hola a todos!

פינקיבו

New member
hola a todos!

טוב..ועכשיו נעבור לעברית..אז קודם שלום לכולם! ברשותכם,אני רוצה להצטרף לפורום. שמי דקלה,14. אז ככה,הקשר שלי לארגנטינה ולדרום אמריקה בכלל הוא: 1.משפחה בונוצאלה(אף פעם לא ביקרתי שם) 2.חברים טובים דרך המסנגר 3.טלנובלות שאיתם גם באה האהבה לתרבות למקומות לאנשים ואיך אפשר שלא להזכיר את השפה המדהימה! 4.חלום לעשות טיול גדול שלם אחרי הצבא יש לי שאלה: תמיד אהבתי אומנות פלסטית ועסקתי בזה רבות אך לאחרונה לאחר שלא התקבלתי לבית ספר לאומניות שרציתי גיליתי שגם משחק מאוד מושך אותי..כשאני צופה בטלנובלות אני בהחלט מדמיינת את עצמי יום אחד כשחקנית...השאלה שלי היא אם כדאי לנסות את מזלי בארגנטינה או בדרום אמריקה בכלל...בתור אמנית? זה בכלל נראה לי חוויה לגור שם! אשמח אם תביאו את דעתכם...זה חשובה לי מאוד...גם מהבחינה של לחיות שם...כי אני יודעת שלא הכל ורוד..וחוץ מזה אני לפני הכל ישראלית וביתי הוא תמיד כאן...אז בנוגע לזה..איך נראה לכם שהיו מקבלים שחקנית ישראלית שם?. תודה רבה לכולם!שבוע מעולה!

chupetin

New member
Holaa

בקשר לאהבה לארגנטינה אני מבינה אותך טוב מאוד גם אני אוהבת את התרבות,שפה,אנשים ובקיצור הכל.. הטלנובלות לא משקפות את החיים האמיתיים שם כמובן שקיים העוני ואיתו הפשע אבל זה לא מה שמונע מארגנטינה להיות ארץ מהממת ביופיה ובעוד הרבה דברים. בעיניין הטלנובלות והמשחק המון בנות רואות את עצמן כדמות ראשית בטלנובלה או שחקנית אבל לא תמיד הולך.. והאם כדאי לך לנסות את מזלך בארגנטינה אממ אני לא חושבת..עדיף שתתחילי פה תצברי ניסיון ואז אולי תנסי את מזלך אבל עדיין בשביל זה ברוב המקרים את צריכה פרוטקציה או מישהו שיקדם אותך.. שמעתי שהיה איזה פרק באחת הטלנובלות שהייתה שחקנית ישראלית בת 18 או 17 אבל היא דיי מוכרת פה מנוסה בתחום הזה והשתתפה כבר בכמה תוכניות.. אין לי מושג איך מקבלים שחקנית ישראלית שם אבל יש המון בנות שהולכות לאודישנים שם (ארגנטינאיות) אני לא יודעת בידיוק איך הולך להן אבל כמובן שהרוב יוצאות מאוכזבות ולא כדאי שתפתחי ציפיות אני לא בעד שתנסי את מזלך שם למרות שזה תלוי בך בכשרון שלך אם הם אוהבים אותך אם מחפשים מישהי בידיוק כמוך אם את הדבר הבא זה תלוי בהמון דברים.. לגור בארגנטינה נשמע טוב כי זה נוח זה יפה זה זול בתנאי שאת מרוויחה יפה ומסתדרת שם אני הייתי רוצה לגור שם כמה שנים אבל כדי לטייל יותר מאשר להשתקע שם..אני אוהבת את המנטליות שלהם אני אוהבת הכל לפעמים אני מרגישה יותר ארגנטינאית מישראלית אבל עדין אני לא מחליפה את ישראל..גם פה לא חסרים ארגנטינאים ותאמיני לי שאם את יודעת איפה להיות ועם מי את תרגישי לרגע בארגנטינה. טוב כאן מסתיימת החפירה שלי חחח שבוע טוב נשיקות (=

