או שלא מה שבטוח אולי וגם זה בספק? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? תלוי מי זאת? איפה את/ה רוצה פירסינג? על כתף ימין. אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? בודק של מיזה ומחזיר את הכסף. פורום אהוב: רווקים ורווקות בלבד/שמנות ויפות. באיזה פורומים את כותבת: יש המון ואפשר לכתוב על זה ספר. יש לך חברים בפורומים? כן איזו שאלה. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי הקטן (20) מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה ושומע מוזיקה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? כל כך קסומה של רביד גואטה. מה הסרט האחרון שראית? החושך בסין. מה התוכנית האחרונה שראית? כוכב נולד 4. מה הדיסק האחרון ששמעת? מי קונה דיסקים? מה החלום שלך? להגיע לפנסייה ולראות איך הנכדים שלי דואגים לי. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן אני עדיין רוצה להתאבד ואני מתכנן את זה כבר חודש וכנראה שזה יהיה אחרי החגים בקרובים. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אין סיכוי שזה ייקרה. בנית טירה מחול? לא כי אני גר בפנים. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן ולא ברכב פרטי. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אני כל יום מסכן את החיים שלי בשביל מישהו אחר. היית בחקירה משטרתית? כל יום אני בחקירה.

liormk

New member
תשובות - חלק א'

שם: ליאור תאריך לידה: 08.04.1982 מקום מגורים: גוש דן (אין ספק, אחד הגושים..) שיר אהוב: יונתן הקטן בדי מינור (וברצינות - יש כ"כ הרבה שזה יהיה פלילי לבחור רק אחד) סרט אהוב: Natural Born Killers, Eternal Sunshine of the Spotless Mind תוכנית טלוויזיה אהובה: ארשום את הנוכחית - The Office (US version) אמן אהוב: H R Geiger יום אהוב בשבוע: חמישי. דיסק אהוב: Verbatim, CDRW דיסק אהוב ברצינות: כרגע - Ayreon - The Human Equation תאריך אהוב: 07.04.1982
האם אי פעם עישנת? שלוק מסיגריה רק כדי להבין מה העניין הגדול, ומס' שלוקים מנרגילה. בשני המקרים התאכזבתי מאוד, אבל הופתעתי לטובה מהיכולת שלי ליצור טבעות עשן
. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן, יצא לי פעם או פעמיים (הבוקר) האם אי פעם לקחת סמים? כן, אבל לא לקחתי לריאות (קשה להזריק הרואין לריאות) האם אי פעם לקחת סמים ברצינות? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא נראה לי שקיים אדם שלא.. האם אי פעם נשבר לך הלב? בינתיים לא (טפו טפו טפו).. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כמובן שכן, עברתי את גיל 3. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כמובן (למשל ההבטחה לענות על השאלון הזה) האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? רוצה להאמין שלא.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אכן. האם אי פעם שיקרת? לפחות 14 פעמים מתחילת השאלון עד כה. יש\אין חבר: לא רואים, אבל סימנתי את התשובה בעיגול יש\אין חבר ברצינות: לא. גובה: 169 (לפחות המספר יפה..) מידת נעלים: לא. פריסינג: היה אבל הסרתי אותו בעקבות אי נוחות - מסקנה - לא לעשות פירסינג בעקב. פירסינג ברצינות: לא. קעקועים: כתם לידה בצורה של שלום שמחון נחשב? ב24 שעות האחרונות בכית? לא, אבל נכנס לי משהו לעין (ברצינות לשם שינוי
) ב24 שעות האחרונות צחקת? נו באמת, לא עוברות 24 דקות ללא צחוק אצלי (עכשיו אני מבין למה אנשים מפחדים לישון לידי..) ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא, אני אדם רציני. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. הערת המחבר: פאק זה לא נגמר!! בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: סבל של אדם קרוב, כאשר אין באפשרותי לעזור.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? בגדים תחתונים של נשים מסויימות נחשב? האדם האחרון שהתקשר אלי: אח שלי (במובן המשפחתי, לא הצבאי סחבקי). האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: אם השרשור שהיה ביננו נחשב, אז exterior, אם לא - ידידה שלי במסנג'ר. המקום האחרון שהייתי בו: נווה שלום (רוג'ר תעשה לי ווטרס!!!) הסטיה שלי היא: לא חוקית ב-67 מדינות, פרטים במסרים בלבד. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מוסיקה. תכונה טובה שלי: אני דיי ציני. תכונה רעה שלי: אני דיי ציני. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן, אבל תחת הוראה מפורשת שלה. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? בצורה מינית? לא. בשאר הצורות? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? אם טפשות היא מום, אז כן. והרבה.
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא רק על המורה, גם על הספרנית. בעצם, בעיקר על הספרנית (לא יפה לדפוק ולזרוק). עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא, אבל עזרתי לחירש להוריד פורנו. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אם להיות אנוכיים אז כן, הבריאות ואיכות החיים. אכלת משהו לא כשר? אכלתי פעם משהו כשר?
אתה שומר כשרות? כן, חוץ מהעניין של בשר וחלב וכל שאר הדברים האחרים שאסור לאכול בשגרה ובחגים. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן, והאשמתי את הבחור הזר (באנגלית זה נשמע יותר טוב
) הפרת הבטחה שהבטחת? לא זכור לי כיוון שאני משתדל מאוד שלא, אבל הגיוני שזה קרה.. השתכרת עד אבדן חושים? לא, חוש ההקאה נשאר תקין מסתבר. מה צבע החדר שלך? תכלת/אפור שכזה. באיזה בושם אתה משתמש? dolce & gabbana אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק כשאני בחוטיני, אחרת זה דבילי. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? פרצתי למישהי לאיסיקיו וסיפרתי לאנשים שהיא ביקשה ממני לעשות את זה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לבנים 10 לבנות 12, והכי חשוב - תמיד עם זונה.

