HO MY GOD

m i c h a l i

New member
HO MY GOD ../images/Emo9.gif

אחרי כמעט שמונה שנים זה הולך לקרות... אחרי שמונה שנים של ציפייה בדריכות כמעט תמידית... זה יקרה... אחרי שכבר חשבתי שאאלץ להיות "זקנה" עד שזה יקרה... הם עושים זאת... והפעם אפילו הקטנה שלי מוכנה לקראתם... ( בטח שהיא משנת את המילים של השירים.. גם היא רוצה לבוא...) איזו תקופה ... איזו נוסטלגיה... ( דיווחים בהמשך...) אז קבלו אותם... הגדולים מכולם... אהוביי משכבר הימים... מ ש י נ ה מתחילה לחסוך... אחחחחחחח איזה אושר ... איזה כיף להתחיל ככה את הסופשבוע... אה כן.. אני מיכלי , נעים מאד "הבוקר הונחה על שולחן המערכת הזמנה מפתיעה למסיבת עיתונאים "בנושא להקת משינה", כפי שנוסח בה. במשרד יחסי הציבור סירבו, כצפוי, לשחרר הודעה רשמית באשר לסיבת ההתכנסות, אולם הסכימו לאשר כי "כל ספקולציה תהיה נכונה והגיונית". תקדימים דומים אינם מותירים כמעט מקום לספק, ומותר להניח כי במסיבת העיתונאים, שתתכנס ביום רביעי הקרוב, יוכרז סוג של קאמבק ללהקה המפורקת, שהתפזרה בשנת 1995, אחרי שמונה אלבומים ועשר שנים של פעילות. לא ברור בשלב זה אם יובל בנאי, שלומי ברכה, איגי דיין, אבנר חודרוב ומייקל בנסון מתכננים לעלות שוב יחד על במה או להקליט חומרים חדשים. לתיסלם הפתרונים." מתוך אתר "וואלה"

m i c h a l i

New member
בחיי שאני לא מבינה אתכם..

זה לא טוב שהפורום הזה התעורר? אתם מתלוננים? מה שווה פורום אם אין בו חיים? הרי זה צפוי שכאשר הגיעה ההודעה על האיחוד תקבלו פה מבול של תגובות אבל במקום לשמוח ולקבל את החברים שהתווספו בזרועות פתוחות אתם עסוקים בלהגיד "אנחנו" ... אני מכירה את הפורום הזה מהיום שהוא נולד... הייתי כאן קצת...כי לא מצאתי כל כך עיניין...( בעיקר כי הרוב פה הוא הדור שלא ידע את משינה) אתמול באתי לשמוח איתכם כי פה אני יודעת שהשמחה היא אמיתית... ובכלל... תנו כבוד קצת לגדולים... שבת שלום לכולם... בשבילי סוף השבוע הולך להיות מאד מאד מאד שמח נשיקותתת

שלמונזה

New member
הדור שלא ידע משינה?

אני מוחה! יש פה הרבה אנשים שכן ידעו משינה ואפילו היו בהופעות (אני גדלתי על דור משינה, אבל לא בהופעות) ואנחנו דווקא די שמחים שיש עניין בפורום אבל פשוט צוחקים על העניין שעכשיו כולם נזכרו בנו, זה הכל. ובתור אחת שנמצאת פה מהיום הראשון של הפורום אני אומרת לכולם ברוכים הבאים!!! מקבלים את כולם בזרועות פתוחות...! תהנו! להתראות באיחוד

למעלה