פינקיבו

New member
../images/Emo51.gif

קודם..המון תודה! שנית,,חשוב לי לומר שאני לא מאותן הילדות שחולמות בהקיץ על קריירת משחק...אני לא מאלה שרק מחפשות להיות סלבריטי בגרוש..אני רוצה להגיע רחוק..לעשות משהו עם משמעות! חוץ מזה,זאת רק מחשבה בכיוון כרגע. בנוסף,לפני הכל אני כמובן ישראלית וכאן לא משנה מה זה הבית שלי,אבל אף פעם לא מזיק לפרוש כנפיים ולהרחיב אופקים! לסיכום,אם יש חלום והרצון להגשימו,אין דבר העומד בפניו! יום טוב

hola senorita

אני מנצל את ההודעה, גם אני חדש:) אז ככה, אני אדי,בן 18, עולה חדש מארגנטינה (לא נמצא פה חצי שנה, לא יודע איך העיברית שלי). הייתי בLOMAS, לא יודע איך רושמים בעיברית. אה כן, השם האמיתי שלי הוא בעצם אדוארדו.

שכחתי לענות לך:)

אז, מה שאת רואה בטלנובלות זה אחוזים בודדים ממי שמנסה להגיע לגדולה כשחקן. ממעגל העוני שם מאוד קשה לצאת, האזור (איזור?) של הבית של המשפחה של נחשב טוב ויוקרתי, אבל לא קשה להסתכל קצת יותר רחוק ולראות את העוני שמשתולל שם. אם את מגיעה, אל תגיעי בידיים ריקות. תביאי כסף, הרבה כסף.

אני בתל אביב

רשום במרכז קליטה, אבל מסתדר לבד (עם חבר שהגיע איתי). אני לא רוצה להיכנס לישראליות יותר מדי. הגעתי לפה רק בשביל צה"ל, ואני חוזר אחרי 3 שנים.

chupetin

New member
....

כבר טוב שאת לא מאלה חחחח אממ צודקת תמיד טוב להרחיק אופקים ולהכיר ולצבור ניסיון אבל יש לך עוד קצת זמן לחשוב ולראות באמת מה את רוצה אני לפני חצי שנה רציתי משהו מאוד כבר כמה שנים ועכשיו זה לא בכיוון שלי אפילו.. וכמובן שאין דבר העומד בפני הרצון אני מקווה שתגשימי את חלומך לא משנה מה הוא עכשיו או מה הוא יהיה בעתיד בהצלחה! (= besitos ninia

chupetin

New member
no era para vos el mensaje

era para dikla la de arriba perdon.. haces el servicio militar y volves? te gusta israel? bue nada mas me voy

hola

estoy comenzando a militares en noviembre. la Argentina sere siempre mi pais, yo lo amo alli. me sentía obligado para venir aqui, ese es todo pero la gente es tan llena de odio y de racismo adentro aqui. en mi hogar, la mayoria de mis amigos son cristianos, ellos nunca tenian un problema con mi que es judio. tenemos una casa grande, y estamos viviendo bien pero aquí, la gente que no es judia es muy pobre.

אלון 58

New member
כנראה זה שונה ממחשב למחשב!

גם בחו"ל יש מקומות בהם למשל ניתן להוסיף עברית,ולראיה יש כאן בפורום גולשת שכותבת עברית מארגנטינה(או מקורדובה או ממנדוסה),ובקומונה אחרת שאני חבר בה יש גולש שכותב עברית מלונדון.כשהייתי בדרום-אמריקה לפני כחצי-שנה,הייתי נכנס בערבים ובלילות ל"קפה-אינטרנט",לא נתקלתי בשום מחשב שמתוכנת גם לשפות לא-לטיניות,כלומר,יש בהם רק רשימת שפות שנכתבות בכתב לטיני,יותר מזה,נתקלתי גם במחשבים שלא הראו עברית גם כשהייתי נכנס שם לאתרים ישראליים,אלא ב"ג'יבריש",אבל זה היה מיעוט,הרוב לפחות כן נתנו לי כיתוב עברי,לפחות כדי להתעדכן במה שקורה בארצנו הרחוקה.

למעלה