HOLA AMiGOS, התגעגעתי

exterior

New member
שאלון מבוידעם הפורום--->>>

קושקושית חמודית העלתה אותו לפורום לפני כמה ימים, והוא לא זכה למספיק התייחסות, אז הנה- הוא שוב מגיע אליכם בצעדי ענק
נא לענות...ולו רק להפיג שיעמום או להסיח את הדעת...מבטיחה שאענה עליו גם יותר מאוחר היום...פשוט יש לי עוד כמה דברים לעשות לפני שאתייחס אליו
אז הנה---> (וקושקוש, גם את לא מילאת אותו
) שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: אמן אהוב: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי: האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? איפה את/ה רוצה פירסינג? אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? FIN

יאללה עונה!!!

שם: קושקוש תאריך לידה:2.1.83 מקום מגורים:פורום רווקים רווקות
שיר אהוב: "שיר הרווקים"
סרט אהוב: ?? תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, נישואים פלוס, הוס, רפאוה שלמה... אמן אהוב: המון.. יום אהוב בשבוע: כל סוף שבוע דיסק אהוב: דיסק מעורב שאני הכנתי תאריך אהוב: 5.7 הבייבי שלי נולד האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? מתי לא? האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן
האם אי פעם נשבר לך הלב? למי לא?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לצערי..
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן על מה שלא רציתי לעשות ועשיתי..
האם אי פעם בכית על מישהו? מי לא? האם אי פעם בכית על מישהי? לא... לא זוכרת.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור האם אי פעם שיקרת? שיקרתי
יש\אין חבר:אין גובה:1.55 כמעט
מידת נעלים:65 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית? ממש לפני חצי שעה
ב24 שעות האחרונות צחקת? ממש לפני 10 דק
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?את הכלב שלי
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?סיפרתי דבר מרגיז לאקס
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לפני שעה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לפני יומיים בימים אלו אתה מאוהב? לא חושבת הדבר שהכי קשה לך איתו: שסתם מתעצבנים עליי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני
האדם האחרון שהתקשר אלי: האקס ועשיו ידיד שלי ואני לא עונה האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: אהה מותר לי המקום האחרון שהייתי בו: בחוץ הסטיה שלי היא: להגיד כל דבר שעולה לי בראש הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: כבוד תכונה טובה שלי:ותרנית תכונה רעה שלי:ותרנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא אבל התנשקתי
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? רק זה?? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן!! תרמת פעם לקבצן? כשיש לי האם גנבת משהו במכולת? מסטיק בגיל מאד קטן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הבייבי שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? את הטלפון שלי
הפרת הבטחה שהבטחת? כן לפעמים גם זה קורה השתכרת עד אבדן חושים? לא רק פעם אחת מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש?היפנוטיק אתה אוהב לענוד תכשיטים? ביציאות בלבד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שיקרתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה לא הגיל זה התרגיל מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודש
חיבקת מישהו/י? אתמול
מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול
עישנת?מקודם
שתית משקה אלכוהולי? יום ראשון
השתכרת? יום שישי
שכבת עם מישהו/י? חודש
היית במועדון? כמה ימים
לבשת חצאית? בארוע לפני חודשיים
קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חצי שנה
הקדישו לך שיר? חודש
שיפרו לך את המצברוח? עכשיו!!
היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? אחותי! מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב אני הולכת לכלב שלך
מה היה הדבר הראשון ששמעת? הכלב חולה לכי אליו תהי איתו הוא לבד מה היה השיר הראשון ששמעת? CALL ME הצלצול שלי מה אכלת? פתיתים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מורן...
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? למי לא? איזה צלצול יש לך? CALL ME איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זז כל הזמן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? לא כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? בדרך כלל איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: רווקים רווקות
יש לך חברים בפורומים? המון מי האדם האחרון שדיברת איתו? עומר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הארוך הזה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא יכולה להתרכז מה את/ה שומע/ת? לא שומעת!!! מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? האלופה מה הדיסק האחרון ששמעת? קובי פרץ מה החלום שלך? שרק יתגשם!
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן אבל זה היה משחק שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא יצא לי אבל תמיד רציתי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? ממש לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן <על הברכיים של אמא>
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן
היית בחקירה משטרתית?כן
ומי עונה אחרי??

