hobot או winbot

kermit5

New member
hobot או winbot

שלום,

יש לנו יחסית הרבה חלונות וחלקם בלי מסגרת. אני מבין שהאופציות הן ווינבוט 730 או הובוט 188. השני זול בכ-20 אחוז, שירות מצויין, אבל לא עושה פינות.

יש מישהו שיכול להמליץ על מי מהשניים?

תודה

רשר

Well-known member
מנהל
חשוב על סוג החלון ושטח הזכוכית שמא צריך להעביר כל רבע שעה

לתא הבא

kermit5

New member
אבל בשביל זה אני קונה את זה

יש לי מרפסת עם 13 פלטות זכוכית, שאי אפשר לנקות אותם מבחוץ כי חלקם תלויות בגובה רב. אצטרך להעביר את המנקה חלונות מפלטה לפלטה - אז מה האופציות? ואיזה מן המכשירים (או שמא סוג אחר של מכשיר) מתאים לזה?

רשר

Well-known member
מנהל
בביתי כל חלון עם 18 חלקות זכוכית בגוונים שונים

ברור שרובוט לא יכול לעבוד ואין טעם שאמתין לו שיסיים כל חלקה להעברה כשבזמן חלקה אחת אני (לא רק) מנקה את כולן

MissPegi

New member
לא מכירה מספיק את הראשון אבל

אחותי הזמינה עכשיו את הווינבוט W830 במסגרת המבצעים שיש עכשיו לפני החג. לא באמת יודעת עד כמה הוא שונה מהדגם שציינת אבל אני נוטה לסמוך על חברות גרמניות.

kermit5

New member
אף אחת מהן לא גרמנית למיטב ידיעתי

גם אני דיברתי עם אופציה של הובוט מול ווינבוט 830, שיודע לעבוד גם בלי מסגרת לחלון.

הראשון טייואני והשני סיני, למיטב ידיעתי.

מעיון באינטרנט נראה כי הראשון מתאפיין בשירות טוב מאוד, והשני גרוע. השני גם יקר יותר, אבל הראשון לא מנקה היטב בפינות בשל אופי הניקוי המעגלי והשני כן.
האם יש מישהו שרכש את ה-830 ומרוצה?

תודה

טושטוש32

New member
מבדיקה שערכתי ברשת לפני זמן מה

לא כל כך הצלחתי להבין מי ה"אבא" של ההובוט הזה. לגבי ניקיון הפינות- מדובר במוצר עגול כך שמטבע הדברים הוא לא באמת יכול להצליח לנקות שם.

harley001

New member
הנסיון שלי, המעשי והתאורטי

לא מזמן בלחץ בת הזוג היא קיבלנו החלטה (לא טעות הקלדה) לרכוש רובוט לחלונות. יש לנו בסלון חלון בגודל מגרש קטן והנקיון שלו הפך למעיק. אז רובוט.

אני אוהב גאדגטים ומכשירים אז נכנסתי בכיף למחקר העניין. בשורה התחתונה קנינו את ה WINBOT W830 משום ש:
הוא היחיד שמנקה חלונות ללא מסגרת.
הוא היחיד שמנקה כל סוג משטח וחלון
יש לו כבל חשמל שמונע קשירות והשתרכות
ושני הדברים הכי חשובים בעיניי:
עוצמת הרעש שלו חצי מהמתחרה
התוכנית שלו לא אקראית אלה שיטתית

כל הלעיל תאורטי ונובע מהשוואת נתונים ועכשיו לנתוני "אמת" אחרי חודשיים של ניסיון איתו. כאן אין השוואה כי לא ניסיתי את שניהם, התקציב הספיק רק לרובוט אחד

הוא מנקה מעולה. הוא באמת שקט והחלונות נקיים בלי שאני אתאמץ כולל חלונות ללא מסגרות שבזה למאן האמת די פיקפקתי.
אז אני לקוח מרוצה

אם יש לך עוד שאלות אשמל לענות

kermit5

New member
תודה על הפירוט הרב

רק עוד שאלות ושכנעת אותי סופית...
&nbsp
לא אכפת לי להוסיף עוד כמה מאות ש"ח עבור היקר (ווינבוט) כי בסופו של דבר אם השני לא מנקה היטב אז זה לא שווה כלום. הטענות באינטרנט היו שהווינבוט שירות גרוע, שהוא דורש עוד הוצאות תחזוקה (האמנם?). כתבת גם שהוא היחיד המנקה ללא מסגרת - האם זה כך? ממה שהבנתי, בווינבוט רק דגם 830 מנקה בלי מסגרת, אבל ההובוט בנוי לנקות בלי מסגרת גם כן. לא? האם התכוונת שבאמת האלטרנטיבה של הובוט, מניסיונך התיאורטית, לא באמת מנקה ללא מסגרת?
&nbsp
כמו כן יש לי הרבה פלטות זכוכית כמעקה המרפסת. הפלטות כמובן מוחזקות ע"י 'תופסנים' ממתכת. האם הווינבוט מצליח לנקות את הפינה הזאת?
&nbsp
הרעש זה באמת דבר חשוב ותודה.
התוכנית האקראית - למה זה חשוב? חוסך זמן?
&nbsp
&nbsp

harley001

New member
תשובות לשאלות

אין עלויות תחזוקה בווינבוט. קיבלנו בערכה 3 סטים של פדים לניקוי רב פעמיים וכביסים. אז מעבר לכביסת הפדים והחשמל אין הוצאות.
&nbsp
בבדיקה שאני עשיתי בזמנו הוא היחיד שמנקה חלונות ללא מסגרת והוא היחיד שמגיע לפינות בגלל הצורה המרובעת בניגוד לצורה העגולה של ההובוט. זה נכון ללפני כמה חודשים אז אם לא השתנה כלום זה המצב.
&nbsp
&nbsp
את זה בדקתי עכשיו באתר שלהם כי לא ידעתי לבד, לא רק דגם 830 מנקה חלונות בלי מסגרת אלא כל הדגמים של הווינבוט (730/830/850/930) פרטו לדגם 710.
&nbsp
מבחינת התוכנית, לפי מה שקראתי בזמנו רק לווינבוט ישנה תוכנית שבה הרובוט מודד את החלון ומבצע ניקוי על פי תוכנית. הנסיון המעשי שלי זה שזה באמת מנקה ממש הכל. אין לי נסיון עם המתחרה אז לא רוצה להגיד סתם אבל לפי המפרט אין לו נקיון לפי תוכנית אלה אקראי ואני הנחתי שזה יהיה פחות טוב ולכן הלכתי על הווינבוט אבל צריך לשאול משהו עם ההובוט.
&nbsp
לגבי התופסנים במעקה זכוכית - הווינבוט ינקה את כל שטח החלון פרט למקומות שאין לו גישה. אם התופסנים הם בפינות אז ברור שהמכשיר לא יוכל לנקות מאחוריהם.

למעלה