ח"ח קושקוש, ועכשיו אני:
שם: שרון (זואי) תאריך לידה: סוף דצמבר 80' מקום מגורים: איזור נתניה שיר אהוב: משתנה כל הזמן, כרגע זה "קליפה" של איה כורם סרט אהוב: "חומות של תקווה" תוכנית טלוויזיה אהובה: אוז, עמוק באדמה...וקצת פחות: סופרנוס ואבודים אמן אהוב: משתנה כל הזמן, אבל יש מלא...הפיקסיס תמיד עושים לי טוב
יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב:יש מלא...אוי, יש ממש ממש מלא... תאריך אהוב: אממ, יום שישי ה- 13, מרגש אותי כל פעם מחדש
האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן, אבל בקטנה...
האם אי פעם נשבר לך הלב? אממ, נראה לי שכן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, באותה תקופה חשבתי שכן האם אי פעם שיקרת? כן, מי לא משקר? יש\אין חבר: אין גובה: 1.57 מידת נעלים: 36 פריסינג: היה ממזמן (בלשון) והורדתי, אז--> לא!!! קעקועים: כן, שלושה ב24 שעות האחרונות בכית? כן
ב24 שעות האחרונות צחקת? Fן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא, אפילו לא סיגריות... בימים אלו אתה מאוהב? לא יודעת... הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע: ניתוק מאנשים שאני אוהבת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי: כוכי, שי (באותו זמן קיבלתי את השיחות שלהם- "שיחות שלא נענו"....) האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: דורון (במסן) המקום האחרון שהייתי בו: אם לא מחשיבים בית, אז קפה ג'ו, אתמול בלילה הסטיה שלי היא: יש מלא, חחח. למשל, אני לא אוכל בשום פנים ואופן במטבח, אלא בשולחן מחשב...ויש עוד מלא בסגנון
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מוזיקה תכונה טובה שלי: אמפתיה וסובלנות לאחר תכונה רעה שלי: אימפולסיביות וחוסר סבלנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא, אבל כן התנשקתי
האם צחקת על מישהו בעל מום? ממש ממש לא, אף פעם!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אממ, כן
, הגיע לו!!!! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן
, בביה"ס יסודי, חחח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אני טבעונית אז...לא!!!! אתה שומר כשרות? שוב, אני טבעונית
... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא נראה לי...אני בנאדם שמקיים הבטחות
השתכרת עד אבדן חושים? אממ....כן
מה צבע החדר שלך? קרם באיזה בושם אתה משתמש? יש כמה, אין לי כח לפרט
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן, אבל לא עדינים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא עושה דברים רשעים! אולי רק לעצמי לפעמים...
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא קשור לגיל... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לפני שלושה, ארבעה חודשים השתכרת? באמצע ינואר נראה לי... שכבת עם מישהו/י? בסוף פברואר היית במועדון? בינואר לבשת חצאית? אממ, לפני שבועיים קנית בגד? אממ, ביום שני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 8 שנים
, אבל אמרתי/כתבתי "מאוהבת" לפני כמה ימים....
ככה הרגשתי באותו רגע... הקדישו לך שיר? לפני המוםן המון זמן
שיפרו לך את המצברוח? אתמול כשיצאתי היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון ואמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קמתי" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול המעצבן של הפלא. מה היה השיר הראשון ששמעת? איה כורם-"קליפה" מה אכלת? לא אכלתי, לא היה לי זמן, גן ככה איחרתי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...או, יש הרבה...מטלות...סידורים..בחור X יש לך פלאפון? דה, אז מי העיר אותי? למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים שקרובים אליי ואבא איזה צלצול יש לך? ויי זמיר- מחסום רכיבת, חחח
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משתנה תמידית לפי מ"ר... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? ממש לא, אני אדם מופנם ורוהב ת'פרטיות שלו!!! כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? התכוונתי באותו זמן...בדיעבד: זו לא הייתה אהבה. איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה!!! איכס
אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואלה, לא יודעת... פורום אהוב: הפורום הזה
באיזה פורומים את כותבת: רק פה, פעם היו עוד, אבל עכשיו- רק פה יש לך חברים בפורומים? מז"א חברים? יש חברי רשת כאלה..אנשים טובים
, אז כן, אפשר לקרוא להם חברים
מי האדם האחרון שדיברת איתו? שי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? שיר שאחי הקטן שלח לי לפני שעה... 3doors down- Here without u מה הסרט האחרון שראית? אממ, "המסור"
מה התוכנית האחרונה שראית? היום ראיתי ה"אלופה", חחח
מה הדיסק האחרון ששמעת? אממ, שיר של שירים יפים שמישהו צרב לי, ודיסק צרוב של איה כורם, אוסף של טרייסי צ'פמן, סינגלים של דפש מוד של שנות ה- 80, דיסק צרוב של סיגור רוס...זה בימים האחרונים
מה החלום שלך? שלווה פנימית, להיות שלמה, להיות מאושרת. אוי, זה לא נגמר
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא ממש רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? ממש ממש לא!!!! , חחחח בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא לי, חחח היית בחקירה משטרתית? לא FIN