עונה בכיף

שם:עומר תאריך לידה:2.6.84 צעיררררר מקום מגורים:שמור במערכת(כרגע המערכת זו קושקושית) שיר אהוב:TIME OF YOUR LIFE-GREEN DAY סרט אהוב:שניים:חומות של תקווה,סיפור אהבה(ההוא משנת 70) תוכנית טלוויזיה אהובה:האוס הרופא הפסיכי הגאון אמן אהוב:אמממ קשה להחליט יש 50\50? יום אהוב בשבוע:שישי...איזה יום מדהים זה למרות הלחץ שבו.. דיסק אהוב:החומה תאריך אהוב:23/11 האם אי פעם עישנת?לא בדיוק..ניסיתי ואני והסיגריה מאז לא חברים טובים
האם אי פעם שתית אלכוהול?בטח.. האם אי פעם לקחת סמים?לאאא..למה בעצם? האם אי פעם עברת על החוק?לא זכור לי מקרה מסוים האם אי פעם נשבר לך הלב?יותר מדי.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן..שביזות יום א בצבא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן ש... האם אי פעם בכית על מישהו?כן..על המורה שלי לספרות שנהרג בת"ד לפני 4 וחצי שנים
האם אי פעם בכית על מישהי?כן על האקסית..מזמן מזמן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אני לא חושב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן..מכל ה
האם אי פעם שיקרת?כן..ושילמתי על זה ביוקר יש\אין חבר:אין(יש הצעות?) גובה:1.82 מידת נעלים:46 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?קצת..לא משהו רציני ב24 שעות האחרונות צחקת?מאוד ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא שטויות מיוחדות..רק את הרגילות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא..לשם שינוי לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?אמממ...קצפת נחשב? בימים אלו אתה מאוהב?לא ברור..הנושא בבירור הדבר שהכי קשה לך איתו:שאני גר רחוק מהרבה אנשים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אמממ..שאלה מוזרה האדם האחרון שהתקשר אלי:חבר טוב האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת:אמממ...קושקושית המדהימה? המקום האחרון שהייתי בו:כרגע?...במתנ"ס הייתי בבוקר הסטיה שלי היא:בואו נשאיר סטיות בצד הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:חמשת החושים... תכונה טובה שלי:סבלנות והקשבה תכונה רעה שלי:ביקורתי וחריף האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא ניסיתי אפילו האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא..וזה יישאר ככה האם צחקת על מישהו בעל מום?כן..והתחרטתי מאוד האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?האמת היא צעקה עליי..בסוף התעלפתי..חחחחח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן שלשום עזרתי לזקנה תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת?מסטיק יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החיים של אחרים לעיתים אכלת משהו לא כשר?לא בטוח אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן...חחח הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן טיפקס באיזה בושם אתה משתמש? לקוסט והוגו בוס אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כל כך מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? נעלתי מישהו בתוך מקרר ענקי בצבא...כמובן שרותקתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אין גיל..העיקר יחסים בטוחים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?מזמן חיבקת מישהו/י?מזמן מישהו/י חיבק/ה אותך?לא מזמן עישנת?לאא שתית משקה אלכוהולי?עכשיו השתכרת? שכבת עם מישהו/י?לא זוכר היית במועדון?גם לא זוכר לבשת חצאית? כל הזמן קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?מזמן הקדישו לך שיר?לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? לפני שבוע היום: באיזו שעה התעוררת?שבע וחצי מה/מי העיר אותך?השכן עם המוזיקת דיכאון שלו מה היה הדבר הראשון שאמרת? חוי בלאט מה זה המוזיקה הזאת מה היה הדבר הראשון ששמעת? מוזיקת דיכאון מה היה השיר הראשון ששמעת? עזבו..ראובן המלאך..אני לא אשם..זה השכן מה אכלת?חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יקרה היום? יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? סוד כמוס איזה צלצול יש לך? רטט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לא מגלה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת?ברור כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? כן איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי מהמר בחצי מיליון פורום אהוב:נו באמת אוהב אתכם עד מאוד באיזה פורומים את כותבת:עשרים+ יש לך חברים בפורומים?אולי.. מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון ורואה ארחנטינה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?דווקא לא מה את/ה שומע/ת? את הרעש של האוהדים מה הסרט האחרון שראית? משהו בהוט..לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית?משהו בערוץ 2.. מה הדיסק האחרון ששמעת?איה כורם מה החלום שלך?שאהיה מאושר כל הזמן האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?אולי רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?אממ..כן בנית טירה מחול?לא אוהב טירות היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?לא זהו כבר ניגמר?קצר הפעם..