liormk

New member
תשובות - חלק ב'

מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. לא. התנשקת? לפני כשבועיים אם אנני טועה, צריך לשאול את האפרסק. חיבקת מישהו/י? לפני כשלושה שבועות אם אנני טועה, צריך לשאול את מוכר האפרסק. מישהו/י חיבק/ה אותך? לחבק מישהי מבלי להיות מחובק חזרה נחשב לתקיפה מינית, לא? עישנת? הממ.. לפני שנים רבות? שתית משקה אלכוהולי? אתמול, יין רוזה מצויין
השתכרת? תלוי בהגדרה לשכרות.. שכבת עם מישהו/י? למה להרוס את מצב הרוח הטוב שיש לי?
היית במועדון? לא ממש זוכר ולא ממש מעוניין לזכור.. לבשת חצאית? שמלה נחשב? קנית בגד? לפני כחצי שנה, וכנראה שבקרוב מאוד שוב, לצערי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? פירות נחשבים? הקדישו לך שיר? אני מוכן להשבע שרוג'ר הסתכל עלי כשהוא שר את time, אז ביום חמישי
שיפרו לך את המצברוח? השבוע. היום: כן. באיזו שעה התעוררת? סביבות 8:00 (אני יודע, יש לי בעיה...) מה/מי העיר אותך? אותו דבר שמעיר אותי כל יום ואין לי מושג מה הוא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "לעזאזל! השעה שמונה בבוקר ביום שבת! למה אני מתעורר?!? למה?!?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "ליאור! השעה שמונה בבוקר ביום שבת! תפסיק לצעוק ותן לנו לישון!" מה היה השיר הראשון ששמעת? Flairck - De Intocht מה אכלת? עוף מוקפץ ופשטידת בטטה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האם התקבלתי לתואר שני. יש לך פלאפון? לא, יש לי מכשיר סלולרי של חברה אחרת. (הרגישו חופשיים להוסיף "קטנוני" לתכונה רעה
) למי אתה מתקשר הכי הרבה? למענה הקולי שמספר לך כמה החיוב שלך נמוך
איזה צלצול יש לך? חלק משיר של Dream Theater, צלצול שבניתי במו ידי מ-MP3, ואין גאה ממני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של כוס אספרסו מעניינת (בעצם שתיים) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? כן, משתתף בהפגנות נגדה. כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? אכן. איפה את/ה רוצה פירסינג? בחנות פירסינג, שם מקומם. אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? יורד למחתרת וחי חיי מותרות. פורום אהוב: קפה באיזה פורומים את כותבת: גם ככה יש פה 1,476 שאלות, למה לשאול שאלות שתשובותיהן מופיעות בכרטיס האישי? יש לך חברים בפורומים? חברים אמיתיים? לא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? קרוב משפחה כלשהו. מה את עושה עכשיו? רוכב על אלפקה תוך קילוף ליצ'י (ask a stupid question...) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? נכון לכל עת - כן
. מה את/ה שומע/ת? Flairck - Circus (act 3 & 4) מה הסרט האחרון שראית? חלקים מגרמלינס 2 אם אנני טועה.. מה התוכנית האחרונה שראית? The office במחשב
מה הדיסק האחרון ששמעת? Fiesta Celta מה החלום שלך? לפתוח בית קפה מאפה וסושי. האם אי פעם... פעמיים אפילו. הרגשת שאתה עומד למות? כן, הייתי לבד ונחנקתי מסוכריה (עצוב אך נכון..) רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא, למרות שאם ארצה באמת לא יהיה לי אומץ, מהחשש שאשרוד את הנסיון
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. ולמה? Because I'm a rebel, a rebel without a cause
בנית טירה מחול? בניתי מרכז קניות מחול, אבל הרכבתי טירה מלגו. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? כן. מה, זהו?!?? YES! YES! YES! יש לי שתי שאלות משלי: זוכר/ת מתי התחלת לענות על השאלון? A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away. מה היית מעדיפ/ה, בדיקה רקטלית מלאה או לחזור על השאלון הזה? אני חושב שהתשובה ברורה מאליה.

מעניין מה ייקרה קודם

אני יגיע לסוף השאלון או שאני ארדם? זה נראה כמו שאלון קבלה לאוניברסיטה, חחחחחחחחחחחחחחחח קחו את זה בצחוק את מה שאמרתי

אין שום בעיה

אני מבטיח לכם שמחר ברגע שאני חוזר מהעבודה אני עונה על כל השאלות וזה יהיה בשעה מאוחרת בערב בערך באותה שעה שאני כותב את ההודעה הזאת

למעלה