exterior

New member
ח"ח קושקוש, ועכשיו אני:

שם: שרון (זואי) תאריך לידה: סוף דצמבר 80' מקום מגורים: איזור נתניה שיר אהוב: משתנה כל הזמן, כרגע זה "קליפה" של איה כורם סרט אהוב: "חומות של תקווה" תוכנית טלוויזיה אהובה: אוז, עמוק באדמה...וקצת פחות: סופרנוס ואבודים אמן אהוב: משתנה כל הזמן, אבל יש מלא...הפיקסיס תמיד עושים לי טוב
יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב:יש מלא...אוי, יש ממש ממש מלא... תאריך אהוב: אממ, יום שישי ה- 13, מרגש אותי כל פעם מחדש
האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן, אבל בקטנה...
האם אי פעם נשבר לך הלב? אממ, נראה לי שכן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, באותה תקופה חשבתי שכן האם אי פעם שיקרת? כן, מי לא משקר? יש\אין חבר: אין גובה: 1.57 מידת נעלים: 36 פריסינג: היה ממזמן (בלשון) והורדתי, אז--> לא!!! קעקועים: כן, שלושה ב24 שעות האחרונות בכית? כן
ב24 שעות האחרונות צחקת? Fן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא, אפילו לא סיגריות... בימים אלו אתה מאוהב? לא יודעת... הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע: ניתוק מאנשים שאני אוהבת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי: כוכי, שי (באותו זמן קיבלתי את השיחות שלהם- "שיחות שלא נענו"....) האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: דורון (במסן) המקום האחרון שהייתי בו: אם לא מחשיבים בית, אז קפה ג'ו, אתמול בלילה הסטיה שלי היא: יש מלא, חחח. למשל, אני לא אוכל בשום פנים ואופן במטבח, אלא בשולחן מחשב...ויש עוד מלא בסגנון
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מוזיקה תכונה טובה שלי: אמפתיה וסובלנות לאחר תכונה רעה שלי: אימפולסיביות וחוסר סבלנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא, אבל כן התנשקתי
האם צחקת על מישהו בעל מום? ממש ממש לא, אף פעם!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אממ, כן
, הגיע לו!!!! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן
, בביה"ס יסודי, חחח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אני טבעונית אז...לא!!!! אתה שומר כשרות? שוב, אני טבעונית
... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא נראה לי...אני בנאדם שמקיים הבטחות
השתכרת עד אבדן חושים? אממ....כן
מה צבע החדר שלך? קרם באיזה בושם אתה משתמש? יש כמה, אין לי כח לפרט
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן, אבל לא עדינים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא עושה דברים רשעים! אולי רק לעצמי לפעמים...
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא קשור לגיל... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לפני שלושה, ארבעה חודשים השתכרת? באמצע ינואר נראה לי... שכבת עם מישהו/י? בסוף פברואר היית במועדון? בינואר לבשת חצאית? אממ, לפני שבועיים קנית בגד? אממ, ביום שני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 8 שנים
, אבל אמרתי/כתבתי "מאוהבת" לפני כמה ימים....
ככה הרגשתי באותו רגע... הקדישו לך שיר? לפני המוםן המון זמן
שיפרו לך את המצברוח? אתמול כשיצאתי היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון ואמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קמתי" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול המעצבן של הפלא. מה היה השיר הראשון ששמעת? איה כורם-"קליפה" מה אכלת? לא אכלתי, לא היה לי זמן, גן ככה איחרתי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...או, יש הרבה...מטלות...סידורים..בחור X יש לך פלאפון? דה, אז מי העיר אותי? למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים שקרובים אליי ואבא איזה צלצול יש לך? ויי זמיר- מחסום רכיבת, חחח
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משתנה תמידית לפי מ"ר... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? ממש לא, אני אדם מופנם ורוהב ת'פרטיות שלו!!! כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? התכוונתי באותו זמן...בדיעבד: זו לא הייתה אהבה. איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה!!! איכס
אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואלה, לא יודעת... פורום אהוב: הפורום הזה
באיזה פורומים את כותבת: רק פה, פעם היו עוד, אבל עכשיו- רק פה יש לך חברים בפורומים? מז"א חברים? יש חברי רשת כאלה..אנשים טובים
, אז כן, אפשר לקרוא להם חברים
מי האדם האחרון שדיברת איתו? שי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? שיר שאחי הקטן שלח לי לפני שעה... 3doors down- Here without u מה הסרט האחרון שראית? אממ, "המסור"
מה התוכנית האחרונה שראית? היום ראיתי ה"אלופה", חחח
מה הדיסק האחרון ששמעת? אממ, שיר של שירים יפים שמישהו צרב לי, ודיסק צרוב של איה כורם, אוסף של טרייסי צ'פמן, סינגלים של דפש מוד של שנות ה- 80, דיסק צרוב של סיגור רוס...זה בימים האחרונים
מה החלום שלך? שלווה פנימית, להיות שלמה, להיות מאושרת. אוי, זה לא נגמר
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא ממש רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? ממש ממש לא!!!! , חחחח בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא לי, חחח היית בחקירה משטרתית? לא FIN

c o h e n 8

New member
התשובות שלי

שם: יניב , את השם משפחה אתם יודעים :) תאריך לידה: 14.8.82 מקום מגורים: לוד אבל בקרוב תל אביב שיר אהוב: Jealous Guy של ג'ון לנון סרט אהוב: אייס ונטורה 2 תכנית טלויזיה אהובה: סיינפלד אמן אהוב: ג'ון לנון יום אהוב בשבוע: יום שני דיסק אהוב: Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band של הביטלס תאריך אהוב: אין לי האם אי פעם עישנת: לא האם אי פעם שתית אלכוהול: כן האם אי פעם לקחת סמים: לא האם אי פעם עברת על החוק: כן, נסעתי מהר וקיבלתי שלילה :( האם אי פעם נשבר לך הלב: כן, שבחורה סיפרה לי שהיא בגדה בי בזמן שהיינו ביחד האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית: כן , שנסעתי מהר וקיבלתי שלילה האם אי פעם בכית על מישהו: כן, על סבא שלי שנפטר האם אי פעם בכית על מישהי: לא אם אי פעם שברת למישהו את הלב: לא שאני יודע האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת: כן האם אי פעם שיקרת: כן יש\אין חברה: אין גובה: 1.78 מידת נעליים: 45 פרסינג: לא קעקוע: כן, של שדון על הכתף.... ב24 שעות האחרונות בכית: כן ב24 שעות האחרונות צחקת:כן,המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו: לא :( ב24 שעות האחרונות עשית שטויות: לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו: לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו: כן...חלב..... בימים אלו אתה מאוהב: לא הדבר שהכי קשה לך איתו: החום של הקיץ בישראל!!! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות: אין כזה האדם האחרון שהתקשר אלי: בת דודה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: ידידה...אתם לא מכירים היא לא מכאן :) מקום האחרון שהייתי בו: בסלון... הסטיה שלי היא: אין הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מוסיקה תכונה טובה שלי: אוהב תכונה רעה שלי: תגידו אתם.... :) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו: לא אם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך: לא האם צחקת על מישהו בעל מום: לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה: כן, על המורה באנגלית...כי היא לא ידעה עברית!!! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש: לא,כי עדיין לא הייתה לי הזדמנות תרמת פעם לקבצן: כן האם גנבת משהו במכולת: לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך: כן,החיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר: כן, וזה טעים מאוד!!! אתה שומר כשרות: ראו שאלה למעלה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה: לא הפרת הבטחה שהבטחת: כן השתכרת עד אבדן חושים: כן מה צבע החדר שלך: לבן, רגיל אני יודע באיזה בושם אתה משתמש: לקוסט אתה אוהב לענוד תכשיטים: לא, אפילו לא שעון באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה: אני לא ייתמר לענות על זה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת: לפני 4 חודשים משהו כזה חיבקת מישהוי: לפני שבוע מישהי חיבקה אותך: לפני שבוע :) עישנת: אני לא מעשן שתית משקה אלכוהולי: לפני כמה ימים,בירה קרה כקרח השתכרת: לפני חודש שכבת עם מישהי: לפני 4 חודשים היית במועדון: לא אוהב ככה ש...לפני המון זמן לבשת חצאית: אף פעם!!! קנית בגד: לפני שבוע אמרת למישהי "אני אוהב אותך": לפני חצי שנה ,משהו כזה הקדישו לך שיר: אף פעם לא שיפרו לך את המצברוח: היום...הפורום הזה,אתם. היום: באיזו שעה התעוררת?: 7:00 מה העיר אותך: חלום מה היה הדבר הראשון שאמרת: "יש לי פיפי" מה היה הדבר הראשון ששמעת: ג'ן לנון מה היה השיר הראשון ששמעת: imagine של .... מה אכלת: חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך: "מעניין מי יהיה בפורום היום...?" באמת! יש לך פלאפון: כן למי אתה מתקשר הכי הרבה: חברים איזה צלצול יש לך: רגיל, של פעמון מעצבן כזה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה: נוף מסקוטלנד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת: לא כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה?: תמיד איפה את/ה רוצה פירסינג: לא רוצה, מספיק לי הקעקוע אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו: בטח מאבד אותם פורום אהוב: הפורום שלנו!! באיזה פורומים את כותבת: רק כאן יש לך חברים בפורומים: מפורומים אחרים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו:exterior שביקשה ממני למלא את השאלון :) מה את עושה עכשיו: רואה כדורגל ברקע וממלא את השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו: כן, מוסיקת הכדורגל...הכי יפה בעולם מה את/ה שומע/ת: את הקהל באיצטדיון מה הסרט האחרון שראית: "פאץ' אדאמס" מה התוכנית האחרונה שראית: נשואים פלוס, עוד סדרה אדירה מה הדיסק האחרון ששמעת: ok computer של radiohead. אלבום מצויין! מה החלום שלך: להיות עיתונאי או סופר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות: כן, בטיול בנגב... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ:כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך: לא, אבל שטפתי כלים בנית טירה מחול: לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו: לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא): כן, יש לי רשיון סיכנת את חייך עבור מישהו אחר: לא הייתה לי הזדמנות היית בחקירה משטרתית: לא

exterior

New member
אחלה יניב :), כל הכבוד, ח"ח גם לך..

אבל מעתה והלאה, לא רוצה לראות שאתה רושם exterior, אלא שרון!
קפיש?

kaind

New member
מעולם לא הייתי פה אבל ...

שם: אורי תאריך לידה: 24 בספטמבר 82 מקום מגורים: ירושלים (כעת לשנה שנתיים) שיר אהוב:dogs-pink floyd סרט אהוב:sin city תוכנית טלוויזיה אהובה:farscape אמן אהוב:neil gaiman יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:in the court of the crimson king - king crimson תאריך אהוב:אין האם אי פעם עישנת? מנסה להפסיק ירדתי לסגריה אחת בשבוע וסיגר טוב כל חודש האם אי פעם שתית אלכוהול? שתיתי שותה אשתה למרות שלא שתיתי ממש לאחרונה בגלל כל הכדורים נוגדי הכאבים ולהורדת לחץ הדם ,אלכוהול ותרופות לא הולכים ביחד מניסיון!!! האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק? על החוק מסביב לחוק ולידו אבל תמיד בצעדים קטנים האם אי פעם נשבר לך הלב? כן הוא שוכב איפו שהוא ממתין שאקח אותו לתיקון האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן כל חיי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן רוב חיי האם אי פעם בכית על מישהו?לא האם אי פעם בכית על מישהי?בגלל מישהי האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן היא אמרה לי שאני אתגבר על זה האם אי פעם שיקרת?כמובן על בסיס כמעט יומי,אני גרוע בזה אבל אני מקווה שזה ישתנה עם הנסיון יש\אין חבר:אין,כבר יותר מדי זמן גובה:176 מידת נעלים:43 פריסינג:רק עגיל באוזן (בנתיים חור אבד העגיל ועוד אחד יפה שאהבתי) קעקועים:לטאה על כתף שמאל ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?ממש לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?תגדירו שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?במקרה לא ואני לא רב אני מנהל דיון בצורה תקיפה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אוכל הרבה אוכל בימים אלו אתה מאוהב?לצערי לא הדבר שהכי קשה לך איתו:רגשות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?ויקטוריה,היא פשוט הצילה אותי האדם האחרון שהתקשר אלי:אמא שלי 5 פעמים היום (כי ככה זה לגדל הורה) האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת:עומר,הבחור שחולם להיות ערפד ושהבטיח לי שהוא ישלח לי את העיצוב למעיל שהזמנתי ממנו בתחילת החורף המקום האחרון שהייתי בו:חנות משקאות רכשתי את מנת הקפאין היומית שלי (קולה) הסטיה שלי היא:יותר מדי נרחבת לדון עליה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:יש כמה תכונה טובה שלי:משעשע תכונה רעה שלי:לחוץ האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא,פשוט לא הייתה לי סיבה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?כן כמה פעמים האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן והיא הייתה כל כך בהלם שהיא לא עשתה לי כלום בנושא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן אבל לא בכוונה תרמת פעם לקבצן?לא ובכוונה האם גנבת משהו במכולת?מהשקם יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?עוד לא אבל אני מחפש אכלת משהו לא כשר? כמה דברים בוראציות שונות אתה שומר כשרות? בכלל לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן בקבוק בירה ועכשיו יש לי תחתית לסירים מאוד יפה הפרת הבטחה שהבטחת?כן ואין לי שום בעיה עם זה השתכרת עד אבדן חושים?לא אבל הייתה לי תקרית לא נעימה בגלל ערבוב תרופות עם אלכוהול מה צבע החדר שלך?הנוכחי לבן אסור לי לצבוע אותו לפי החוזה שכירות אבל בדירה הקודמת צבעתי לירוק באיזה בושם אתה משתמש?פאי ויקטוריה קנתה לי אותו לפני 4 שנים ועדיין לא סיימתי אותו אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן הרבה וזה מושך אלי ביקורת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?גיליתי משהו אישי על משהו והשתמשתי בזה נגדו באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?זה מאוד אישי לגבי אותו אדם מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני חודשיים עם ידידה חיבקת מישהו/י?לפני שבוע שוב ידידה מישהו/י חיבק/ה אותך?הרבה זמן ? עישנת?שבוע וחצי שתית משקה אלכוהולי?שישי בערב השתכרת?כמה חודשים טובים שכבת עם מישהו/י?גם לפני יותר מדי חודשים היית במועדון?חצי שנה לא סובל מועדונים לבשת חצאית? ?! קנית בגד? חודשיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?שנים הקדישו לך שיר?לעולם לא שיפרו לך את המצברוח?יום ראשון המורה לציור שיבחה אותי על העבודה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?6 וחזרתי לישון עד 7 מה/מי העיר אותך?השמש בחלון מה היה הדבר הראשון שאמרת?שיט, מה השעה? מה היה הדבר הראשון ששמעת?את המאורר מה היה השיר הראשון ששמעת?first we take manhattan - leonard cohen מה אכלת?טוסט כי יומיים אני בלי חלב במקרר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הסידורים שיש לי בבנק יש לך פלאפון?כמובן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאף אחד לצערי איזה צלצול יש לך? basu gaso basu aso... (משחק מילים משעשע ביפנית) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של the Flying Spaghetti Monster אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת?לא אין לי רצון להיות סלבריטי כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה?לרוב כן איפה את/ה רוצה פירסינג? אני מתפתה אבל המחשבה לחבר לגוף משהו שניתן לתלוש חזקה מדי אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו?מחביא אותם עדיף בבנק אם ניתן "שיעבדו" פורום אהוב:אין עדיין באיזה פורומים את כותבת:לא נוהג לכתוב בפורומים יש לך חברים בפורומים?לא מי האדם האחרון שדיברת איתו?השותף שלי? מה את עושה עכשיו?חוץ מזה? קורא מאמר על אנארכיזם את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא כעת מה את/ה שומע/ת?A\N מה הסרט האחרון שראית?ruber lover סרט יפני מדהים מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות מה הדיסק האחרון ששמעת?the best of the doors מה החלום שלך?לפתוח עסק קטן משלי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן מאבנים בכליות (יותר קיוותי שאני עומד למות) רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן יותר מדי פעמים שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן פעם בשבוע אני חי בדירה שכורה אין מי שיבקש בנית טירה מחול?לא שזכור לי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא אני לא חש בושה כל כך בקלות נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן ונשבר לי אחרי שנכשלתי בטסט חמישי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?אני לא בטוח עם הייתי ממש בסכנת חיים היית בחקירה משטרתית?לא

exterior

New member
ברוך הבא אורי ../images/Emo13.gif, ו-->

in the court of the crimson king - king crimson אלבום מדהים... למרות שאני ממש לא בקט של פרוג-רוק, האלבומים של קרימזון מדהימים!!! קבל ח"ח גם על לאונרד כהן...

Barvazoom

New member
חובב ז'אנר המד"ב? יפה! ../images/Emo13.gif

ברוך בואך לפורום ירושלמי. : )

העתקתי לפה.. :)

שם: ... תאריך לידה: מאי 1979 <נראה לי הכי זקנה פה> מקום מגורים: פתח תקווה שיר אהוב: מה שאת אוהבת - גלי עטרי סרט אהוב: לו רק <העניק לי המון....> תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים אמן אהוב: עידן רייכל יום אהוב בשבוע: שישי-שבת :) דיסק אהוב: מירי מסיקה <זה דיי משתנה> תאריך אהוב: מממ... אין משו מיוחד האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? פעם אחת עישנתי אבל זה היה רק ניסיון :) האם אי פעם עברת על החוק? מהירות מופרזת.. :S האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? קורה לי המון האם אי פעם בכית על מישהו? ב-רור האם אי פעם בכית על מישהי? בגלל מישי... כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.60 מידת נעלים: 38 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן :( ב24 שעות האחרונות צחקת? עכשיו צחקתי כשקראתי תשובות מהשאלון של אנשים כאן.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אמא זה נחשב? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? עם עצמי :S ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. שרשרת, צמיד ושעון. בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: עם הרבה דברים.. והדפ קצר.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? להישאר עצמי, רק חזקה יותר. האדם האחרון שהתקשר אלי: ידיד שלי לפני 10 דקות.. האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: יניב המקום האחרון שהייתי בו: אולם אירועים באור יהודה <הייתה בריתה> הסטיה שלי היא: לא יכולה לגלות פה.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מוזיקה תכונה טובה שלי: לב רחב תכונה רעה שלי: עקשנית.. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן :( האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זכור לי זה היה מזמן.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? לא שידוע לי.. אתה שומר כשרות? עד כמה שניתן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא זוכרת אבל בטוח שכן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? בננה באיזה בושם אתה משתמש? יש לי 38 בשמים.. כעת אני עם "אמור אמור" אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שיחקתי בגבר :S באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? הרגש יגיד.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודשיים חיבקת מישהו/י? הערב <אמא שלי> מישהו/י חיבק/ה אותך? הערב <אמא שלי> עישנת? פפפפפפפ כמה שנים לא. שתית משקה אלכוהולי? לפני שעה השתכרת? לפני חצי שנה בערך שכבת עם מישהו/י? חודשיים היית במועדון? לא אוהבת מועדונים לבשת חצאית? פפפפ כמה שנים שכבר לא.. קנית בגד? ביום שישי האחרון <מכנס> אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנה הקדישו לך שיר? מקדישים תמיד אני לא עוקבת :) שיפרו לך את המצברוח? היום... היום: באיזו שעה התעוררת? 6:00 מה/מי העיר אותך? השעון מעורר כמובן מה היה הדבר הראשון שאמרת? "לא בא לי על היום הזה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא שלי מוודא שאני ערה.. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת :S מה אכלת? אכלתי מלא היום <הייתי באירוע נו...> איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיגמר כבר היום הזה.. יש לך פלאפון? למי אין?! למי אתה מתקשר הכי הרבה? ידיד שלי איזה צלצול יש לך? ממעמקים של רייכל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חופ ים אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? לא כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? בדר"כ :) איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? מפרישה למשפחה שלי ומסתפקת בחצי :) פורום אהוב: ממממ..... ברור שרווקים ורווקות !!! באיזה פורומים את כותבת: הרוב פה.. יש לך חברים בפורומים? וירטואליים כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? יניב מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? I Don't Want to Miss a Thing - אירוסמית.. <מזכיר לי את האקס המיתולוגי שלי> מה הסרט האחרון שראית? אישה יפה.. מה התוכנית האחרונה שראית? האלופה <אתמול> מה הדיסק האחרון ששמעת? הראל מויאל מה החלום שלך? לעשות ילדים :) האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן :S שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא אוהבת לשאוב אבק בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יש לי רישיון סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

Dolphinea

New member
גם אני עונה ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

שם: דולפינאה - עירית תאריך לידה: באוגסט 75 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב: On My Own - Nikka Costa סרט אהוב: The Matrix בעיקר אבל יש עוד המון תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים, מתחת לאדמה, ורוניקה מארס, קרובות אמן אהוב: מדונה יום אהוב בשבוע: שישי-שבת דיסק אהוב: לא זוכרת את השם תאריך אהוב: אין לי האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? אולי שקר לבן פעם אבל לא אוהבת לשקר ונמענת... יש\אין חבר: אין גובה: 1.60 מידת נעלים: 36 פריסינג: לא קעקועים: אני יודעת אפילו איזה אני רוצה אבל אין לי אומץ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שלא מבינים אותי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מדונה האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה טובה האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: אחותי המקום האחרון שהייתי בו: בבית הסטיה שלי היא: אוכלת במבה עם מזלג
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מוזיקה תכונה טובה שלי: רצון לעזור לאחרים תכונה רעה שלי: רגישות יתר
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לעולם לא!!! ולא אוהבת שעושים את זה לידי. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן על המורה לאנטומיה ומאז הוא מפחד ממני
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? כן (אבל רק פעם אחת) אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא, תמיד מקיימת הבטחות. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן (דירה שכורה...) באיזה בושם אתה משתמש? דולצ'ה גבאנה - האדום אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אבל יותר אוהבת להכין מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא עושה דברים רעים. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מאוד אינדיבידואלי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום רביעי שעבר חיבקת מישהו/י? יום רביעי שעבר מישהו/י חיבק/ה אותך? יום רביעי שעבר עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? ביום חמישי השתכרת? לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? מזמן
היית במועדון? לפני שבועיים לבשת חצאית? בחנות בגדים ביום שישי קנית בגד? ביום שישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עבר המון זמן מאז... הקדישו לך שיר? האקס המיתולוגי - בהופעה שלו ממש מזמן. שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים היום: באיזו שעה התעוררת? 07:00 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא אמרתי כלום (השותפה שלי עדיין ישנה) מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציוץ של ציפורים ואת הצעדים של השכנים מלמעלה מה היה השיר הראשון ששמעת? עדיין לא שמעתי שיר היום מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כל מיני... יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה טובה איזה צלצול יש לך? Love Generation איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כרגע של מבצר עם לפידים אבל מתחלף באופן קבוע לפי מצב הרוח... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? מעדיפה שלא כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? אני אומרת רק כשאני מתכוונת. איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי דירה או נוסעת לטייל בעולם פורום אהוב: רווקים ורווקות בלבד
באיזה פורומים את כותבת: רק כאן יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? משייי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ועובדת... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? ראה תשובה לפני
מה הסרט האחרון שראית? "בתול בן 40" לא משהו בכלל מה התוכנית האחרונה שראית? ורוניקה מארס מה הדיסק האחרון ששמעת? אני לא זוכרת את השם שלו מה החלום שלך? להיות מטפלת טובה ומצליחה ולהיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן (אצלי
) בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? בוודאי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? עדיין לא... היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה